ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ

Reaction score
1.560
Λογο μειωμενου χρονου πουλαω τον σκυλο μου Εχει κανει ολα τα εμβολια μεχρι τωρα και εχει και τσιπακι
Ειναι σε αριστη κατασταση 6944256302 Κυριακος
IMAG0566.jpg

Τιμη 600 ευρο

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ

Όπου κι αν βρεις αγοραστή, εδώ ή εκτός φόρουμ, θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς σε κάποια φιλοζωική ή και σε κτηνίατρο να σου υποδείξει πώς μπορείς να συντάξεις ένα συμφωνητικό υιοθεσίας με το νέο ιδιοκτήτη, ώστε να είσαι κατά το δυνατόν βέβαιος ότι ο σκύλος θα έχει καλή τύχη. Δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι νέοι ιδιοκτήτες που, αν και καλοπροαίρετοι, αποκτούν ένα σκύλο παρορμητικά χωρίς να έχουν σταθμίσει καλά τις ευθύνες που συνεπάγεται η κατοχή ενός ζώου, με αποτέλεσμα αργότερα να το παρατάνε, ανεξάρτητα από το αν έχουν δώσει χρήματα για την απόκτησή του. Αφού τον νοιάζεσαι λοιπόν, πράγμα που φαίνεται από το γεγονός ότι θέλεις να πάει κάπου καλύτερα από σένα που δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο για να τον φροντίσεις, εξασφάλισέ τον όσο μπορείς!

Reaction score
2.049
Τι εννοείς ειναι σε άριστη κατάσταση? κατάσταση βιτρίνας δηλαδή? Χαχαχα

Reaction score
2.557
Τι εννοείς ειναι σε άριστη κατάσταση? κατάσταση βιτρίνας δηλαδή? Χαχαχα
Όχι, λειτουργική... Δαγκώνει.
Κυριάκο ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις και εύχομαι το ζωντανό να βρεί σύντομα καινούριο αφεντικό.

Reaction score
1.592
Απάντηση: ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ

Θέλεις να μας πεις κάποια βασικα χαρακτηριστικά όπως ηλικία, αν έχει περάσει εκπαίδευση/κοινωνικοποίηση κλπ ?

Reaction score
89
αμα χρειαστεις κατι σχετικα με ερωτηματολογια ή πληροφοριες για φιλοζωικες εχω τη γυναικα που ασχολειται με αυτα οποτε μη ντραπεις :) :)

Αγορακι κοριτσακη????? Ετων??????

Reaction score
1.560
Σε αριστη κατασταση
ΔΗΛΑΔΗ εχω αλλαξει πυκνωτες,καλωδια εβαλα καλυτερα εσωτερικα και εννοειται πως αλλαξα τα crossover

Και εγω το ευχομαι messenger,μακαρι να τον κρατουσα

Reaction score
1.560
Οντως εχετε απολυτο δικιο
Ξεχασα να γραψω τα βασικα
Λοιπον ειναι αρσενικο 2 ετων και εχει περασει εκπαίδευση/κοινωνικοποίηση
Απλα λογο χρονου δεν μπορεσα να του τελειωσω την εκπαιδευση και εκανα περιπου 20 μαθηματα

Σε οτι αφορα την κοινωνικοποίηση ερχεται συνεχεια σε επαφη με κοσμο και με παιδια
Οτι αλλο θελετε με ρωτατε

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.663
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44