Πως μπορω να αφαιρεσω ξενο αντικειμενο που εχει πεσει μεσα στο ηχειο



Μηνύματα
2.160
Reaction score
5.624
Καλησπερα,
Να προτεινω και εγω με την σειρα μου,ξαπλωσε το ηχειο πανω σε πανινη επιφανεια η χαλι και σηκωνε το με προσοχη απο την πλευρα που θελεις να απομακρινεις απο εκει το παιχνιδακι,με σκοπο να το φερεις στην ιδια ευθεια με το bass reflex.μολις το βλεπεις εκει βαλε σε ενα ξυλινο σκουποξυλο η κατι που εχεις στο σπιτι σου που να μπορει να μπει στο reflex,λιγο bluetag η τσιχλα η ταινια διπλης οψης και κολησε το πανω στο παιχνιδακι και τραβηξε το εξω.
 

Shepherd

Μόνιμος
Μηνύματα
5.099
Reaction score
11.248
Ανακαλυψα οτι η μικρη μου εχει καταφερει να ριξει μεσα σε ηχειο "κολωνα", προφανως διαμεσου μιας εκ των δυο οπων του bass reflex, καποιο αντικειμενο - πιθανως παιχνιδακι ή κομματι του.
Πες την κόρη ότι αν δεν το βγάλει δεν έχει άλλο παιχνίδι.
Πες την σύζυγο ότι χρειάζεσαι νέα ηχεία.
 


Shepherd

Μόνιμος
Μηνύματα
5.099
Reaction score
11.248
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Καλύτερα δοκίμασε να τα ανοίξεις από τις μπόρνες, είναι πανεύκολο. Από μπροστά μπορεί να κάνεις κάποιο σημαδάκι αν δεν προσέξεις. Αν έχει μέσα ''αφρολέξ'' σπρώξτα με το χέρι και απλός ξανατράβατα να μπούνε στην θέση τους.
 

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Μηνύματα
14.615
Reaction score
36.932
Αν παρόλα αυτά δε βρεις άκρη, πες στη μικρή να βάλει το χεράκι της μέσα στην τρύπα και να πιάσει αυτό που έριξε. :p
Παμε με το καλο στο νημα , πως να βγαλω το χερι της μικρης απο το ηχειο...:)
 


Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Ρε ειστε κανιβαλοι, λεμε!
:drinks:

Επίσης περιμένουμε και ένα συγκριτικό του ήχου του ηχείου, με και χωρίς το παιχνιδάκι......
Νομιζω οτι με το παιχνιδακι μεσα, τα μπασα εχουν γινει πιο... παιχνιδιαρικα.
Θα το βγαλω ομως, γιατι οι ψηλες εχουν αποκτησει μια μεταλλικη χροια.
:D

Νεοτερα αυριο-μεθαυριο, η εγχειρηση αναβληθηκε λογω ελλειψης χρονου.
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
8.373
Reaction score
9.433
Εδώ άλλοι βάζουν σφερίδια με το κιλό μέσα, και εσύ για ένα πλαστικό παιχνιδάκι κάνεις έτσι? Που ξέρεις μπορεί να βελτιώσουν και τον ήχο! Πες της μικρής να βάλει και στο άλλο κάτι, ώστε να υπάρχει και ομοιομορφία! :)
 

Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Η εγχειρηση πετυχε και βγηκε ενα "σκυλοψαρο"!



Κατ'αρχην τα ηχεια δεν ειναι Silver RX6 οπως εσφαλμενα θυμομουν, αλλα Silver RS6.
Ελυσα πρωτα το καπακι των μπορνων (το οποιο ειναι στο κεντρο του ηχειου και οχι κατω οπως στα RX6), αλλα απο πισω υπηρχε ολοκληρο συστημα με πηνια κλπ, ενω και τα καλωδια που ηταν κολλημενα πανω του δεν επετρεπαν να βγει εντελως απο το σωμα του ηχειου. Ετσι το ξαναεβαλα στην θεση του και ασχοληθηκα με την μπροστινη οπη bass reflex.

Ξεβιδωθηκε λοιπον το καπακι του bass reflex, οποτε μεγαλωσε λιγο η τρυπα και ετσι απεκτησα προσβαση στο εσωτερικο.
Το παιχνιδακι ομως βρισκοταν σε ενα ξεχωριστο διαμερισμα στον πατο του ηχειου, που διαχωριζεται με ενα καθετο κομματι MDF(?) το οποιο εχει μια σχετικα μικρη στρογγυλη οπη.
Τελικα με λιγο ξαπλωμα-ανασηκωμα-κουνημα, καταφερα να περασει το παιχνιδακι απο αυτη την οπη και να ερθει στο κυριο διαμερισμα κατω απο την οπη του bass reflex, οποτε και αφαιρεθηκε.

Τελος καλο, ολα καλα... Προφανως το "σκυλοψαρο" δεν ηταν σε θεση να επηρεασει τον ηχο, αλλα υπαρχει και αυτη η καταραμενη ΙΨΔ!
Και παλι ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
 






Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Μηνύματα
3.030.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss
Top