Πώληση-ανταλλαγή cary cad 500mb

Reaction score
782
Μιας και δεν χρειαζομαι τοσα πολλα watt τελικα,με ενδιαφερει πώληση η ανταλλαγή των μονομπλοκ με μικροτερους σε watts μονομπλοκ, απο 180 μεχρι 250 watts βασικο να ειναι με balanced inputs.Οι τελικοι μου ειναι σε αριστη κατασταση και εμφανισιακα και λειτουργικα χρωματος ασημι με manual και καπου υπαρχουν σιγουρα και τα κουτιά τους.Ελεγχος και ακροαση δεκτα. Τιμη 2.800
Ευχαριστώ

Reaction score
782
Τελικα με ενδιαφερει και ανταλλαγη και με τελικο η ολοκληρωμενο στα παραπανω watts (150-250) Και νεα τιμη στα 2.600

Reaction score
782
Παμε μια μείωση τιμης στα 2.400.Ανταλλαγη με krell ενισχυτικά θα προτιμηθούν.
Ευχαριστώ

Reaction score
782
Νομιζω πως ηταν 1700 η τελευταια τιμη στην αγγελια. αλλα μικρο το κακό. Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος και χωρις να δημιουργηθει η παραμικρη παρεξήγηση εμενα μου κόστισαν οι συγκεκριμενοι κοντα στα 2700 για αυτο και ο λογος που τους εβαλα πανω κατω τοσο.Δεν τους πηρα εγω απο την προηγούμενη αγγελια. Τωρα επειδη εγω ας πουμε οτι καίγομαι απο μετρητα μου την βαραει και τους βαζω 800 τι σημενει οτι ο επομενος που θα τους παρει πρεπει να τους ριξει στα 700? Δεν νομιζω βαση ερευνας που εχω κανει σε διαφορα site οι συγκεκριμενοι να πρπει να ξευτιλιστουν οικονομικα.Και κατι τελευταιο εαν ερχοταν ανθρωπος στα ισα να μου πει εχω 1.800 μετρητα τους θελω τωρα εννοειτε οτι θα τους εδινα με ολη μου την καρδια.

Reaction score
782
Συγνωμη και δεν θελω να το συνεχίσω το θεμα αλλα αυτη η νοοτροπία ειναι μονο στην Ελλαδα...ναι ξερω ποναμε οικονομικα αλλα ας κρατήσουμε και ενα επίπεδο γιατοι ειμαστε χομπιστες και τα ποναμε για να τα παρουμε.Κριμα ειναι να τα ξεφτιλιζουμε τα μηχανήματα.

Reaction score
782
Οχι φιλτατε μην το διαγραψεις δεν υπαρχει λόγος μπορει να χαλαει η αγγελία λιγο...αλλα πρεπει καποια πραγματα να τα βλέπουν ολοι οσοι ασχολούνται με το άθλημα και να ξυπνάνε. Κάποιοι απο μας ματωνουμε για να ειμαστε στον χώρο επειδη αγαπαμε την μουσικη.Αλλα δεν θα τα ισοπεδωσουμε ολα.Απο μενα ληγει το θεμα και κακός το συνέχισα

Reaction score
782

Reaction score
782
Τελικα αποφάσισα να τους κρατησω και ας μην χρειαζομαι τοσο μεγαλους τελικους.θα βρω και εναν καλυτερο προ να τους παντρεψω.Ευχαριστω το forum για την φιλοξενία της αγγελιας!

Reaction score
782
Επειδη προχώρησα σε αγορα ολοκληρωμενου ειπα να ξανα ανοιξω την αγγελια και να κανω και μια μείωση τιμης στα 2.300 συζητησιμη!Με ενδιαφερουν και ανταλλαγές πανω κατω στην ιδια αξια με τους cary, οπως με dac, πικάπ,cd ακομα και phono stage.
Eυχαριστω!

Reaction score
782
Nα κλείσει παρακαλώ οι τελικοί φύγανε Ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενια της αγγελίας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas