- Reaction score
- 4
Απάντηση: Πωλουνται BLUE RAY εργα και με ελληνικους υποτιτλους
Έχεις πμ :405:
Έχεις πμ :405:
απ οτι ειδα χθες το Rome εχει English DTS-HD Master Audio 5.1.rome και pacific τι ηχο εχουν
ευχαριστωαπ οτι ειδα χθες το Rome εχει English DTS-HD Master Audio 5.1.
To Pacific δυστηχως δε μπορω να δω γιατι ετσι οπως ειναι η μεμβρανη στη πισω μερια φαινονται μονο τα χαρακτηριστικα του εξτρα dvd. Θα ρωτησω τους ειδικους στο νημα που το εχουν ειδη να μου πουν αν ειναι κ σου απανταω....
rome και pacific τι ηχο εχουν
αφου μαγαπας ρε γιατι με ταλαιπωρεις??? να στα στειλω κ να μου κανεις καταθεση σε τραπεζουλα για να τρεχω μια φορα στο ταχυδρομειο??? αλλιως ανεβαινω να ακουσω κ τα μιραζ χιχιχιχιιιιιιιθα μου στειλεις αντικαταβολη το Pacific?
ειανι πακετο με το Πελιλου,σωστα;
τσααακ ελαβα το μπρε!! :126:πιασε ενα π.μ. ...
Ρε τώρα είδα οτι έχεις γράψει εντυπώσεις απο τον καφέ αχχαχαχαχαχαχα θα δεις την παρασκευή τι θα πάθεις που θα έρθεις για καφέ θα σε κάνω λιαρδα απο το πρωί και δεν δέχομαι αντιστηρίσεις γιατί είμαι και μισός κρητικός αχαχαχαχαχασημερα ειχα τη χαρα να πιω καφεδακι και να νταλαβεριστω με τον φιλτατο alastorTHX :140::140: Ευτυχως που ειναι κ γειτονας κ ευελπιστω την επομενη φορα που θα παμε για καφε..... θα εχει βγει για τα καλα ο ηλιος!!! :144:
Αφασια σκετη!! Χαλαρα εκλεινες διωρο χωρις να το παρεις χαμπαρι...
Ξεκινα τις θεασεις θηριο γιατι θα γραψεις διαγωνισμα την αλλη βδομαδα!!! :142::142::142:
incomiiiiiinnnnggg!!!!!!!! take cover!το pacific εχει ανηφορισει για Λαρισα μερια!!! ο spilegou λαδωνει τα g3 και τα 45αρια απ οτι μου λεει!!