Πως κανετε ακροαση ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Δηλαδη...

Με ποιο τροπο ακουτε μουσικη, οταν καθεστε τα βραδια να το γουσταρετε λιγο?

Τι ωρα και πως ακριβως δηλαδη?

Τι διαδικασια ακολουθειτε?

Ντυνεστε αναλογως με το μουσικο προγραμμα??:138:

Πχ προσωπικα, την πεφτω αργα τα βραδια , περιπου 21.00 - 23.00, αναβω τις λαμπες, περιμενω κανα 15 λεπτο να ζεσταθουν, αραζω στον καναπε με κανα καλο κρασακι η κανα καλο κονιακ η καμια μπυρα και λιωνω...Ησυχια στο σπιτι, να μη πεφτει καρφιτσα.
Σβηστα φωτα, κανα κερακι η κανα σποτακι κρυφο αναμμενο...

Διαβαζετε τιποτα την ωρα που ακουτε η το πατε σερι??:137:

Για να δουμε...

Reaction score
603
Απάντηση: Πως κανετε ακροαση ?

Εεετσι !!! Βραδακι,μπολικο κρασακι και τωρα το χειμωνα σκαλιζοντας το τζακι !!! :126: (εκανα και ριμα) :609:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Τυχερακια...πως φαινεται οτι δεν εχεις παιδια στο σπιτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου θυμισες-περιεγραψες εποχες στην γκαρσονιερα της μανας μου το 1975-80

Τωρα πια........καποια πρωϊνα που λειπουν οι 3 γυναικες μου (σχολειο) ακουω κατι τις.
Η κανενα απογευμα στα κλεφτα.(Ακους Βλαση.....?)

Συνηθως βαζω οτι μου κανει κεφι την στιγμη και περιφερομαι στο σπιτι.Ουτε sweet spot,ουτε εικονες ,βαθη,πλατη........σκετη μουσικη.

Α ρε ανυπαντρα νειατα........:402:

Reaction score
2.054

Κάθε μέρα για τουλάχιστον 2 ώρες!

Είμαι τυχερος γιατί έχω ένα χώρο αποκλειστικά για το σύστημα, oπότε οποιαδήποτε ώρα μπορώ να απομονοθώ και να ακούσω μουσικούλα.

Καμιά φορά με κόκκινο κρασάκι, μπυρίτσα η κάποιο single malt.

Και πάντα με το iphone στο χέρι για wikipedia, remote και bejeweled! :116:

Reaction score
2.248

Με σχολεία, παιδιά, πρωινά ξυπνήματα, ώρες εργασίας κτλ είναι σχεδόν απίθανο να ακούσω την μουσικούλα μου στις εντάσεις που θέλω και τις ώρες που ευκολύνομαι. Οπότε παραμένω με ακουστικά τις εργάσιμες και ΣουΚου (όσο οι άλλες υποχρεώσεις επιτρέπουν) ακούω όπως θέλω.

(Μάνο σε καταλαβαίνω απόλυτα)

Reaction score
29.754

Ταλαιπωρημένοι άνθρωποι απο τις συνθήκες.
Και εγω ακούω βράδυ , αλλά οχι μόνο , με κρασάκι η οχι , με τζάκι η οχι, κλείνω πόρτες, πολλές , και ακούω, με χαμηλό φωτισμό, σερί.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κυριε Κοτσιδη......εισαι εγκαθετος των ελευθερων και ανυπαντρων που απολαμβανουν την μουσικη τους !!!!!!!!!!!!!!

Υπαρχουν τοσοι πονεμενοι παντρεμενοι που σαν ληγουρια ψαχνουν απελπισμενοι να βρουν λιγον χρονον για να απολαυσουν και αυτοι την μουσικουλα τους ωσαν εσας τους ελευθερους που χωρις τα pampers διπλα τους,χωρις την γκρινια των παιδιων και της γυναικας που τα νευρα της γινονται καρβελια οκτασπορα εξαιτιας των μικρων καθεστε σαν αγαδες με τα κρασακια σας,τα κασιους στο μπωλακι ,την παντοφλα ,με το ημιαπλυτο βρακι(μιας και δεν εχετε γυναικα να σας το πλυνει),οτι ωρα γουσταρετε,με το πλασμα η τα πλασματα(εδω βαλτε οτι σας αρεσει)σε τρυφερα ενσταντανε,με τον χρονο σας συμμαχο,την γειτονισα την χοντρη να ωριεται απο τις φωνες για την ενταση που ειναι στα κοκκινα(εσεις βεβαια χεστηκατε πατοκορφα),με τα φιλαρακια σας να ερχοντε οτι ωρα γουσταρετε και με κουτες απο πιτσες,σκορδοψωμα και σαλατες του Καισαρα να απολαμβανετε την μουσικη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ.......ΑΠΟΝΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΣΙΔΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχομαι ολοψυχα οταν με το καλο αποκτησετε παιδια να κανετε τριδυμα,να σας βγουν γκρινιαρικα,ζεβζεκια,να σας καρφωνουν προκες και στυλους στα γουφερ των Parsifal ,να σας ριχνουν το γαλα τους επανω στις λαμπες του ενισχυτη σας με απωτερο τους σκοπο να τις.....σβησουν,να σας σπανε οδοντογλυφιδες μεσα στα RCA του ενισχυτη σας και να αναγκαζεστε να τον γυρνατε αναποδα για να βγουν τα κομματια,να σας πατανε με δυναμη τις μπανανες των ηχειων σας και ειδικα την ωρα που παιζουν μουσικη ωστε το επομενο λεπτο να σας καουν και οι δυο εξοδοι και να τρεχετε στο service για κανα μηνα (μεχρι τοτε θα ακουτε απο ραδιο στα 72 kbps),να σας βαζουν πλαστελινη πολυχρωμη στις βασεις των λυχνιων (την ωρα που θα λειπετε απο το σπιτι)και σεις να ψαχνεστε γιατι δεν δουλευει το ενα καναλι και φυσικα να βγαινουν σπιθες την ωρα της ακροασης,να σας βαφουν με μαρκαδορους και glitter γυαλιστερα τις καλογυαλισμενες σας προσοψεις και μετα απο τον φοβο τους μηπως τα μαλλωσετε να τα καθαριζουν με το συρμα για τα πιατα που χρησιμοποιει η μανουλα με περιστροφικες κινησεις για να εχουν στυλ οταν τα βλεπουν οι φιλοι σας,να χτυπανε με σφυρακι το κουτακι του Dac σας για να ανοιξει και να βαλλουν μεσα τις φιγουρες των Bakugans ωστε να μην τα χανουν,να σας ανοιγοκλεινουν με δυναμη και καθημερινα τα ποντεσιομετρα μεχρι να διαλυθουν τα δοντακια απο τα blue Alps και οταν γυριζετε να φερνουν 600 βολτες και τελος να μην εχει το γυρισμα,να σας σπασουν τις προσοψεις των εργαλειων σας με σκοπο να βγαλλουν απο μεσα τα φωτεινα νουμερα για να παιξουν με τους φιλους τους αριθμητικη και σεις να αναρωτιεστε που στο διαολο πηγε το volume απο την οθονη ενω σιναμα το ποντεσιομετρο να φερνει τις 600 βολτες του οπως προανεφερα......................................................

Πολλες ευχες για καλες ακροασεις.........εκ μερους των παντρεμενων μελων αυτου του φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:405::410::443:

Reaction score
141
Συνήθως το βράδυ μολις κοιμηθούν τα πιτσιρίκια,καμιά φορά και μαζί τους όμως.Όταν είμαι μόνος ή με την σύζυγο πίνουμε και κανα κρασί κόκκινο ή άσπρο.

Reaction score
603

Σας ευχομαι ολοψυχα οταν με το καλο αποκτησετε παιδια να κανετε τριδυμα,να σας βγουν γκρινιαρικα,ζεβζεκια,να σας καρφωνουν προκες και στυλους στα γουφερ ,να σας ριχνουν το γαλα τους επανω στις λαμπες του ενισχυτη σας με απωτερο τους σκοπο να τις.....σβησουν,να σας σπανε οδοντογλυφιδες μεσα στα RCA του ενισχυτη σας και να αναγκαζεστε να τον γυρνατε αναποδα για να βγουν τα κομματια,να σας πατανε με δυναμη τις μπανανες των ηχειων σας και ειδικα την ωρα που παιζουν μουσικη ωστε το επομενο λεπτο να σας καουν και οι δυο εξοδοι και να τρεχετε στο service για κανα μηνα (μεχρι τοτε θα ακουτε απο ραδιο στα 72 kbps),να σας βαζουν πλαστελινη πολυχρωμη στις βασεις των λυχνιων (την ωρα που θα λειπετε απο το σπιτι)και σεις να ψαχνεστε γιατι δεν δουλευει το ενα καναλι και φυσικα να βγαινουν σπιθες την ωρα της ακροασης,να σας βαφουν με μαρκαδορους και glitter γυαλιστερα τις καλογυαλισμενες σας προσοψεις και μετα απο τον φοβο τους μηπως τα μαλλωσετε να τα καθαριζουν με το συρμα για τα πιατα που χρησιμοποιει η μανουλα με περιστροφικες κινησεις για να εχουν στυλ οταν τα βλεπουν οι φιλοι σας,να χτυπανε με σφυρακι το κουτακι του Dac σας για να ανοιξει και να βαλλουν μεσα τις φιγουρες των Bakugans ωστε να μην τα χανουν,να σας ανοιγοκλεινουν με δυναμη και καθημερινα τα ποντεσιομετρα μεχρι να διαλυθουν τα δοντακια απο τα blue Alps και οταν γυριζετε να φερνουν 600 βολτες και τελος να μην εχει το γυρισμα,να σας σπασουν τις προσοψεις των εργαλειων σας με σκοπο να βγαλλουν απο μεσα τα φωτεινα νουμερα για να παιξουν με τους φιλους τους αριθμητικη και σεις να αναρωτιεστε που στο διαολο πηγε το volume απο την οθονη ενω σιναμα το ποντεσιομετρο να φερνει τις 600 βολτες του οπως προανεφερα......................................................

Πολλες ευχες για καλες ακροασεις.........εκ μερους των παντρεμενων μελων αυτου του φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουτε στον εχθρο μου !!!
Υ.Γ Χωρις prive play room με θωρακισμενη πορτα ασφαλειας, παιδια δεν κανω !!!

[/QUOTE]

Reaction score
4

η αληθεια ειναι οτι για απολαυστικη ακροαση, αν δεν εχεις dedicated χωρο με σχετικη ηχομονοση, τοτε η μονη ευκαιρια ειναι οταν ειναι αδειο το σπιτι...

οποτε πλεον με τη συζυγο σε ενδιαφερουσα εδω και αρκετους μηνες, το ηχοσυστημα τελει χρεη... μπιπελο/επιπλου (αντε και ολιγην απο home cinema) κατα 99%... και ακουω πιο πολυ απο τα μονιτορακια του πισι, και αυτο μεχρι να γεννηθει το μωρο...μετα με βλεπω μονο με... ακουστικα :121:

αλλα οταν εχω το σπιτι to myself, του δινω και καταλαβαινει! αν ακουω σιντι, συνηθως την αραζω (αν και καμια φορα δεν καθομαι καν :125:) ξεροσφυρι με το booklet ανα χειρας... αν ανοιξω το... vault με τα mp3 και τα flac αρχιζω το πηγαινε-ελα απο αλμπουμ σε αλμπουμ, και με το κινητο στο ιντερνετ σε εγγρηγορση να τσεκαρω και τι ειναι καποια απο αυτα :)142:) γιατι πλεον εχω ξεχασει εντελως απο τη μερα που τα κατεβαζα...

ενναλακτηκα αν ειναι αργα το βραδυ (περασμενες 23-24:00) που αν βαλω θα βαλω τζαζακια σε χαμηλη ενταση (ναι με το loudness πατημενο χαχα), βαζω ενα καλο single malt ή καμια χορταστικη weissbier και απολαμβανω.

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Πως κανετε ακροαση ?

[YOUTUBE]gawy8NaAJFA [/YOUTUBE]

κουράγιο!!!:116::138:

[/QUOTE]

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως κανετε ακροαση ?

[youtube]gawy8NaAJFA [/youtube]

κουράγιο!!!

Που θα παει........σε 15 χρονια θα πανε φανταροι............!!!!!!!!!!!!.......αλλα τοτε ...θα βαριακουω γαμωτο!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Σας ευχομαι ολοψυχα οταν με το καλο αποκτησετε παιδια να κανετε τριδυμα,να σας βγουν γκρινιαρικα,ζεβζεκια,να σας καρφωνουν προκες και στυλους στα γουφερ ,να σας ριχνουν το γαλα τους επανω στις λαμπες του ενισχυτη σας με απωτερο τους σκοπο να τις.....σβησουν,να σας σπανε οδοντογλυφιδες μεσα στα RCA του ενισχυτη σας και να αναγκαζεστε να τον γυρνατε αναποδα για να βγουν τα κομματια,να σας πατανε με δυναμη τις μπανανες των ηχειων σας και ειδικα την ωρα που παιζουν μουσικη ωστε το επομενο λεπτο να σας καουν και οι δυο εξοδοι και να τρεχετε στο service για κανα μηνα (μεχρι τοτε θα ακουτε απο ραδιο στα 72 kbps),να σας βαζουν πλαστελινη πολυχρωμη στις βασεις των λυχνιων (την ωρα που θα λειπετε απο το σπιτι)και σεις να ψαχνεστε γιατι δεν δουλευει το ενα καναλι και φυσικα να βγαινουν σπιθες την ωρα της ακροασης,να σας βαφουν με μαρκαδορους και glitter γυαλιστερα τις καλογυαλισμενες σας προσοψεις και μετα απο τον φοβο τους μηπως τα μαλλωσετε να τα καθαριζουν με το συρμα για τα πιατα που χρησιμοποιει η μανουλα με περιστροφικες κινησεις για να εχουν στυλ οταν τα βλεπουν οι φιλοι σας,να χτυπανε με σφυρακι το κουτακι του Dac σας για να ανοιξει και να βαλλουν μεσα τις φιγουρες των Bakugans ωστε να μην τα χανουν,να σας ανοιγοκλεινουν με δυναμη και καθημερινα τα ποντεσιομετρα μεχρι να διαλυθουν τα δοντακια απο τα blue Alps και οταν γυριζετε να φερνουν 600 βολτες και τελος να μην εχει το γυρισμα,να σας σπασουν τις προσοψεις των εργαλειων σας με σκοπο να βγαλλουν απο μεσα τα φωτεινα νουμερα για να παιξουν με τους φιλους τους αριθμητικη και σεις να αναρωτιεστε που στο διαολο πηγε το volume απο την οθονη ενω σιναμα το ποντεσιομετρο να φερνει τις 600 βολτες του οπως προανεφερα......................................................

Ουτε στον εχθρο μου !!!
Υ.Γ Χωρις prive play room με θωρακισμενη πορτα ασφαλειας, παιδια δεν κανω !!!

Να σε δω βρε μπαγασα.....θα το φτιαξεις........η θα περασεις σαν και μας μια απο τα ιδια?????

Μεχρι τοτε ομως...........................ισχυουν οι ιδιες ευχες που εδωσα!!!!!!!:143::143::143:

D

Deleted member 23222

Guest

Εγώ προσπαθώ να έχω και τη κόρη μου μαζί...για παιδευτικούς λόγους.
Συνήθως η υπομονή της εξαντλείται μετά από κανα πεντάλεπτο και ασχολείται με διάφορα πράγματα,σιωπηλά δίπλα μου...κάτι είναι κι αυτό...
Η γυναίκα είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμη!!!

Reaction score
855
και γω που έφτιαξα αποκλειστικό χώρο... φευ... ούτε αυτό μας σώνει ...

δυστυχώς, ... δεν είναι απλό στο σπίτι να γίνεται χαλασμός από τις απαιτήσεις (διαβάσματα, κλπ. ) και τις φασαρίες των παιδιών και συ να το παίζεις αδιάφορος και να χώνεσαι στην υπόγα για ακροάσεις ... και η παντόφλα να μην υπήρχε, δεν σου πάει ...

γενικότερα, πιστεύω πλέον ότι το καλύτερο είναι να στήνεται το σύστημα σε έναν καθημερινό χώρο που περνάμε αρκετή ώρα, παρά σε dedicated... καλός και χρυσός ο τελευταίος, αλλά σπάνια βγαίνει το πρόγραμμα και η διάθεση για να πας για ακροάσεις ... στο χομ σίνεμα είναι διαφορετικά: επιβάλλεται και είναι και απόλαυση ο αποκλειστικός χώρος...

Reaction score
877
και γω που έφτιαξα αποκλειστικό χώρο... φευ... ούτε αυτό μας σώνει ...

δυστυχώς, ... δεν είναι απλό στο σπίτι να γίνεται χαλασμός από τις απαιτήσεις (διαβάσματα, κλπ. ) και τις φασαρίες των παιδιών και συ να το παίζεις αδιάφορος και να χώνεσαι στην υπόγα για ακροάσεις ... και η παντόφλα να μην υπήρχε, δεν σου πάει ...

γενικότερα, πιστεύω πλέον ότι το καλύτερο είναι να στήνεται το σύστημα σε έναν καθημερινό χώρο που περνάμε αρκετή ώρα, παρά σε dedicated... καλός και χρυσός ο τελευταίος, αλλά σπάνια βγαίνει το πρόγραμμα και η διάθεση για να πας για ακροάσεις ... στο χομ σίνεμα είναι διαφορετικά: επιβάλλεται και είναι και απόλαυση ο αποκλειστικός χώρος...
Ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω...

Πάντα πίστευα πως το κάθε άτομο στην οικογένεια πρέπει να έχει το δικό του χώρο για να μπορεί όταν θέλει να ηρεμήσει, να διαβάσει, να συγκεντρωθεί...κλπ κλπ...

Δεν είναι κακό να μπορεί η κυρία να βλέπει τις σειρές που αγαπά στην τηλεόραση, ενώ ταυτόχρονα στο δικό του χώρο ο σύζυγος να ακούει τις μουσικές του ή να βλέπει ποδόσφαιρο και τα παιδιά να διαβάζουν ή να σερφάρουν επίσης στο χώρο τους... Είναι πολιτισμός και σεβασμός στον άλλον... Υπάρχουν αρκετές άλλες ώρες που η οικογένεια μπορεί να συνυπάρχει... στο φαγητό ας πούμε...

Στο θέμα μας τώρα... Προσωπικά... απολαμβάνω πάρα πολύ τις ακροάσεις στον προσωπικό μου χώρο, οποιαδήποτε ώρα, αν και υπάρχει και έτερο αμιγώς δικάναλο σύστημα(αρκετά ενδιαφέρον) και στον κοινό χώρο του σπιτιού(σαλόνι) όπου όμως ακούω λιγότερο συχνά...

Reaction score
4.546
Μουσική παίζει πάντα στο σπίτι.

Η ατμόσφαιρα της...ακρόασης έχει να κάνει καθαρά με τη διάθεση. Μπορεί π.χ. να κάθομαι μπροστά στο pc

ή

να έχω σβήσει όλα τα φώτα και να παίζουν Pink Floyd με ανεβασμένη την ένταση...αξία ανεκτίμητη :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop