Πως ο "Θέμας" θα μαζεψει παλι ολο το χαρτι...

Reaction score
786
Αυτην την Κυριακη ο συνονοματος δινει μαζι με την εφημεριδα του την Πολιτικη Κουζινα.
Φανταζομαι σε 4:3 stereo χωρις εξτρα, αλλα προβλεπω ουρες μπροστα στα περιπτερα...

Reaction score
49
Μην το σκεφτείτε καν....
Έχει βγει σε προσφορά από την εταιρία διανομής (δεν θυμάμαι ποιά) με το χάρτινο εξώφυλλο & 16:9 & DTS ε πολύ χαμηλό κόστος (κάτω από τα 10€)
Ο Θέμος καλύτερα να μαζέψει από άλλους το χαρτί......
Γιατί οι ταινίιες στο "Θέμα" είναι απόο τις χειρότερες κόπιες που μπορεί κανείς να βρει με εφημερίδα (αν όχι Η χειρότερη)

Οι μόνες εφημερίδες που βγάζουν σωστά δισκάκια (16:9 & DD 5.1 τουλάχιστον) είναι το Βήμα, το Έθνος και αν θυμάμαι και η Καθημερινή!!
Στο "Θέμα" τα δισκάκια κάνουν μόνο για σουβέρ..... :roll: :roll: :wink:

Reaction score
6
Πράγματι, ειναι τοσο φθηνο το συγκεκριμένο dvd , που δεν αξίζει η απόκτηση του απο οποιαδήποτε ενημερωτικό έντυπο, την στιγμη που θα ειναι πολυ κατώτερης ποιότητας.

Reaction score
14
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Μην το σκεφτείτε καν....
Έχει βγει σε προσφορά από την εταιρία διανομής (δεν θυμάμαι ποιά) με το χάρτινο εξώφυλλο & 16:9 & DTS ε πολύ χαμηλό κόστος (κάτω από τα 10€)
Ο Θέμος καλύτερα να μαζέψει από άλλους το χαρτί......
Γιατί οι ταινίιες στο "Θέμα" είναι απόο τις χειρότερες κόπιες που μπορεί κανείς να βρει με εφημερίδα (αν όχι Η χειρότερη)

Οι μόνες εφημερίδες που βγάζουν σωστά δισκάκια (16:9 & DD 5.1 τουλάχιστον) είναι το Βήμα, το Έθνος και αν θυμάμαι και η Καθημερινή!!
Στο "Θέμα" τα δισκάκια κάνουν μόνο για σουβέρ..... :roll: :roll: :wink:
Συνονόματε που να αγιάσει το στώμα σου.

Ο πατέρας μου μαζεύει κάθε κυριακή όλες τις ταινίες απο τις εφημερίδες. Μου έδωσε ένα πακέτο 150 ταινίες απο όλα τα έντυπα να τις δώ και να κρατήσω αντίγραφο αυτών που μου αρεσαν.

Οπως το λές. Με VHS να έγραφα τις ταινίες απο την Τιβί ποιό καλη εικόνα θα είχα. Ολες οι ταινίες του θέματος είναι 4:3 και όλες είναι χάλια μαυρα.

Οι μ'ονες που κράτησα ειναι απο το Press time, την Ελευθεροτυπία και το Βήμα. Και απο αυτές μόνο τις 16:9 που να πάιζουν και λίγο καλά.

Ομως αυτό που πρόσεξα είναι ότι πολύ λίγα έργα εφημερίδων είναι DVD-9 (δηλαδή dual layer) γιατί? Και ολες οι ταινίες εχουν καραυποστεί συμπίεση να χωρέσουν σε απλό DVD 4.5Giga.

Reaction score
49
dream_GR said:
Ομως αυτό που πρόσεξα είναι ότι πολύ λίγα έργα εφημερίδων είναι DVD-9 (δηλαδή dual layer) γιατί? Και ολες οι ταινίες εχουν καραυποστεί συμπίεση να χωρέσουν σε απλό DVD 4.5Giga.
Κόστος Γιάννο...Κόστος!!!
Το λογιστήριο τα κανονίζει αυτά........ :(

Reaction score
0
Ξέρω αρκετούς που διαμαρτύρονται όταν η εικόνα έχει μαύρα πάνω-κάτω...
Αφού είναι λαϊκό το έντυπο, τι να κάνει, να χαλάσει τη πιάτσα?  :lol:

Και η συμπίεση σε 20άρα τηλεόραση που έχουν οι περισσότεροι αγοραστές της εφημερίδας, δεν φαίνεται που να βλέπεις από τα 20 εκατοστά από την οθόνη! Για να μην πιάσουμε τον ήχο ή ακόμα καλύτερα τα extras! Ποιός ασχολείται βρε αδελφέ! :shock:

Περιμένω την ώρα και την στιγμή που θα αρχίσουν να δίνουν Blu-ray και HD-DVD με ανάλυση 320x240 να θαυμάσουμε εικόνα!

Αφού κατάντησε o "Κόσμος του DVD" που έδινε και καμμία ταινιούλα εμπορίου DVD9 με DTS να δίνεται με το Status, για ποιά αγορά μιλάμε?
Αφού οι περισσότεροι προτιμούν να βλέπουν την Nαστάζια ανάσκελα στο σαλόνι της εφημερίδας τους και σε VCD και δώρο την Πολίτικη κουζίνα σε 4:3 stereo (γιατί το πολιτιστικό περιεχόμενο έχει μόνο σημασία! ), τότε οι υπόλοιποι πρέπει να σιωπούμε... 

Και για κάποιους που ήδη αναρωτιούνται : Δεν ξέρω αν έχει πράγματι VCD με την Nαστάζια την Κυριακή,  :lol: 

Reaction score
49
Nick_Greek said:
Αφού κατάντησε o "Κόσμος του DVD" που έδινε και καμμία ταινιούλα εμπορίου DVD9 με DTS να δίνεται με το Status, για ποιά αγορά μιλάμε?
Δυστυχώς Νικόλα, το είδα εχθές σε διαφήμιση και με χάλασε πολύ........ :( :( :(
Ήταν το μόνο περιοδικό που έδινε σωστά δισκάκια........
Αν όμως έβαζε Jenna Jameson κάθε μήνα αυτή τη στιγμή θα χτύπαγε πρωτιά!! :? :wink:

Reaction score
14
Ανάσκελα ή όχι, μπρούμητα ή πλαγιαστά η Ναστάζια είναι το πιο ανοργασμικό σιλικόνόπλασμα που εχω δεί. Την είδα ενα βράδυ απο κοντά (στο διπλανό τραπέζι Ανδρέα...χικ χικ!!!) και ήταν σαν κούκλα βιτρίνας τόσο πλαστική!!!

Ασε που νομίζει ότι είναι και Einstein ο στόκος!!

Reaction score
164
dream_GR said:
Ανάσκελα ή όχι, μπρούμητα ή πλαγιαστά η Ναστάζια είναι το πιο ανοργασμικό σιλικόνόπλασμα που εχω δεί. Την είδα ενα βράδυ απο κοντά (στο διπλανό τραπέζι Ανδρέα...χικ χικ!!!) και ήταν σαν κούκλα βιτρίνας τόσο πλαστική!!!

Ασε που νομίζει ότι είναι και Einstein ο στόκος!!
Πες τα! Μπάζο εντελώς! Μόνο του σκαφάτου θα αρέσει (πάλι) :lol: :lol: :lol:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος