Πως Να Το Σπασω;

Reaction score
6
Τελικα εκανα το βημα που απέφευγα τόσο καιρο.
Αγόρασα dvds που δεν ειναι περιοχής 2.
Αυτο εχει ως συνέπεια να μην παίζουν στο player μου (pioneer 646).
Τι κανω τωρα;
Δυο λύσεις υπαρχουν . Ή τα περνάω με το Decrypter και μετα σε ενα DL Disc ή σπαω το player.
Τελικα προτιμώ το δευτερο. Αλλα δεν ξερω που να απευθυνθώ για αυτη την μικρη επέμβαση.
Παίδες ζητω την βοήθεια σας αν γνωρίζεται καποιον απο Θεσσαλονίκη που να γνωριζει τον τρόπο.
Την απαντηση σας θα παρακαλούσα στο mail μου [email protected]

Reaction score
6
Φιλε μου ευχαριστω μεν αλλα το θεμα με το σπασιμο του 646 ειναι παλιο και το εχω ψαξει αρκετα σε σημειο πλεον να ειμαι σιγουρος πως ο μοναδικος τροπος για να υπαρχει σπασιμο πρεπει να μπει μεσα στο μηχανημα καλάι.

Reaction score
7
δεν γνωριζω κατι, αλλα ενημερωτικα το καινουριο μου player sony ΔΕΝ σπαει (παρα μονο με καλαϊ, οπως λες) και ενω το παλιο μου επαιζε τα παντα τωρα εχω φαει πακετο...
Και επειδη εχω καποιες ταινιες (indiana jones1-2-3, LOTR 2 extended και κανα 2-3 αλλες) αποφασισα να τα γραψω σε DL DVD, μολις πεσουν λιγο ακομα οι τιμες...
Βεβαια δεν εχω πολλες ταινιες...Απλα το θεωρησα σαν πιο απλη λυση μετα το ψαξιμο που εριξα για σπασιματα.

Reaction score
5
Το 646 σπάζει σίγουρα με το ειδικό remote control της Philips όπως αναφέρει το site και με αλλαγή του firmware απευθείας μέσο υπολογιστή.
Πιστεύω πρέπει να αποταθείς κάπου που υπάρχει εξειδίκευση στο θέμα και σίγουρα θα γίνει ελεύθερο περιοχών.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης