- Reaction score
- 1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσο ρεύμα αντέχουν τα ηχεία μας ?
μαλλον δεν ξερεις πως ακουη ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης για αυτο τα λες.επισης εαν θυμαμαι καλα εχει και 100τ.μ. σαλονι.εαν εσυ βαλης αυτο το ηχειο στο σπιτι σου με 100att ενισχυτη (ποσο μαλλον με 400)και θελεις και αλλο τοτε να κανεις παραπονα στη μαμα εταιρια.:142:Τελικα πρεπει να συμφωνησετε στο αυτονοητο, με τα 400w παιζουν ή "γαργαλιουνται"; Εγω δεν εχω γνωση αλλα δεν μπορω να διαφωνησω με αποψη κατοχων, οπως του Αντωνη, ο οποιος μαλλον κατι θα ξερει περισσοτερο ο ανθρωπος... Σε τελευταια αναλυση ολοι πρεπει να αποδεχτουμε οτι ο ορθοδοξος τροπος πληροφορησης ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ να ειναι ο κατασκευαστης του προϊοντος και οχι οποιαδηποτε αλλη πηγη πληροφορησης (χρηστες, forum, πωλητες κλπ). Σε αυτο το σημειο ο συγκεκριμενος κατασκευαστης μαλλον εχει αποτυχει.
Δεν ασκω κριτικη στις δυνατοτητες του ηχειου, οι οποιες κατα τις μαρτυριες ειναι εξαιρετικες, αλλα στην παραπλανητικη πληροφορηση του κατασκευαστη του, η οποια οταν αποκλινει σε τοσο υψηλο βαθμο (200%), ειτε προς τα κατω ή προς τα πανω, ειναι αναξιοπιστη πληροφορηση. Μην αναγουμε λοιπον την αναξιοπιστια σε πλεονεκτημα!!!
ΥΓ. Αν εχω καταλαβει σωστα ο Αντωνης δεν μιλησε για το αν παιζει το ηχειο αλλα κατω απο ποιες συνθηκες το ηχειο μπορει να αναδειξει τις αρετες του.