Πωλούνται ηχεία home cinema (5-1), mirage omnisat v2 & sub.

Status
Not open for further replies.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Πωλούνται ηχεία home cinema, της mirage made in canada, σε κατάσταση καινούργιων: 1). Mirage omnisat v2 cc κεντρικό ηχείο: 150 ευρώ. 2). Subwoofer mirage omni s10: 350 ευρώ. 3). Mirage omnisat v2 (με τις μεταλλικές βάσεις τους), είναι 2 ηχεία περιφερειακά, 300 ευρώ. 4). Mirage omnisat v2 FS, 2 ηχεία στήλες από μέταλλο: 700 ευρώ. Τα ηχεία είναι παντοκατευθυντικά και είναι υψηλών απαιτήσεων όσον αφορά το home cinema αλλά το σποδαιότερο, είναι εξίσου εξαιρετικά και στη μουσική! Θα μπορούσε κάποιος να τα κρατήσει και για τις δύο χρήσεις, χωρίς κανένα πρόβλημα, καλύπτονας άνετα ακόμη και 50τ.μ. Είναι μεταλλικές κατασκευές από τον Καναδά και είναι πρώτο χέρι από τον αντιπρόσωπο. Βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και πωλούνται μεμονομένα στις παραπάνω τιμές αλλά και ως πακέτο στη τιμή των 1.400 ευρώ! Δώρο τα καλώδια της αγγλικής HORD των περιφερειακών ηχείων, του κεντρικού και των ηχείων στήλες. Σας παραθέτω σχεικές φωτό, από τα ανωτέρω ηχεία. Φυσικά ο έλεγχος είναι επιβεβλημένος τόσο για την οπτική αλλα και την λειτουργική κατάσταση των ηχείων. Εάν γίνει αγορά μαζί με τον εξαιρετικό denon AVR 4306, φυσικά θα γίνει καλύτερη τιμή. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6974938787.
 

Attachments


c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Το απαιτητικό αυτό σύστημα Home Cinema, είναι σε κατάσταση καινούργιου, πολύ προσεγμένο, πάντα σκεπασμενό, ευλαβικά πεγμένο, με άριστη λειτουργία και οπτικά πανέμορφο! Τώρα στη τιμή των 1.260 ευρώ, συζητήσιμη!!!!!! Εφόσον αγορασθεί ως πακέτο, και αν συνδιαστεί με τον made in japan AVR DENON 4306, που έχω στην κατηγορία ενισχυτές, θα δοθεί στην τιμή των 1.500 ευρω !!!! Δηλαδή το HOME CINEMA, 4 ηχεία ( δύο στήλες, δύο περιφερειακά με τις μεταλλικές βάσεις τους), το κεντρικό, το SUB και ο ενισχυτής AVR DENON 4306 όλα μαζί 1.500 ευρώ!!!! Σημειώνω ότι είμαι πρώτος ιδιοκτήτης και τα είχα αγοράσει απο τον αντιπρόσωπο 4.600 ευρω!!!! Έλεγχος δεκτός, δοκιμή δεκτή στην οικία μου. Πωλούνται για τον μοναδικό λόγο, της διάλυσης του συστήματος. Ευχαριστώ πολύ το AVSITE για τη δημοσίευση της αγγελίας μου! Καλημέρα σε όλο το forum!
 

Attachments


c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Το συγκεκριμένο σύστημα είναι υψηλών απαιτήσεων και πανέμορφο στο χώρο, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο στο home cinema, όσο και ως hi fi !! Ποιοτική κατασκευή (όλα made in canada), ποιοτικό αλουμίνιο στην κατασκευή τους και πανέμορφο γυαλί στις βάσεις των βασικών ηχείων. Τα ηχεία: 2 περιφερειακά με τις βάσεις τους, τα 2 ηχεία στήλες, το κεντρικό ηχείο και το SUB (power rating power: 200 watts rms, rating 800 watts dynamic power), μαζί με όλα τα καλώδια συνδέσεων της αγγλικής CHORD ως δώρο, 1.100 ευρώ!!!! Υπάρχουν πολλές αξιολογήσεις στο internet που αξίζει να τις δείτε...έλεγχος και ακρόαση κατόπιν ραντεβού στην οικία μου. Εαν συνδιαστεί με τον AVR DENON 4306 που έχω αναρτήσει στην κατηγορία ενισχυτές, ως πακέτο, θα δοθούν όλα μαζί στην τιμή των 1.350 ευρώ !!!!! Τηλ. επικοινωνίας : 6974938787. Ευχαριστώ το avsite για τη δημοσίευση της αγγελίας μου. Καλημέρα σε όλο το forum!
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Καλημέρα σας. Το ανωτέρω σύστημα home cinema, της Καναδέζικης εταιρείας Mirage, τώρα στην τιμή των 990 ευρώ μόνο !!!!! Δηλαδή: τα τέσσερα (4) ηχεία, δύο μεταλλικές στήλες με τη γιάλινη βάση τους mirage omnisat v2 fs, τα δύο περιφερειακά μεταλλικά ηχεία με τις μεταλλικές βάσεις τους mirage omnisat v2, το κεντρικό μεταλλικό ηχείο με τη βάση του mirage omnisat v2cc , το SUB mirage omni S10 (200 watts rms & rating 800 watts dynaming power) και δώρο τα καλώδια της αγγλικής HORD των συνδέσεων όλων των ηχείων!!!!! Εάν συνδυαστεί με τον DENON 4306 AVR που έχω προς πώληση στη κατηγορία ενισχυτές, ως πακέτο, θα δωθούν όλα μαζί στη τιμή των 1.190 ευρώ!!!!! Ρίξτε μια ματιά στο hi fi shark και στο ebay και θα δείτε πόσο πωλούνται τα συγκεκριμένα ηχεία, ο ενισχυτής και τα καλώδια μαζί.... Πωλούνται λόγω διάλυσης συστήματος και έλλειψης χώρου. Τέλος θα δωθούν μαζί ως δώρο τα μάρμαρα που κάθονται τα ηχεία (στήλες) και το μάρμαρο που κάθεται το SUB!!!!
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Το ανωτέρω σύστημα της Καναδέζικης εταιρείας MIRAGE, τώρα στην χαριστική τιμή των 890 ευρώ !!!! Και αν συνδυαστεί με τον AVR DENON 4306, επτακάναλο με 130 WATS στο κάθε κανάλι, όλα μαζί στην εκπληκτική τιμή των : 1.070 ευρώ μόνον!!!!
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Το ανωτέρω HOME CINEMA (5-1), της καναδέζικης εταιρείας MIRAGE, τώρα σε τιμή χάρισμα, 800 ευρώ !!!!! Και αν συνδυαστεί με τον DENON 4306 AVR ( επτακάναλος με 130 watts στο κανάλι), όλα μαζί στη τιμή χάρισμα, των 960 ευρώ, επαναλαμβάνω, όλα μαζί !!!!!! Ενισχυτής, ηχεία περιφερειακά με τις μεταλλικές βάσεις τους, ηχεία κεντρικά (στήλες) με τις γυάλινες στο πάτωμα βάσεις τους, τα καλώδια διασύνδεσης μεταξύ τους (αγγλικής hord), το κεντρικό ηχείο και το SUB (200 watts), όλα μαζί στην τιμή των 960 ευρώ !!! Είναι κυριολεκτικά τζάμπα!!! Πωλούνται λόγω διάλυσης του συστήματος και λόγω έλλειψης χώρου. Ευχαριστώ.
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Το ανωτέρω home cinema της Καναδέζικης εταιρείας (5-1), με το subwoofer Omni s10 της ιδίας εταιρείας MIRAGE τώρα στα 720 ευρώ !!! Και αν συνδυαστεί με τον Denon AVR 4306 (επτακάναλος 130 watts στο κανάλι) made in japan και το dvd sacd-cd της denon 3910 επίσης made in japan, με τα καλώδια διασύνδεσης, όλων των ηχείων στήλες, περιφερειακά και του κεντρικού, της αγγλικής hord, όλα μαζί στην εκπληκτική τιμή των 990 ευρώ!!!!!! Δηλαδή ένα πλήρες HOME CINEMA (5-1): ενισχυτής, dvd sacd-cd, sambwoofer, κεντρικό ηχείο, ηχεία στήλες, περιφερειακά ηχεία με τις βάσεις τους, κεντρικό ηχείο, όλα μεταλικά, ασημί χρώμα της ιδίας εταιρείας MIRAGE και τέλος όλα τα καλώδια διασύνδεσης της αγγλικής HORD!!!!!! Μόνον 990 ευρώ!!!!
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Η τιμή μεταβλήθηκε στα 990 ευρώ, γιατί προστέθηκε και το dvd 3910 της denon, εφόσον αγοραστεί ως πακέτο, από την προηγούμενη των 960 ευρώ χωρίς το 3910 dvd της denon. Ευχαριστώ.
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Στα 750 ευρώ όλο το πακέτο, τιμή συζητήσιμη !!! πλην του ενισχυτή που πουλήθηκε χθες.
Δηλαδή: τα δύο ηχεία στήλες, με τις γυάλινες βασεις τους, τα δύο περιφερειακά με τις μεταλλικές βάσεις τους, το κεντρικό ηχείο, και το MIRAGE OMNI S10 SUBWOOFER, όλα της ομόνιμης εταιρείας MIRAGE, made in canada. Επί πλεόν θα δωθούν ως δώρο: το dvd - cd sacd της denon 3910 και τα καλώδια διασύνδεσης όλων των ηχείων της αγγλικής hord, συν το επίσης αγγλικό καλώδιο της hord για το sub, με το βίσμα του, που ειναι πολλών μέτρων για να τοποθετηθεί σε γωνία του σπιτιού. Δηλαδή ένα πλήρες HOME CINEMA, πλην ενός ενισχυτή, πάρα πολύ ποιοτικό και δυνατό, σε τιμή χώμα, που δεν υπάρχει παγκόσμια, σε κατάσταση άριστη χωρίς εκδορές και χτυπήματα σαν καινούργιο!!! Πωλείται λόγω έλλειψης χώρου. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για κάποιον που θέλει να στήσει ένα καινουργιο home cinema στο σπίτι του με την προσθηκη μόνον ενός avr ενισχυτή. Πωλούνται και μεμονομένα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6974938787. Ευχαριστώ.
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Στα 700 ευρώ !!!!! Τεική τιμή. Είναι κυριολεκτικά τσάμπα, για την ποιότητά τους, τόσο ως HOME CINEMA, όσο και στην μουσική !!! Μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να φτιάξουν home cinema πλήρες, μιας και λείπει μόνο ένας AVR ενισχυτής! Μαζί με τα ανωτέρω, εφόσον αγορασθούν μαζί, θα δοθεί δώρο και το dvd SACD της DENON 3910 πολύ ποιοτικό και συνάμα άριστο και ως cd player!!! Μεγάλη προσφορά σε τιμή ‘’χώμα’’!!!! Λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου, θα μείνουν προς πώληση μέχρι τελος του μήνα, μιας και θα δωθούν προς ανταλλαγή.... ‘Οσοι πιστοί προσέλθετε. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974938787. Ευχαριστώ πολύ το avsite, για τη δημοσίευση της αγγελλίας μου.
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Κρίμα, για την ποιότητα κατασκευής τους, κρίμα για την απίστευτη εικόνα και απόδοση τους, τόσο ως home cinema όσο και στην μουσική στα δύο κανάλια, κρίμα να κάθεται αχρησιμοποίητο, κρίμα κρίμα κρίμα!!!!!
Είναι τσάμπα, για την συνολική ποιότητα και την γενικότερη κατάσταση και εικόνα τους, γιατί στην κυριολεξία λείπει μόνο ένας AVR ενισχυτής, για ένα υπέρ πλήρες καταπληκτικό home cinema!!!!!
Μόλις στα 700 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρίμα να κάθεται....
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Το σύστημα Home cinema της Καναδέζικης εταιρείας MIRAGE πωλείται πλέον και σε κομμάτια, ως εξης:
1). - Sub mirage OMNI S10, στα 200 ευρώ, δώρο το καλώδιο (πολλών μέτρων) διασύνδεσης του, με τον ενισχυτή.
2).- Δύο (2) ηχεία, στήλες μεταλλικές,
Omnisat V2FS, στα 220 ευρώ, χωρίς τα καλώδια διασύνδεσης τους με τον ενισχυτή.
3).- Δύο ηχεία βάσης, με τις μεταλλικές βάσεις τους, Mirage omnisat V2FS, με τά καλώδια (πολλών μέτρων) διασύνδεσης τους με τον ενισχυτή, στα 150 ευρώ. Τέλος,
4).- Ένα κεντρικό μεταλλικό ηχείο με τη βάση του, MIRAGE Omnisat V2CC, με το καλώδιο διασύνδεσης του με ενισχυτή, στα 80 ευρώ.
Αυτά, και σε περίπτωση αγοράς όλων των ανωτέρω, ένα πλήρες ποιητικό συστημα home cinema, made in Canada , σε υπεράριστη κατάσταση στα 600 ευρώ τελική τιμή !!!!!!!!!!!!!
προκειμένου να φύγουν, λόγω έλλειψης χώρου και διάλυσης συστήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τα χαρίσω σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ, το AVSITE για τη δημοσίευση της αγγελίας μου.
Τηλ.: 6974938787, περιοχή Μελίσσια.
Καλημέρα σας.
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Οι τιμές του πιο πάνω ποστ , διαμορφώνονται -10 % σε όλες τις τιμές ανά κατηγορία!!!!!!!!!!!
Η τιμή είναι τσάμπα-χάρισμα στην κυριολεξία για ένα σύστημα που στοίχισε πάνω από 3.000 ευρώ χωρίς τα καλώδια!!!!!
Σαν καινούργια !!!!
Προσεγμένα χωρίς γρατσουνιές και χτυπήματα και άριστα στην λειτουργία τους. Τηλ. 6974938787. Περιοχή Μελίσσια.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!.-
 

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
458
Reaction score
66
Έφυγαν. Παρακαλώ να κλείσει.
Ευχαριστώ πολύ το avsite για τη δημοσίευση της αγγελίας μου.
Καλό τριήμερο σε όλους.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.593
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top