Πόσο θράσος

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Πόσο θράσος

Αυτή η σκηνή (και να μην ανοίξετε το link, πάλι την ξέρετε...) μπορεί να είναι φτιαχτή, ένα κομμάτι από το σενάριο μιας ταινίας, αλλά ποιον δεν συγκίνησε;

You're riding with a very happy man...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.982

ο ανάπηρος θα κινείται με το αυτοκίνητο ως συνοδηγός.
δεν καταλαβαίνω γιατί να στερηθεί την απόλαυση ενός καλού αυτοκινήτου, ακόμα και ως υπερήλικας επιβάτης...
Μαρία μιλάς σα να μην έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου.

Προσωπικά, που μου αρέσει ιδιαίτερα η οδήγηση και δη η γρήγορη οδήγηση και τα σπορ αυτοκίνητα και όλα αυτά, αν ήμουν συνοδηγός μόνο, αν δηλαδή για οποιοδήποτε λόγο δε μπορούσα να οδηγήσω εγώ, δε θα έπαιρνα τίποτε γρήγορο ή σπορ. Το γρήγορο-σπορ αυτοκίνητο είναι χαρά μόνο για τον οδηγό, για όλους τους άλλους είναι κατάρα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μαρία μιλάς σα να μην έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου.

Προσωπικά, που μου αρέσει ιδιαίτερα η οδήγηση και δη η γρήγορη οδήγηση και τα σπορ αυτοκίνητα και όλα αυτά, αν ήμουν συνοδηγός μόνο, αν δηλαδή για οποιοδήποτε λόγο δε μπορούσα να οδηγήσω εγώ, δε θα έπαιρνα τίποτε γρήγορο ή σπορ. Το γρήγορο-σπορ αυτοκίνητο είναι χαρά μόνο για τον οδηγό, για όλους τους άλλους είναι κατάρα...
Αστα αυτά! Πες μας για τα 23 KW (διακοπτικά...) που κρύβεις στο πορτ μπαγκάζζζ.... :142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.982

Αστα αυτά! Πες μας για τα 23 KW (διακοπτικά...) που κρύβεις στο πορτ μπαγκάζζζ.... :142:
στο 800 λίτρων πορτ μπαγκαζ του 7-θέσιου S-Max, κρύβω 1 κάσα μπύρες και 3 παιδικά καθίσματα... ξέρεις, τό'να φέρνει τ'άλλο...:143::135:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Το ένα παιδικό κάθισμα να το δώκεις στον αδελφό σου βρε που τοχει ανάγκη! :139::142:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

στο 800 λίτρων πορτ μπαγκαζ του 7-θέσιου S-Max, κρύβω 1 κάσα μπύρες και 3 παιδικά καθίσματα... ξέρεις, τό'να φέρνει τ'άλλο...:143::135:
Απίστευτος είσαι... :142: :142:

Reaction score
39

Ο πατέρας μου ήταν ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες αναπήρους πολέμου του Β' Π. πολέμου. Δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχουν ακόμα άλλοι, εκείνης της εποχής. Λογικά το εν λόγω αυτ/το θα πρέπει να ανήκει στους αναπήρους της Κύπρου.
Μέχρι κάποιο ποσοστό αναπηρίας δικαιούνται αυτοκίνητο μέχρι 1600 κ. εκ. Αυτό είναι σαφώς περισσότερων κυβικών. Οπότε μιλάμε γιά ανάπηρο με υψηλό ποσοστό αναπηρίας. Ενας τέτοιος ανάπηρος είναι δύσκολο να μπει και να βγει μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο. Η παρουσία του σαν συνοδηγός είναι απαραίτητη. Είναι παράνομο να το οδηγεί κάποιος μόνος του. Κάλλιστα μπορεί να εκμεταλευτεί κάποιος το προνόμιο ενός τέτοιου αναπήρου. Πάντως παραμένει παράνομος.

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια ας μου επιτρέψετε να σας πω τα εξής. Και οι ανάπηροι είναι άνθρωποι με ίσα δικαιώματα στις απολαύσεις της ζωής όπως κι εμεις. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς, επειδή ακριβώς έχουν φιλοσοφήσει την αξία της ζωής, χαίρονται απλά, καθημερινά, πράγματα περισσότερο από κάποιους '' αρτιμελείς''.

Ο πατέρας μου, με ένα πόδι λιγότερο, διατηρούσε μέχρι τελευταία απίστευτη φυσική κατάσταση. Οσο γιά την οδήγηση? Ηταν από τους πρώτους που είχε αυτοκίνητο στον Πειραιά. Το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα Stutebaker Hawk. Οδηγούσε γρήγορα, χωρίς ποτέ να φέρνει σε δύσκολη θέση τους συνεπιβάτες, αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς. Ο κακός οδηγός είναι αυτός που τρομάζει τους άλλους κι ας πηγαίνει σαν την χελώνα.

Προσωπικά, θαυμάζω τους ανθρώπους που αναπληρώνουν την αναπηρία τους με την δίψα γιά την ζωή. Είναι οι άνθρωποι που με δίδαξαν, ότι δεν έχω δικαίωμα να γογγύζω, να λιγοψυχώ. Αυτοί οι άνθρωποι που με λιγώτερα καταφέρνουν ισα η και περισσότερα από κάποιους αρτιμελείς, πρέπει να αποτελούν κοινωνικό παράδειγμα γιά όλους μας.

ΥΣ. Γιά ευνόητους λόγους θα έπρεπε να σβησθούν από την φωτογραφία , καποια ψηφία της πινακίδας. Ας είμαστε πιό προσεκτικοί σε τέτοια θέματα.

Reaction score
28.463
ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΞΕΡΑ-ΧΛΩΡΑ ΜΑΖΙ. ΖΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΒΠΠ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ 2 ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΤΟΥ 20-22.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

ΥΣ. Γιά ευνόητους λόγους θα έπρεπε να σβησθούν από την φωτογραφία , καποια ψηφία της πινακίδας. Ας είμαστε πιό προσεκτικοί σε τέτοια θέματα.
Πολύ σωστή παρατήρηση. Δεν είχα δώσει κι εγώ την πρέπουσα σημασία... έκανα τη σχετική απόκρυψη.

Reaction score
1.204

Σκέψου να βρεθείς συνοδηγός εδω:
[YOUTUBE]aHzo5h49_rM[/YOUTUBE]

αναπηρική μοτοσυκλέτα μπορεί να βγεί;:105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735