Πώληση 1080P Projector

Reaction score
1
Πωλείται 1080P 3LCD Projector Sanyo Z2000. Επιπλέον χαρακτηριστικά για το μηχάνημα δείτε στο link.

Tον projectora τον έχω 2 χρόνια περίπου και είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ρυθμισμένος από τον Βαγγέλη Λάμπρου(για το χώρο μου βέβαια).

Η τιμή πώλησης είναι 800 Ευρώ με δώρο ανταλλακτική λάμπα που αγόρασα πρόσφατα (250 Ευρώ).

Αυτά :107:.

Reaction score
1

Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μαύρου χρώματος κι όχι ο άσπρος που φαίνεται στα περισσότερα sites.

Reaction score
62
Απάντηση: Πώληση 1080P Projector

Καλησπερα.
Πόσες ώρες είναι καταγεγραμμένες στο προβολέα ως τώρα?

Reaction score
1
Η λάμπα που έχω πάνω τώρα έχει 1000 ώρες γι αυτό και έχω πάρει ήδη την επόμενη και τη δίνω μαζί.

Έχω ήδη αλλάξει μία λάμπα, την προηγούμενη στις 500 ώρες περίπου γιατί είχε καεί.

P.S. Προφανώς και όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να δεί σε τί κατάσταση είναι και τι εικόνα έχει ο προβολέας για να μην έχει κανένα ενδοιασμό.

Reaction score
1
750 Ευρώ. Νομίζω ότι είναι ευκαρία για να αποκτήσει κάποιος projectora με ανταλλακτική λάμπα σε λεφτά που παίρνει μόνο τηλεόραση.

Reaction score
2.586
Αν κάποιος δεν τον θέλει με την λάμπα εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για αυτήν (υποθετω ότι είναι αχρησιμοποίητη στο κουτί της γιατί δεν τη θέλω άμεσα - θα την κρατήσω για την κακιά την ώρα...)

Μπορούμε λοιπόν να τα πάρουμε πακέτο που τα δίνει ο neronas.
Η τιμή που δίνω είναι διαπραγματεύσιμη σε λογικά πάντα πλαίσια.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να μη ζαλίζουμε την αγγελία.

Reaction score
1
Το τελευταίο καιρό ήμουνα απασχολημένος με τον νέο μου προβολέα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα.

Ο προβολέας δίνεται με ενσωματωμένη πλέον την ολοκαίνουρια λάμπα στην τιμή των 500 Ευρώ.

Ειλικρινά πιστέυω ότι αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όποιον ψάχνει μπεί στην κατηγορίαν των FullHD προβολών.

Reaction score
1
Ο προβολέας θα ταξιδέψει πρός Κεφαλονιά πλευρά και το φίλο Vagelis11.

Ευχαριστώ!

Reaction score
1

Καλορίζικος θα πάθει πλάκα ο Βάγγος :405: ...θα γίνει ο τέταρτος πιο γρήγορος προβολέας του πλανήτη :116:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Πώληση 1080P Projector

Καλορίζικος θα πάθει πλάκα ο Βάγγος :405: ...θα γίνει ο τέταρτος πιο γρήγορος προβολέας του πλανήτη :116:
εγω ρε νομιζα προς στιγμην τον χτυπησες εσυ μανα μ!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.601
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώληση 1080P Projector

εγω ρε νομιζα προς στιγμην τον χτυπησες εσυ μανα μ!!!!!
Αλήθεια, στενοχωρήθηκα που δεν πρόλαβε! Έμεινε μόνο στους 3......:138:

Reaction score
249

αρκει να μην τρεχω να αποφυγω το σκουποξυλο:135:
ευχαριστω και τα δυο παιδια για τη συναλλαγη και εξυπηρετηση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.157
Members
38.663