Πόσο αμαρτωλοί είστε;


Μηνύματα
7.365
Reaction score
2.554
Πάντως το βαρύ είναι το πρώτο: η Απιστία.
Οδηγεί κατ ευθείαν στην βία και στο έγκλημα.

Αλλά αφού οι θρήσκοι δέχονται την εξ' αποκαλύψεως αλήθεια και περιφρονούν τη λογική, τι νόημα έχει να προσπαθείς να τους πείσεις;;;
 


Μηνύματα
20.125
Reaction score
14.507
Η πνευματική άγνοια δεν ειναι δυνατόν να ειναι αμαρτία.

Και τι ειναι αυτο που το λέμε ' ολιγοπιστια'?
 








D

Deleted member 35

Guest
Πριν μερικά χρόνια έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλιαράκι προσευχών. Ήταν πολύ ωραίο καθώς είχε πολλά για τις γιορτές, τις αργίες κτλ. Μέχρις εδώ όλα καλά. Στο τέλος όμως είχε και ένα μεγάλο κομμάτι σχετικό με τις αμαρτίες και τις νηστείες. Εκεί το διασκεδασα μέχρις ότου έφτασα στο σημείο για τις έγκυες. Ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν αμαρτωλές Επειδή έκαναν sex. Και το πιο τραγικό ήταν η αντιμετώπιση των αμαρτιών. Είχε ειδική παράγραφο για αυτές που είχαν προβλήματα κύησης. Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση και αμαρτία. Μου έδωσε την εντύπωση ότι ο ιερέας συγγραφέας ήθελε να πεθάνουν μαζί με το παιδί καθώς ήταν αμαρτωλές.
 



Y

Yiannis_B

Guest
Αυνανισμος «κατά μόνας αμαρτία» :D

ποινες :roflmao:

Σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό Δίκαιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αν ένας κληρικός προκαλέσει την έκκριση του σπέρματός του μέσω αυνανισμού, τιμωρείται με αργία από τα καθήκοντά του για ένα έτος. Αναμένεται να διακόψει αυτή τη συνήθεια· αν την ασκεί κατ' εξακολούθηση, τότε καθαιρείται.

Αν ο αυνανιζόμενος είναι λαϊκός ή μοναχός, τότε τιμωρείται με απλό αφορισμό σαράντα ημερών, τις οποίες θα πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως. Διπλάσια ως προς τις ημέρες του αφορισμού και της ξηροφαγίας, αλλά ίδια ως προς τον αριθμό των γονυκλισιών, είναι η τιμωρία εκείνου που συμμετείχε σε αμοιβαίο αυνανισμό («διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν»).

παλι καλα που δεν την ειπαν παρτουζοαυνανισμο την «διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν»:laugh:

Και η ρευση ειναι αμαρτια !!
ο μολυνθείς καθ΄ ύπνους τω της εκρύσεως πάθει, ημέραν μίαν της κοινωνίας εκβάλλεται τον δε πεντηκοστόν άσας ψαλμόν και τεσσαράκοντα εννέα μετανοίας ποιήσας, ούτω του ρύπου καθαρθήναι πιστεύεται».

Υπαρχουν και υποκατηγοριες ρευσεων!!!!
«γινομένη, ή γίνεται με συγκυλισμόν, ή χωρίς συγκυλισμόν. Η χωρίς συγκυλισμόν γινομένη, ή Η με συνδυασμό γινόμενη (του λογισμού) ρεύση, ή γίνεται χωρίς συγκατάθεσιν και χωρίς γαργαλισμόν (δεν γίνονται αυτά άνευ της παρουσίας δευτέρου ατόμου), και κανονίζεται τρεις ημέρας, ή και με γαργαλισμόν, χωρίς όμως συγκατάθεσιν και κανονίζεται επτά ημέρας. Πάλιν η προς άλλο πρόσωπο γίνεται με πιασίματα και φιλήματα, χωρίς όμως γαργαλισμόν, και κανονίζεται είκοσι ημέρας… Η δε με συγκυλισμόν γινόμενη, ή γίνεται εις ομογενή και κανονίζεται εβδομήντα ημέρας, ή γίνεται εις ετερογενή, ζώα δηλαδή και κανονίζεται επτά χρόνους».

η χειροτερη πρεπει να ειναι η ρευση με γαργαλισμον και συγκυλισμον:devilish:

Και δεν εχει τελος!!!!!!
«Μολυσμόν ενόησαν» ακόμα και το λιπαντικής φύσεως εκείνο υγρό που εκκρίνει το πέος κατά την ερωτική διέγερση».
«Τινές δε διακριτικοί, μολυσμόν σαρκός ενόησαν ακόμη, και εκείνην την ολίγην ενήδονον υγρασίαν του σπέρματος, την οποίαν αισθάνεται τινάς εις το παιδογόνον μόριον, προξενουμένη ή από ενθύμησιν εμαθή, ή από όρασιν και ακοήν εμπαθή τινος προσώπου, από τον οποίον και τοιούτον μολυσμόν πρέπει να είναι ελεύθεροι οι μεταλαμβάνοντες».

Τωρα ψαχνω για τις πρωινες σηκωμαρες τι παιζει:D:D:D:D:D
:rolleyes:


 
Last edited by a moderator:







Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.692
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top