Πόσο μπροστά είσαστε? (Στις συναυλίες τουλάχιστον)

Reaction score
0
Με αφορμή την συζήτηση που ανοίξαμε στο topic των Scorpions, αναρωτιέμαι πόσοι από εμάς βρίσκονται κάθε φορά στη "πρώτη γραμμή" των συναυλιών που πηγαίνουμε ή θα πηγαίναμε όταν ερχόταν το αγαπημένο μας συγκρότημα?

Στην ερώτηση "Αγωνιστικός χώρος ή κερκίδες" τι διαλέγετε?

Και αν είναι το πρώτο, πόσο τρελαμένοι μπορείτε να γίνετε και με ποιο συγκρότημα, ώστε να πάτε ή να πηγαινατε μπροστά-μπροστά με όλα τα θετικά και αρνητικά επακόλουθα?

V

VIDEOMIX

Guest
Στην συναυλία των DURAN - DURAN στην Μαλακάσα, ήμουν περίπου στα 5-8 μέτρα απο την σκηνή και ευτυχώς, διοτι κάποιοι φίλοι μου που έμειναν πίσω μου είπαν πως ο ήχος δεν ήταν καλός. Ενω εκεί που ήμουν το καταευχαριστήθηκα. Απίθανος ήταν.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ανάλογα τι πας να δεις/ακούσεις, και ανάλογα αν ο χώρος είναι ανοιχτός ή κλειστός. Σε soft μουσικές καταστάσεις, αν ο χώρος είναι κλειστός, οι κερκίδες ψηλά καμιά φορά έχουν πολύ καλό ήχο, κι αν κανείς έχει εμπειρία του χώρου ξέρει λίγο-πολύ και πού θα απολαύσει καλύτερα. Τώρα αν η υπόθεση σηκώνει μέθεξη, δεν το συζητάμε...

Reaction score
51
Μπροστά-μπροστά πάντα μπροστά!!!!!! :wink:

(Αμα γεράσω θα κάααααααααθομαι!!!) :mrgreen:

Reaction score
0
Το μπροστά έχει τη χάρη του!

Και δροσίζεσαι με τα μπουγέλα όπως στους Scorpions στο Καραισκάκη.

Reaction score
23
Εχοντας πάρει ....φόβο από κάποιες extreme συναυλίες του παρελθόντος , στις οποίες μπορστά επικρατούσε απόλυτο χάος , τώρα τελευταια κάθομαι πάντα σε απόσταση "ασφαλείας".

Ενας άλλος λόγος που τυχαία συμβαίνει σχεδον πάντα , είναι η υπαρξη παρέας που δεν αντέχει την ορθοστασία και το στριμωξίδι.....

Στην τελευταια συναυλία που πήγα , αυτην του Steve Vai , ήμουν μόνος μου και φυσικά 5-6 μέτρα από την σκηνή!!

Reaction score
7
Το μπροστά έχει τη χάρη του!

Και δροσίζεσαι με τα μπουγέλα όπως στους Scorpions στο Καραισκάκη.
Το εχω περασει αυτο το σταδιο!

Ως κριτηριο για εμενα ειναι ο ηχος και να ακουω καλα παρα να βλεπω, οποτε τις περισσοτερες φορες φροντιζω να βρισκομαι κοντα στα γνωστα λημερια (κοντα στον μηχανικο ηχου).

Τωρα βεβαια πχ στους Iron Maiden δε θα πηγαινα μπροστα μπροστα!!!! Στον Sting ομως ναι... Το θεμα ειναι να μη σε πατανε και να μη σε σπρωχνουν....

Στους Pink Floyd θα ανεβαινα στη σκηνη....!!!

Reaction score
4.411
Εγώ θέλω μπροστά και όταν μπορώ το κάνω αλλά πρέπει να κάθομαι και να παρακαλάω. Ποιον άραγε...

Reaction score
1
Παρόλο που ενίοτε είναι επικίνδυνο, μπροστά...

Είναι σημαντικό για μένα να βλέπω τις εκφράσεις των καλλιτεχνών, την ένταση, τα χαμόγελά τους να ζω από κοντά την "κουβεντούλα" που ανοιγουν συχνά με το πλήθος και τόσα άλλα που από μακριά δε φαίνονται... αυτή άλλωστε είναι και η ομορφία(και διαφορά) του live...

Reaction score
3
Μπροστά-μπροστά,κατάμπροστα,να έρχονται τα μπουγέλα σωρηδόν,πολλάκις στις Τρύπες μα και αλλού!
Πίσω δεν έχει ατμόσφαιρα,έχει βέβαια χώρο για .......κοινωνικές επαφές :wink:

Reaction score
4.411
Άσε που πρέπει να είσαι μπροστά για να πιάνεις τις πένες που πετάει ο Morse!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Reaction score
0
Άκουσα χτες στο ράδιο ότι οι Rolling Stones θα δώσουν μια συναυλία στο ημίχρονο του τελικού superball (?) και οι διοργανωτές δήλωσαν ότι δε θα επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο όσων είναι πάνω από 45 !! για να αποφευχθούν ατυχήματα κλπ.
Έχει ξεσπάσει σάλος από οργανώσεις ηλικιωμένων για ρατσισμό και βέβαια θυμίζουν ότι το συγκρότημα τα έχει ξεπεράσει τα 45 προ πολλού...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm