Πώληση Του Κορυφαίου DENON AVC-A1XV & 3910 DVD & SACD Player

Status
Not open for further replies.
Reaction score
67
Μετά από πολύ πολύ σκέψη και μία δύσκολη οικονομική στιγμή για τον κάτοχο των παρακάτω μηχανημάτων σκέφτηκα να τα αποχωριστώ !!!! Για τον ενισχυτή αν κάνω ιδιαίτερες συστάσεις για την ηχητική του ποιότητα και τα δυναμικά του θα γίνω ίσως γραφικός... Όσοι γνωρίζουν το μηχανήμα ίσως καταλάβουν !! Ο ενισχυτής μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για τις τελικές του Βαθμίδες 10 Χ 170 watt χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο MediaPlayer η κάποιο καλό universalPlayer με τις αναλογικές εξόδους είτε χρησιμοποιώντας spdif μίας και τα DAC του Denon είναι εξαιρετικά... Για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά και στις ευκολίες εικόνας κτλ κτλ !!! Ο ενισχυτής είναι κυριολεκτικά σε άριστη κατάσταση σα καινούριος , με όλα τα παρελκόμενα του και manual στα Ελληνικά ....Έπαιξε με φυσιολογικό φορτίο όλα τα χρόνια και πάνω απ 'όλα με την ιδιοτροπία μου ως προς τη χρήση του !!!! Ο ενισχυτής είναι αγορασμένος από Κινητοτεχνική κοντά στα 6.500 Το ίδιο αξιόλογο και το player και η χρήση του ήταν καθαρά για SACD δίσκους αρκετοί στη συλλογή μου !! Τρόπος αποστολής και έξοδα δικά μου !!!! Τιμή και για τα δύο στα 1650 Ευρώ... Για περισσότερες πληροφορίες σε PM Ευχαριστώ !!!

Link σχετικά με ενισχυτή και player :
http://www.avland.co.uk/denon/avca1xv/avca1xv.htm
http://www.avland.co.uk/denon/dvd3910/dvd3910.htm

Και φωτογραφία των δικών μου συσκευών :
Denon Set.jpg

Reaction score
67
Το πακέτο σπάει για όποιον φίλο ενδιαφέρεται μόνο για το Player και αντίστοιχα μόνο για τον ενισχυτή !! Τιμή για Player 200 Ευρώ... Θα ήθελα να τονίσω ότι ο ενισχυτής είναι σε άριστη κατάσταση όπως και ο ήχος !!!! Θα μπορούσα να πω με σιγουριά μιας και στάθηκαν δίπλα του πολλοί ενισχυτές τον τελευταίο καιρό ότι μπορεί να συμπεριφερθεί άξια σα μεγάλης κατηγορίας δικάναλος ενισχυτής και φυσικά όλη η ποιότητα του σε 10 κανάλια ''PUREDIRECT'' !!! Πραγματικά για όποιον διαθέτει μία καλή πηγή αναπαραγωγής που υποστηρίζει τους καινούριους codec πολυκάναλου ήχου δεν υπάρχει λόγος να προβεί σε αγορά καινούριας γενιάς πολυκάναλου ενισχυτή για χάριν δικτυακών, multimedia κτλ ευκολιών !!! Τιμή συζητήσιμη για όποιον φίλο ενδιαφέρεται σοβαρά .... Ευχαριστώ το Forum για τη φιλοξενία της αγγελίας

Reaction score
67
Τιμή μόνο για τον ενισχυτή στα 1200 ευρώ !!!!!!!!! Για τους φίλους που ρωτήσανε με pm.. Ευχαριστώ :drinks:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv