Πως ενώνω δυο mov video;

Reaction score
6
Εχω δοκιμάσει και εγω δεν ξερω πόσα προγράμματα και κανενα δεν το κάνει… Τι ζηταω ο άνθρωπος , να ενωσω δυο video file με κατάληξη mov (quicktime)

Εχετε να μου προτείνετε καποιο πρόγραμμα που δοκιμασμένα το κανει;

Reaction score
3
Απάντηση: Πως ενώνω δυο mov video;

Δεν το ξέρω, ούτε το έχω ψάξει. Θα το κοιτάξω όμως.
Αλλά σαν μια πρώτη σκέψη, γιατί δεν προσθέτεις στην ονομασία του 1ου .mov το "01" και σε αυτή του 2ου το "02";
Έτσι θα στα παίξει το ένα μετά το άλλο.

Reaction score
0
Για εύκολη και γρήγορη λύση στο πρόβλημα ένωσης .mov αρχείων θα πρέπει να πληρώσεις. Freeware τρόποι υπάρχουν, αλλά συνδυάζουν δύο τουλάχιστον προγράμματα ή κάποια plug-ins, σχετικά πολύπλοκες διαδικασίες και το παραγόμενο αποτέλεσμα, συνήθως, αλλοιώνει την ποιότητα βίντεο.
Μια γρήγορη απάντηση στο πρόβλημα θα ήταν το Quick Time 7 Pro,που συνδυάζεται με τον QuickTime 7 Player, το οποίο, όμως, στοιχίζει γύρω στα $30.
Άλλη, εξαιρετική και εύκολη λύση, που κάνει ότι υπόσχεται, είναι το Movie Joiner. Αυτό στοιχίζει $19.
Επίσης, εδώ σου έχω μια σελίδα με αρκετά προγράμματα του είδους, τα οποία είναι όλα πληρωτικά, και τα οποία, λίγο-πολύ, κάνουν τα ίδια πράγματα.
Με βάση τα παραπάνω, και με εξαίρεση το Quick Time, το οποίο δεν θα το ήθελα με τίποτα στον υπολογιστή μου γιατί κάνει κατάληψη, πιστεύω ότι μπορείς να βρεις λύση ψύχραιμα και, κυρίως, οικονομικά(!), αν ψάξεις λίγο!.... :144: :144: :144:

Reaction score
6

Τα προγράμματα που μου δειχνεις τα εχω δοκιμάσει και προς ενημέρωση των φιλων που παρακολουθουν το τοπικ δεν κανουν αυτό που υποσχονται ..
Στην πραγματικότητα μετατρεπουν τα mov σε avi ώστε μετα να είναι εύκολη η ένωση τους.

Το Quick Time 7 Pro ενώ δειχνει ότι κανει merge τα video files, στο αποτελεσμα παιζει μονο το πρωτο video και μετα τελος.

Reaction score
4
Ανδρεα εχεις δοκιμασει το VirtualDub?
Eιναι ενα προγραμμα που υποσχεται οτι κανει τα παντα αν εχεις περασμενα στο pc σου τους καταλληλους encoders και decoders.

Reaction score
0
Σόρρυ. Δεν είχα καταλάβει ότι ήθελες να διατηρήσεις το αρχείο σε μορφή .mov. Πράγματι, μετατρέπονται σε .avi.
Πήρα το δικό μου παράδειγμα, που δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Κατάφερα κι έκανα εξαιρετική δουλειά με το Movie Joiner. Σύμφωνα με το source info του KMPlayer, δεν αλλάζει ούτε το resolution, ούτε το aspect ratio, και κυρίως, ούτε το μέγεθος του αρχείου. Είναι ίδια προ και μετά την μετατροπή τους.

Reaction score
6

Στη δοκιμη που έκανα με το Movie Joiner ( για μετατροπή σε avi) μεν δεν αλλάζει το aspect ratio αλλα ρίχνει πολύ την ποιότητα ( κατεβάζει το bitrate)

Κωστα δοκιμασα και το VirtualDub αλλα μάλλον μου λειπουν οι σωστοι encoders και δεν δεχετε mov..
Το θεμα είναι πως δεν εχω ιδεα ποιους encoders πρεπει να χρησιμοποιήσω…

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Πως ενώνω δυο mov video;

Στη δοκιμη που έκανα με το Movie Joiner ( για μετατροπή σε avi) μεν δεν αλλάζει το aspect ratio αλλα ρίχνει πολύ την ποιότητα ( κατεβάζει το bitrate)

Κωστα δοκιμασα και το VirtualDub αλλα μάλλον μου λειπουν οι σωστοι encoders και δεν δεχετε mov..
Το θεμα είναι πως δεν εχω ιδεα ποιους encoders πρεπει να χρησιμοποιήσω…
Για κατσε να αρχισω το ψαξιμο και εγω γιατι μην νομιζεις οτι ξερω. :615:

Reaction score
3

Σκέφτηκες και τη λύση να τα μετατρέπεις σε κάποια μορφή που να τα ενώνεις χωρίς απώλειες και να τα κρατάς σε αυτή τη μορφή;

Reaction score
6

Μπαα…
Μου φαίνεται αδικα το παιδεύουμε…
Εχει μουλαρωσει για τα καλα…

Reaction score
4
Καπου διαβασα οτι αμα περασεις το μεγαλο πακετο του Quick Time σου περναει τα παντα απο αυτα που ψαχνουμε.
Θα σου προτεινα παντως να μην το βαλεις αν ειναι το HTPC σου.
Κανει τρελο conflict με αλλους codecs και φευγει μονο με registry cleaner.:111:
Αν δεν ειναι και μπορεις απο καπου να το βρεις για περασε το και αυτο.
Αλλιως.....:121:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.414
Members