Πως θα δω τα HD CLIPS στο PS3

Μηνύματα
30
Reaction score
0
Καλημερα, θα ηθελα να μου πει καποιος πως θα δω τα HD CLIPS στο ps3.Απο οτι ειδα τα αρχεια ειναι σε .mkv .Θα ηθελα να μαθω την διαδικασια μετα το downloading στο δισκο του Η/Υ. Το ps3
μπορει να συνδεθει με καλωδιο με τον Η/Υ αλλα υπαρχει και εξωτερικος δισκος.Ευχαριστω.
 

Μηνύματα
133
Reaction score
0
Καλημερα. Το πιο ευκολο ειναι να κατεβασεις απο το Internet ενα προγραμματακι που λεγεται mkv2vob (ειναι πολυ ευκολο στη χρηση του) το οποιο κανει αυτο που λεει το ονομα του: Μετατρεπει τα αρχεια απο .mkv σε .vob. Αφου δημιουργηθει το καινουργιο αρχειο, το γραφεις σε ενα επανεγγραψιμο DVD (Nero - DVD-ROM(UDF)) το βαζεις μεσα στο drive του PS3 και απλα παιζει. Η αν εχεις την κονσολα σου σε δικτυο με τον υπολογιστη σου, βαζεις το νεοφτιαγμενο αρχειο μεσα στο Φακελο που μοιραζεις και τον "βλεπεις" μεσα απο την κονσολα σου, το μετονομαζεις απο .vob σε .wmv και το παιζεις μεσω δικτυου απο το PS3.

Ελπιζω να σε καλυψα.
 



Μηνύματα
133
Reaction score
0
Δε χανει καθολου. Απλα κανει μετατροπη στο ειδους του αρχειου, χωρις να αλλαζει τιποτα στην εικονα που τελικα βλεπει ο χρηστης. Μια δοκιμη θα σε πεισει. Ασε που με αυτο το προγραμματακι μπορεις να προσθεσεις και ελληνικους υποτιτλους. Το μονο μειον στο τελευταιο (οχι για μενα παντως) ειναι οτι οι υποτιτλοι μενουν "κολλημενοι", δηλαδη δεν εχεις δυνατοτητα να τους απενεργοποιησεις.
 

Μηνύματα
377
Reaction score
0
εκανα μια ταινια .BluRay.DTS.x264-HDT.mkv σε .BluRay.DTS.x264-HDT.part1.vob σε 4 κομματια και δεν μου παιζει το 1ο ολα τα αλλα τα παιζει κανονικοτατα . τι μπορει να εχω κανει λαθος με το mkv2vob ?
 

Μηνύματα
377
Reaction score
0
τελικα εχει μεγαλη μαυρη εισαγωγη η ταινια... παιζει αψογα.
 

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει ποιά είδη video παίζει το PS3 από DVDR ή στικάκι USB; Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, δεν τα βρήκα συγκεντρωμένα.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.411
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top