Πόσοι από εσάς θα δουλέψουν σήμερα;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είναι η εορτή της Πρωτομαγιάς σήμερα η οποία είναι απεργία. Μετά την απεργία λοιπόν που κήρυξαν όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ κλπ) εσεί τι θα κάνετε;

Θα δουλέψετε ή θα απεργήσετε;

Reaction score
457
δουλειάααααα....είμαι ήδη στο γραφείο...:)
καλημέρα σας...;)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Δουλεια κανονικα και μαλιστα...διπλη βαρδια λογω τεστ
Ισως και...τριπλη :oops:

Reaction score
88
Καλημερα δουλεια φυσικα , διοτι εκανα απεργια την τεταρτη μετα το πασχα, 8α κανω και την παρασκευη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Eργασια και χαρα."δουλεια δουλεια ,κορμι ειναι αυτο θα λιωσει" Υ.Γ. Ανδρεα παρε μια μπουρνουζοπετσετα να σκουπιζεις τον ιδρωτα!!!

Reaction score
5
Νίκο αυτό θα πει απόλυτος συντονισμός !!!! Μέχρι και στο δευτερόλεπτο μαζί postάραμε !!!!

Reaction score
786
Δουλεία...

Οι απεργιες ειναι απ'οτι φαινεται μονο για τους δημοσιους υπαλληλους. Μεχρι και τα διόδια των Αφιδνων ειναι "κλειστα" σημερα!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
kαι μου τολεγε ο παππους μου ."κυττα να γραφτεις στο προυπολογισμο του κρατους" αλλα εγω τιποτα.Μου τηλεφωνησε πριν λιγο ενας φιλος απ το ΥΠΕΧΩΔΕ και μου ειπε πως απο τις 10 τους αμολησανε να πανε στη συγκεντρωση και στεναξανε ολα τα καφε,δεν βρισκανε να κατσουνε.

Reaction score
429
Τι άλλο δουλειά.
Εδώ δεν μπορώ να πάρω άδεια λόγω φόρτου εργασίας.
Τα λέω και εκνευρίζομαι. :x

Reaction score
6
Καθυστερημένα βεβαια , αλλα δεν ειχα δει το θεμα καθως εκείνη την μερα δουλευα απο το πρωι μεχρι της 10 το βραδυ.
Δουλεια πολυ δουλεια.
Δεν μπορείτε να φαντασθείτε ποσο δουλεια εχει οταν κανουν απεργια οι δημόσιοι.

Reaction score
50
Διάβασα κάπου το εξής:

Οι βουλευτάδες μας (ρε ούστ...) παρ' ότι σαν κυβέρνηση έβγαιναν και έλεγαν να ΜΗΝ μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, την ίδια μέρα έδωσαν άδεια στον εαυτό τους!!!!

Ισχύει?

Γιατί αν ισχύει να πάνε να.............. (συμπληρώστε όπως εσείς θέλετε...) :( :( :( :( :(

Reaction score
7
Απο τεχνικης αποψης ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, οποτε ισχυει οτι ισχυε για τους δημοσιους...

Κατα τα αλλα να πανε να... να-να-να (οπως λεει και ο Bασιλης)

Reaction score
50
Την γελοία απόφαση περί "αποζημίωσης" των μη εκλεγέντων βουλευτών (για να μπορέσουν να ξεκινήσουν με χρήματα στην τσέπη τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες) την ακούσατε?????

Πάνε καλά???

Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου.....
Ο Π"κωνσταντίνου είναι πάντα επίκαιρος!!!

(για να μην σχολιάσω τα περί Ε9 και τον υφυπ. Οικονομικών να υπόσχεται ότι δεν θα υπάρχουν πρόστιμα και στο καπάκι η πολεοδομία να εξετάζει τα πρόστιμα................Σταθερότητα δηλώσεων........Ρε ούστ!!!!)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Την γελοία απόφαση περί "αποζημίωσης" των μη εκλεγέντων βουλευτών (για να μπορέσουν να ξεκινήσουν με χρήματα στην τσέπη τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες) την ακούσατε?????

Πάνε καλά???

Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου.....
Ο Π"κωνσταντίνου είναι πάντα επίκαιρος!!!

(για να μην σχολιάσω τα περί Ε9 και τον υφυπ. Οικονομικών να υπόσχεται ότι δεν θα υπάρχουν πρόστιμα και στο καπάκι η πολεοδομία να εξετάζει τα πρόστιμα................Σταθερότητα δηλώσεων........Ρε ούστ!!!!)
Για την απόφαση της Βουλής σχετικά με την αποζημίωση λόγω ασυμβίβαστου αποδεικνύεται ότι ακόμα μία ρύθμιση στην τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος αποδείχθηκε λανθασμένη!

Όσον αφορά στους ημιυπαίθριους χώρους, είναι δυνατόν ποτέ να μην παρέμβαινε η πολεοδομία;;; Είναι δυνατόν ποτέ να παρανομούσαν;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.044
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966