Πως αποθηκευω κανάλια σε samsung 6510 smart tv

Reaction score
1.277
Για ρίξτε καμία βοήθεια ρε παιδιά.Πήρε σήμερα ο πατέρας μου 46αρα samsung smart 6510 (με το λεπτό ασπρο περίγραμμα) και τα κανάλια τα ψηφιακά μπήκαν σε άσχετες θέσεις πχ το star στην θέση 13.πως μπορώ να καθορίσω εγώ τη θέση τους?Η δικιά μου είναι το προηγούμενο μοντέλο και πάω στο μενού-διαχείριση καναλιών-εργαλεία-κτλ
Εδώ δεν μου δίνει κάποια δυνατότητα και το δε μανιουαλ δεν λέει και πολλά..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Πως αποθηκευω κανάλια σε samsung 6510 smart tv

Πατάς το κουμπί smart hub.
Δεύτερο εικονίδιο απο αριστερά προς τα δεξιά(κανάλια ή κάπως έτσι)
Enter και σε βγάζει σε καρτάλα με την λίστα καναλιών.
Αριστερά είναι οι μονοί αριθμοί και δεξιά οι ζυγοί.
Εντοπίζεις το κανάλι που θες να αλλάξεις,πατάς tools και επιλέγεις επεξεργασία(νομίζω είναι το 4ο απο πάνω).Μετά εισάγεις την θέησ που θές και πατάς enter για να πάει.

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Πως αποθηκευω κανάλια σε samsung 6510 smart tv

Μπράβο ρε Γιώργο!!!!!!!!!!!

Εισαι αρχηγός!!!

Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
1.277

Νέες απορίες για Samsung 6510 smart tv

Απορία 1

Εχω την παραπάνω τηλεόραση και δύο ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιους εξ.σκληρούς seagate 500GB.

Οταν συνδέσω τον Α ή τον Β η τηλεόραση μου εμφανίζει τα αρχεία όλα μαζι και τον δύο.Δηλαδή..
αν στον Α έχω τα αρχεία a,b,c

και στον Β τα d,e,f

μόλις βάλω έναν απο τους δύο μου εμφανίζει τους φακέλους a,b,c,d,e,f ενώ αν πάω να τους ανοίξω τους οι μισοί παίζουν και οι άλλοι μισοί είναι κενοί.
Πως λύνεται αυτό?

Επιχειρησα να ονομάσω τους σκληρούς σαν Οδυσσέας 1 και Οδυσσέας 2 αλλά δεν έχω τέτοια δυνατότητα (απο ότι είδα).

Απορία 2

Εκεί που πήγα να παίξω κάποιες ταινίες απο τον σκληρό είδα τα previews απο παλιά βίντεο που δεν υπάρχουν πλέον.Για παράδειγμα είδα ένα αρχείο του Βέγγου που πηγα να το ανοίξω και μου έγραψε "αρχείο δεν βρέθηκε".Μπορώ απο κάπου να σβήνω αυτού του είδους την προσωρινή μνήμη?

Απορία 3

Οταν είμαι στο ιντερνετ υπάρχει κάποιο πλήκτρο (ή τρόπος) για να βγαίνει γρήγορα το πληκτρολόγιο και να γράφω αυτό που θέλω να ψάξω?
Πχ μου έβγαλε αρχική την σελίδα msn και τυχαία κάτι πάτησα και εμφανίστηκε το πληκτρολόγιο έγραψα google και μετά δεν μπόρεσα να βρω πως εμφανίζεται το πληκτρολόγιο για να γραψω πχ av site

Απορία 4
Αν συνδέσω τον σκληρό δίσκο μπορώ δηλαδή να κατεβάσω και ταινία????:111:

Reaction score
1.277

Απορία 5

Οταν βλέπω πχ ταινία μέσω του σκληρού δίσκου και θέλω να σβήσω τον σκληρό δίσκο αλλά να εξακολουθώ να βλέπω tv μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο "ασφαλή αποσύνδεση"?Γιατί μέχρι τώρα αναγκάζομαι να κλείνω την tv,σβήνει ο HDD,τον αποσυνδέω και ξανανοίγω την TV..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Πως αποθηκευω κανάλια σε samsung 6510 smart tv

4:Όχι.Δεν έχει torrent client.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524