Πώληση ηχειων Dali Suite

Reaction score
0
παιδιά καλησπέρα τα ηχεία υπαρχουν ακόμη αφού ο επίδοξος αγοραστής και ενω τον περίμενα δυο βδομάδες (και είχα στην αναμονή όλους τους άλλους) δεν εμφανίστηκε (δεν αναφέρω το ψευδώνυμό του επειδη δεν ξέρω αν επιτρέπεται). Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά τα ηχεία είναι στημένα και για ακρόαση (λύθηκε το πρόβλημα με τον ενισχυτή). Το χρώμα είναι Ασημί-Γκρι όπως στις φωτό που έχω αναρτήσει. Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Πώληση ηχειων Dali Suite

εχουν καλη απόδοσή σε μουσικη(καποιο απο τα δυο ζευγαρια)? επισης ειναι ευκολα στην οδηγηση,λογω των 4Ω?(απο ενα μικρο Yamaha 6230)

Reaction score
0

εχουν καλη απόδοσή σε μουσικη(καποιο απο τα δυο ζευγαρια)? επισης ειναι ευκολα στην οδηγηση,λογω των 4Ω?(απο ενα μικρο Yamaha 6230)
Για την οδήγηση δε θα το λεγα με απόλυτη σιγουριά..αλλά απο απόδοση σε μουσική είναι.. super!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

απ΄οτι διαβασα δε συνιστανται σε AV ενισχυτες, ποσο μαλον στο μικρο 6230,ηχεια με 2x6,5΄ woofer (για τα 2.8). τωρα για τα 1.7 που ειναι 5' ισως καλυτερα. ειναι και 4Ω οποτε θα δενουν με τα αλλα μικρα yamaha225 και το ιδιο sub?

Reaction score
0
παιδια σε μουσική αλλά και σε ταινίες ειναι super. σε μουσική δεν παίζονται. οσον αφορά την οδήγηση εγω με av ενισχυτή τα παιζω (denon 2803) δεν ειχα κανένα πρόβλημα και με τον denon 1802.

Reaction score
0
ειναι διαθεσιμα και δινονται ολα μαζί στην τιμή των 1000€. δινονται μαζί και τα καλωδια για τα front (kimber cable)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884