Πώληση: SPL Auditor ενισχυτής ακουστικών

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
87
Reaction score
38
Από την γνώστη SPL, πωλείται ο ενισχυτής ακουστικών Auditor 2910 σε χρώμα μαύρο (model 2911). Πρόκειται για τον μικρό αδελφό του γνωστού Phonitor στην πρώτη του εκδοχή, με όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ράγας Voltair 120V της εταιρείας αλλά σε μια μινιμαλιστική εκδοχή του χωρίς το κύκλωμα crossfeed.

Μέγιστη τάση εξόδου 1,7W (+32,2dBm) @ 1 kHz στα 600 Ohm, 360mW (+25,6dBm) @ 1 kHz στα 30 Ohm, σε μια (1) έξοδο single-ended 6.4mm των min 9Ω, οδηγεί εξαιρετικά όλα τα ακουστικά αλλά είναι ιδιαίτερα στο στοιχείο του με οτιδήποτε παίζει πάνω από 80Ohm. Φοβερή ησυχία, αβίαστη έκταση και δυναμικά, ευκολοάκουστος ήχος με μηδενική κόπωση, έχει τεσταριστεί μέσα στα χρόνια με διάφορα ακουστικά και έχει εκπληκτική συνέργεια με ακουστικά μεσαίας και υψηλής αντίστασης όπως τα Sennheiser HD800 ή η πλειοψηφία των μοντέλων της Beyerdynamic.

Διαθέτει μία ηλεκτρονικά ισορροπημένη είσοδο XLR (η τεχνολογία Voltair δεν επιτρέπει true balanced), μία έξοδο ακουστικών και μια έξοδο XLR τύπου pass-through για μόνιτορ ηχεία. Παραδίδεται στο αυθεντικό κουτί του, δεν θυμάμαι αν υπάρχει και το manual αλλά το έχω σε ψηφιακό αρχείο (επισυνάπτεται παρακάτω). Στιβαρό μεταλλικό κουτί με αλουμινένια πρόσοψη, σε άψογη κατάσταση χωρίς καμία γρατζουνιά. Φοράει αντικραδασμικά ποδαράκια στην θέση των αρχικών αναδιπλούμενων τύπου pro της SPL.

Τιμή στα €440, ελαφρώς συζητήσιμη εφόσον η συναλλαγή γίνει χέρι με χέρι. Ακροάσεις δεκτές μετά από συνεννόηση υπό την προϋπόθεση τήρησης πρωτοκόλλων Covid-19.

Manual: Auditor

Φωτογραφίες:

IMG_0117.jpeg
IMG_0118.jpeg
IMG_0127.jpeg
IMG_0121.jpeg
IMG_0126.jpeg
 

Μηνύματα
87
Reaction score
38
Up στα €380 για συναλλαγή χέρι με χέρι. Ακροάσεις δεκτές υπό την προϋπόθεση τήρησης πρωτοκόλλων Covid-19.
 



Μηνύματα
87
Reaction score
38
Ακόμα διαθέσιμο, έχω παραλάβει και τα αυθεντικά ποδαράκια για όποιον ενδιαφέρεται.
 


Μηνύματα
87
Reaction score
38
IMG_1908.jpeg

Προς πώληση, ενισχυτής ακουστικών SPL Auditor 2910.
Λόγω μιας πώλησης που στράβωσε, ο ενισχυτής κατέληξε στα εργαστήρια SPL όπου απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο ποτενσιόμετρο. Στη συνέχεια, η μονάδα ελέγχθηκε διεξοδικά και δοκιμάστηκε για περαιτέρω προβλήματα, χωρίς να προκύψει κανένα. Ως αποδεικτικό στοιχείο, η SPL μου παρείχε μια έντυπη τεχνική έκθεση 8 σελίδων η οποία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος (η εκτυπωμένη έκθεση περιλαμβάνεται στην πώληση).

Δεδομένου ότι εν τω μεταξύ απέκτησα έναν SPL Phonitor X, αυτός ο ανακαινισμένος ενισχυτής-στολίδι βρίσκεται δυστυχώς αχρησιμοποίητος. Κάποιοι από την παρέα τον έχουν ακούσει, ειδικά για δυναμικά ακουστικά τύπου HD800 η συνέργεια είναι απίστευτη.

Η τιμή είναι στα €480, ελαφρώς συζητήσιμη ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής ή/και τον προορισμό αποστολής.

Το S/N είναι 11.2911.00369, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την SPL για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.

Η μονάδα είναι σε άριστη κατάσταση, ορισμένες σκιές που φαίνονται στις φωτογραφίες οφείλονται σε δακτυλικά αποτυπώματα (συγγνώμη που δεν το παρατήρησα νωρίτερα). Περαιτέρω φωτογραφίες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος, αλλά προς το παρόν η μονάδα είναι συσκευασμένη με ασφάλεια στο αρχικό της κουτί, οπότε δεν θα ασχοληθώ αν δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον.

Δεκτή η πώληση με μετρητά χέρι με χέρι, PayPal (η προμήθεια περιλαμβάνεται στην τιμή), Revolut, ή τραπεζική μεταφορά. Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό και καλύπτονται από τον αγοραστή. Αποστολή από Αθήνα, δυνατότητα ακρόασης στον χώρο μου εφόσον τηρηθούν πρωτόκολλα Covid-19 (έχω και οικογένεια να φροντίσω!).

Μετά την πώληση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές, εκτός από την πολιτική προστασίας των αγορών μέσω PayPal.

Users Manual:

Σχετικά με την τεχνολογία Voltair 120V της SPL βλ. εδώ:

Noise floor και headroom του κυκλώματος Voltair 120V:

IMG_1909.jpeg
IMG_1910.jpeg
IMG_1912.jpeg
IMG_1913.jpeg
 
Last edited:

Μηνύματα
87
Reaction score
38
Μείωση τιμής στα €430. Θυμίζω ότι ο ενισχυτής είναι πλήρως φροντισμένος και ελεγμένος από την SPL και δίνεται με τα πιστοποιητικά ελέγχου!
 


Μηνύματα
87
Reaction score
38
Τελική μείωση τιμής στα €360, πιο κάτω δεν πάει! Μόνο η αποκατάσταση στην SPL μου κόστισε €120 μαζί με τα μεταφορικά, σε αυτήν την τιμή δεν γνωρίζω ενισχυτή που μπορεί να συγκριθεί ηχητικά...
 

Μηνύματα
87
Reaction score
38
Λόγω ακινησίας η τιμή κατεβαίνει στα €280. Η τιμή είναι πλέον πραγματική ευκαιρία για έναν τόσο σοβαρό ενισχυτή σε κατάσταση καινούργιου και ελεγμένο από την SPL, πραγματικά κρίμα να κάθεται αχρησιμοποίητος στο κουτί του! Στην ουσία πρόκειται για την πρώτη γενιά του πολυβραβευμένου Phonitor χωρίς το κύκλωμα crossfeed. Άψογος σε ματσάρισμα με ακουστικά μεσαίας και υψηλής εμπέδησης, από 80Ω και πάνω!
 


Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.326
Μηνύματα
2.858.619
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top