gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
Μόνο που όταν αγοράζεις μια υπηρεσία internet, δεν την αγοράζεις μόνο για τις διακοπές σου. Την αγοράζεις κυρίως για να σε καλύπτει όταν πραγματικά την έχεις ανάγκη.όσο πιο δυσαρεστημένοι, τόσο καλύτερες οι διακοπές.
Πέρα από την ίδια ερώτηση με τον Zizik, βλέπω Γιάννη ότι χρησιμοποίησες server από τη Βουλγαρία(?). Χθες και σήμερα το πρωί, η Vodafone μου έδινε server από το Ηράκλειο της Κρήτης. Δοκίμασα και άλλους servers με τα ίδια αποτελέσματα, αλλά επιλέγοντας τον server της Vodafone στην Αθήνα, και βγαίνοντας στο μπαλκόνι, τα αποτελέσματα άλλαξαν.
Το βρήκα. Σε android με ICS πατάς ταυτόχρονα τα πλήκτρα volume down και power button.Πάλι ξέχασα πως κάνεις screen capture.
Πώς Γιάννη?
ότι και να βάλω τα ίδια μου βγάζει με αμελητέα διαφορά...Πέρα από την ίδια ερώτηση με τον Zizik, βλέπω Γιάννη ότι χρησιμοποίησες server από τη Βουλγαρία(?). Χθες και σήμερα το πρωί, η Vodafone μου έδινε server από το Ηράκλειο της Κρήτης. Δοκίμασα και άλλους servers με τα ίδια αποτελέσματα, αλλά επιλέγοντας τον server της Vodafone στην Αθήνα, και βγαίνοντας στο μπαλκόνι, τα αποτελέσματα άλλαξαν.
Ping: 72 ms
Download: 405 kbps
Upload: 1724 kbps
+1Δεν έχω καθόλου καλές εντυπώσεις από κανένα δίκτυο. Η κάλυψη έχει μεγάλες τρύπες, ακόμα και μέσα στην Αττική, και οι κεραίες μπουκώνουν τις ώρες αιχμής. Ειδικά τώρα τον Αύγουστο που υπάρχει η δωρεάν προσφορά έξτρα MB, οι πρακτικές ταχύτητες είναι απογοητευτικές.