Πωληση Cambridge Audio 752Bd / Ανταλλαγη με oppo 105

Status
Not open for further replies.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.555
Ζητειται oppo 105 για ανταλλαγη με το Cambridge Audio 752bd + 400 ( EU ή D μοντελο) euro απο μερους μου.

Ο λογος που το ψαχνω ειναι πως για το επομενο project μου ειναι επιθυμητες οι XLR εξοδοι του oppo για τα δυο μπροστινα (L/R) καναλια. Κατα τα αλλα ειμαι απολυτως ευχαριστημενος απο το μηχανακι.

Σε περιπτωση πωλησης και οχι ανταλλαγης η τιμη για το Cambridge ειναι 800 ευρω.
http://www.skroutz.gr/s/3092050/Cambridge-Audio-Azur-752BD.html?keyphrase=cambridge+752bd

Θα δωθουν μαζι:
  1. Αναλογικο volume control της Tisbury Audio (2.1 για ελεγχο τριων καναλιων πχ L-R-Sub ή L-R-C και απυθειας συνδεση σε τελικο). Εαν θελετε να μην χρησιμοποιειται το ψηφιακο volume control....( για πολυ βλαμμενους δηλαδη)
  2. 1 ζευγος Audioquest Ruby RCA
  3. 1 High-quality Coaxial Audio/Video RCA CL2 Rated Cable - RG6/U 75ohm (for S/PDIF, Digital Coax, Subwoofer & Composite Video)
Φωτο των προς ανταλλαγη/πωληση : #31

To Cambridge (οπως και το παρομοιο oppo) για οποιον δεν γνωριζει ειναι Bluray/Cd player/ πολυκαναλο DAC/media player κτλ κτλ κτλ....

Ειναι αγορασμενο απο Αγγλια. Υπαρχουν ολα τα τζιτζιλα-μιτζιλα και (ταλαιπωρημενα) κουτια.

Ενα μονο προβλημα: δεν λειτουργει το backlight (ο φωτισμος πληκτρων) του remote.

Βρισκομαι Θεσσαλονικη. Παρακαλω επικοινωνια με pm.

Last edited by a moderator:

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.555
Εχω μια προσφορα απο πωλητη Oppo 105EU (οχι ανταλλαγη), και λογω αυτης θα δεκτω χαμηλοτερες προσφορες για το Cambridge.

Για το τυπικο του up, και συμφωνα με τον κανονισμο θα ορισω και μια νεα τιμη για το πολυκαναλο DAC/ BluRay/disc player: 700 euro.

Επικοινωνια με pm.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.555
images.png

Εσυ που εχεις το oppo 105 συνδεδεμενο με HDMI στον AV.

finger-pointing-at-you-clipart-gallery-for-finger-pointing-at-c9TFIQ-clipart.png
Εσυ που δεν χρησιμοποεις το Darbee και το usb DAC του oppo

apontando-o-gesto-agrave-m-atildeo-thumb6195863.jpg
Εσυ που θελεις μια αλλαγη στη ζωη σου.

4b04d4e3-bf5b-441f-bfc2-ad797d5d3bb1.jpg
Εσυ, που ξερεις οτι τα δυο μηχανηματα ειναι παρομοια, χτισμενα πανω στο Mediatec, και θελεις να παρεις την διαφορα σε ευρω στο χερι

DarthVaderWantsYOU.jpg

Στειλε μου ενα πμ με την οικονομική σου απαιτηση για την ανταλλαγη!!!!

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.555
kolotouba-olth-anartisi.jpg

Ξανά για πώληση το Cambridge "πολυμηχάνημα".
Ισχυει και η ανταλλαγή με oppo 105, κατά προτίμηση μαύρο... (και χρήματα απο μέρους μου).
(Δείτε πληροφορίες στο πρώτο post)

Α, και το backlight του τηλεχειριστηρίου δουλεύει κανονικά! (ήθελε καινούργια μπαταρία)

Νέα τιμή 550 euro!

kolotoumpometro.jpg

Last edited by a moderator:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος