Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

εχω αλλαξει καμποσα σαμπακια, αυτο που σου ειπε ο γιωργος ειναι ζωτικο.Σαμπ χωρις σοβαρη ισοσταθμιση = λιγα πραματα.Πρωτη παρουσιαση ηταν του sunfire , το ειχα, λιγα πραματα μαζευε στον πανω προβληματικο χωρο μου.Βεβαια πιο πολυ δουλεια εκανε ο δυνατος ενισχυτης σε σχεση με τα 4 προηγουμενα σαμπ, που ηταν ψιλοψοφια μπροστα του.Απιατησε να ακουσεις , πες τους οτι δεν εισαι σε θεση α αλλαζεις σαμπ, και θα πας αλλου που δινουνε.Δυστυχως στην ελλαδα δεν μπορουμε να εχουμε πολλες δυνατοτητες.Προσπαθησε να ακουσεις στον χωρο σου ωστε να εχεις ενα μετρο συγκρισης.Αν μπορεις ακουσε 2-3 σαμπακια , καλη εμπειρια θα ειναι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

απο οσο ηξερα θα ερθουν 2 ερθ τελος αυγουστου.Οσο αφορα το οβερκιλ δεν ειναι εφαρμοσιμο απο την στιγμη που το σαμπ εχει βολιουμ.
Κανε οικονομια και θα εχεις κατι που δεν θα σε τρωει να το αλλαξεις με κατι που θα σε γεμισει καλυτερα.
Και δεν ειναι καιρος για αλλαγες- προσθηκη δευτερο σαμπ.

Reaction score
32

Δεν παίζει ρόλο πόσα τμ είναι ο χώρος αλλά πόσα κυβικά μέτρα(αν είναι ψηλοτάβανο άστα να πάνε) και ποιές είναι περίπου οι διαστάσεις του.
Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ιδιο πλατος με υψος = χαμηλες αντε για

Reaction score
0

OK,

Απ' ότι φαίνεται θα αγοράσω ηχεία + ενισχυτή και θα προσπαθήσω να ακούσω μερικά subs στον χώρο μου. Και απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον θα χρειαστεί να μαζέψω αρκετά για 15-ιντσο sub!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

απο 1100 και πανω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα?
Ορίστε ένα απλό:
ιδιο πλατος με υψος = χαμηλες αντε για
Επίσης όταν μιλάμε για συχνότητες χαμηλές(δλδ πέριξ των 20-30Hz)δεδομένης της παντοκατευθηντικότητας τους και του μεγάλου μήκους κύματος επηρεάζονται άμεσα και οι αρμονικές τους.
Οπότε αν στα 30Hz πχ έχουμε στάσιμο στο ταβάνι λόγω απόστασης επηράζονται και οι αντίστοιχες αρμονικές (60,90 κοκ).
Αντιμετωπίζεται με προσεκτική τοποθέτηση του στον χώρο αλλά αν είναι σαλόνι περιορίζονται δραστικά οι θέσεις τοποθέτησεις κυρίως για αισθητικούς και εργονομικούς λόγους(όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε ένα σαμπ στην μέση του σαλονιού ε είναι κάπως..).

Reaction score
0
Για να μην σας αφήσω με την απορία (!) τι έκανα τελικά...

Είπα να μην τσιγγουνευτώ και να πάρω κάτι που να δίνει μια κάποια σιγουριά ότι θα παίζει καλά "χαμηλά". Έτσι παρήγγειλα από την L-Sound το SVS PC13-Ultra (BASH) που αν και 13-ιντσο είναι ported 750W και μου άρεσε πολύ το SPL-Frequency γράφημά του. Περιμένω το delivery!

Παρεμπιπτόντως, μου άρεσαν εξαιρετικά οι νορβηγοί L-Sound. Φιλικότατοι, εξυπηρετικοί, άμεση απάντηση σε ερωτήσεις, βοήθεια σε απορίες και το κυριότερο: ΜΗΔΕΝ κόστος τελωνείου, το αναλαμβάνουν καθ' ολοκληρίαν εκείνοι!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Καλορίζικο και καλοάκουστο!!

Θα μας κάνεις και την τιμή μιας παρουσίασης μόλις πραλάβεις;

(ΙΜΗΟ έκανες άριστη αγορα..)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

Θα μας κάνεις και την τιμή μιας παρουσίασης μόλις πραλάβεις
Βεβαίως, τιμή μου! Γι' αυτό άλλωστε έβαλα στην παραγγελία και ένα ντεσιμπελόμετρο :107:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες. Έμαθα πολλά διαβάζοντας αυτό το forum.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

Για να μην σας αφήσω με την απορία (!) τι έκανα τελικά...

Είπα να μην τσιγγουνευτώ και να πάρω κάτι που να δίνει μια κάποια σιγουριά ότι θα παίζει καλά "χαμηλά". Έτσι παρήγγειλα από την L-Sound το SVS PC13-Ultra (BASH) που αν και 13-ιντσο είναι ported 750W και μου άρεσε πολύ το SPL-Frequency γράφημά του. Περιμένω το delivery!

Παρεμπιπτόντως, μου άρεσαν εξαιρετικά οι νορβηγοί L-Sound. Φιλικότατοι, εξυπηρετικοί, άμεση απάντηση σε ερωτήσεις, βοήθεια σε απορίες και το κυριότερο: ΜΗΔΕΝ κόστος τελωνείου, το αναλαμβάνουν καθ' ολοκληρίαν εκείνοι!

καλοταξιδο,
τι εννοεις κοστος τελωνειου ?
δεν υπαρχει εντος ευρωπης,
εκτος αν βγουμε απο την ΕΟΚ

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Πόσες ίντσες/watt subwoofer χρειάζομαι?

καλοταξιδο,
τι εννοεις κοστος τελωνειου ?
δεν υπαρχει εντος ευρωπης,
εκτος αν βγουμε απο την ΕΟΚ
η Νορβηγια δεν ειναι στην Ε.Ε. και γιαυτο την αγαπαει η Παπαρηγα...:135:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

που ανηκει δηλαδης ? ρωσια ? η ΕΠΑ ?
ή μηπως αφρικη ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

http://el.wikipedia.org/wiki/Νορβηγία

Πάντως η Νορβηγία, όπως και η Ισλανδία και το Λιχτενστάιν, συμμετέχει στην κοινή αγορά μέσω της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης

εδω ειναι μεσα η μαιμουδοανδωρα , δεν ειναι στο κολπο οι νορβηβοι να σπωχνουν αφορολογητα τα προιοντα τους ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αυτα ειναι για τα ματια του κοσμου, η ανδορα λα βεγια ειναι ενα πριγκηπατο που βρισκεται μεταξυ γαλλιας ισπανιας , και εχει για πριγκηπα τον πρωθυπουργο γαλλιας -ισπανιας ανα δεκαετια.
Ενω δεν ανηκε στην ευρωπη εχει ευρω .Καλο ε ?
τι κανει το ξεπλυμα του χρηματος, και το βολεμα στα αφορολογητα.
Οσο αφορα την νορβηγια και καθε νορβηγια εχω φερει πολλες φορες πραματα απο εκει χωρις να πληρωσω φορο.Και εννοηται σε ποσα ανω των 85 φορολοφητεων ευρω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Aν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αποθήκη στην Γερμανία και κάνει αποστολές απο εκεί.

Reaction score
0
Ε, τότε έπρεπε να τους πω ότι θα αναλάβω εγώ το κόστος τελωνείου και να μου κάνουν έκπτωση! Φτου, να μην σκεφτώ ότι υπάρχει και ΕΟΧ! :109:

Reaction score
152

Aν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αποθήκη στην Γερμανία και κάνει αποστολές απο εκεί.
και στην Αγγλια....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.588
Νεότερο μέλος
Zeppelsound