Πώληση Ανταλλάγη βάσης στήριξης οθόνης

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Πωλείται - ανταλλάσσεται μια βάση στήριξης οθόνης OMEGA OUTV200FM TV MOUNT 23-42'' MAX VESA 200 FULL MOTION.

Είναι αγορασμένη πριν από λίγες ώρες από e-shop.gr, αχρησιμοποίητη και οι βίδες της και το αλφάδι ακόμα στο σφραγισμένο σακουλάκι.

PHOTO 1
PHOTO 2

Δίνεται γιατί νόμιζα ότι θα μπορούσε να είναι ρυθμιζόμενη και πάνω - κάτω (ύψος) στο βραχίονα, ενώ είναι μόνο αριστερά και δεξία + εμπρός πίσω + κλίση.

Χρειάζομαι μια βάση για να στηρίξω pc monitor 42 ιντσών στον τοίχο (vesa 200x200), σε ύψος γραφείου και χρειάζομαι ρύθμιση σε επίπεδο ύψους. Είμαι ψηλοάσχετος από βάσεις. :(

Τιμή αγοράς με crazy sundays (έκπτωση 56%) 12,90 ευρώ. Τιμή πώλησης 10 ευρώ ή ανταλλαγή με βάση τέτοια, κατά προτίμηση επίσης αχρησιμοποίητη με τις βίδες της σφραγισμένες. Αν τύχει να έχει κανείς καμία.

Ξέρω ότι θα μπορούσα να την επιστρέψω στο e-shop.gr αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί στραβώνουν και κοιτάνε να σε πείσουν να μην το κάνεις.

Περιοχή Περιστέρι με συνάντηση μετρό Άγιο Αντώνιο ή Λεωφόρο Τζων Κέννεντυ 154 (έχει έναν Σκλαβενίτη εκεί).

Συνεννόηση εδώ. :)
Πέτρος

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529