Πως ταιριαζω τα παλαια κοματια του H.C.μου?

Reaction score
1
Μετα την καταστροφη αρκετων κοματιων απο το HC και επιδη δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα με κομπλε νεο συστημα θελω να συμπληρωσω τα παλαια κοματια με τον καλλυτερο δυνατο τροπο.
Η συμβουλη σας θα μου ειναι υπερπολυτιμη.
Ποιον προενισχυτη προτεινετε για τον παλαιο μου 5καναλο Rotel RB985 THX. Πηγες που θα συνδεθουν, εκτος απο ενα tuner (υπαρχει),ισως ενα παλαιο cdp που εχω καταχωνιασμενο, μια TV κι ενα Blue ray που θα αγοραστουν. (θα εκτιμουσα και γι αυτα γνωμες). Θελω να διαθετει μια εξοδο για ενεργο subwoofer, ενα Rel Strata 2 και αποκωδικοποιηση των γνωστων συστηματων ηχου. Τα ηχεια μου 5.1 δεν σκοπευω να τα αυξησω. Ευχαριστω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Θα έπαιρνα έναν ολοκληρωμένο με 5.1 preouts, λογικής τιμής σύγχρονοι προενισχυτές AV δεν υπάρχουν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κουμπωσε πανω ένα οπο (που εκτελεί χρεη προ)
(εκτος από ισοσταθμιση κανει όλα τα αλλα)
και καθαρισες .......αλλιως ......πες τι βαθος τσεπης εχεις ............

Reaction score
1
zizik Εχεις καποιον υπ οψην σου?
argi Tι ενοεις λεγοντας οπο? Το βαθος τσεπης ρηχο λογψ καταστασης, αλλα αγαπω το αντικειμενο και θα εκοβα απο αλλου για να το ξαναστησω.
Ευχαριστω για τον χρονο σας κυριοι

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
zizik Εχεις καποιον υπ οψην σου?
argi Tι ενοεις λεγοντας οπο? Το βαθος τσεπης ρηχο λογψ καταστασης, αλλα αγαπω το αντικειμενο και θα εκοβα απο αλλου για να το ξαναστησω.
Ευχαριστω για τον χρονο σας κυριοι
http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-103/

Reaction score
1
Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση το oppo, με προβληματιζει το οτι σερβις μονο στις ΗΠΑ και η υποχρεωτικη χρηση 3D γυαλιων. Και η τιμη του πολυ καλη νομιζω για αυτα που κανει.
Το θεμα ειναι τι μπορω να συνδεσω στον τελικο μου ωστε να μπορω να ακουω ραδιοφωνο, cd dvd κι αν γινετασι και tv.

Reaction score
1
Τελικα η Rois Acoustics, εχει σερβις και ανταλλακτικα για συσκευες AMC,οπως και για προιοντα Roister και Αriston για οποιον φιλο ενδιαφερεται. Το σερβις τους ειναι στην γεφυρα Μοσχατου τηλ.210-4810071/52. Οποτε θα παω εκει τον προενισχυτη μου κι αν δεν επισκευαζεται μαλον θα στραφω προς ολοκληρομενο με 5.1 πριαουτ. Ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας

Reaction score
1
Θα έπαιρνα έναν ολοκληρωμένο με 5.1 preouts, λογικής τιμής σύγχρονοι προενισχυτές AV δεν υπάρχουν.
Θα σας ειμουν υποχρεος αν μου λεγατε καποια μαρκα ,μοντελο. ευχαριστω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Δε θέλω να προτείνω μοντέλο που δεν έχω ακούσει.
Κοιτάξτε Yamaha και Pioneer.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo