ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ EPSON TW 600

Reaction score
6
spylab said:
Οποτε αφηνουμε αυτη την ενοτητα και παμε στα δορυφορικα , για αναζητη δεκτη , κατοπτρου , LNB .... κτλ . και ολα αυτα μπαμ μπαμ .
Αχ τι κανει ο ανθρωπος για να δει μπαλα !!!!! :p

Reaction score
0
Ναι ολα ειναι ασχημα στη ΝΕΤ κατανοητο.... Αλλα φιλε μου σου ειναι ευκολο να παρεις μια καλη ταινια απο ενα DVD-club απο αυτα αναφορας (οχι ΚΟΠΙΑ) (κανα αρχοντα δαχτυλιδιων , κανα I ROBOT klp) να μας τελικα σιγουρα αν εξαφανιζετε η θολουρα??? Ολα αυτα βεβαια προτου αρχισεις και βολιδοσκοπεις διαfora humax lnb klp klp

Einai aplo. Gia na jeroyme telika .... Kai egv ayton exv kai blepv mpala mpala kai den ta blepv toso mayra...

Isvs ftaiei kati aplo...

Pantvs mia skotadoyra kai jeuoriasma xrvmatvn einai logiko apo thn NET. Alla emena me parajeneyei h uoloyra poy lew...

PS Kai kati teleytaio... Dokimazeis na doyleceis to PC soy mono me ena kalodio me ton probolea?? Ennow na bgaleis gia ligo to allo kalodio poy dineis sto monitor to DVI. Dhladh na paijeis mono ton probolea mono me to VGA kai stis alles uyres ths kartas grafikvn na mhn exeis tipota . Oyte DVI oyte S-video ... oyte tipota

Reaction score
0
ΦΙΛΕ john_karis
εγω εχω συνδεσει τον επσον σε ενα tuner avermedia 9 (oxi meso pc)
esy poy blepeis kala podosfairo me ton diko soy mporeis na moy anafereis ti times sta settings etsi gia na tsekaro ego tis dika moy settings ?
se color mode xrisimopoio to dynamic

contrast
brightness
white level
black level
sharpness
tint (ti einai ayto?)
skin tone
auto iris
kai opoia alli ri8misi pisteueis oti epireazei

eyxaristo

ps:kai opoios allos thelei as moy dosei kapoies times mipos mporeso kai to dioruoso ligo

Reaction score
6
Καλημερα σε ολους ,
παντως εχω βαλει να παιξει DVD και απο το DVD Player(Samsung 950) και απο το PC και ολα ειναι μια χαρα, πολυ καλη εικονα και λεπτομερεια , εχω παιξει και videaki HD απο το PC ακομα ποιο τελεια εικονα , μολις όμως βαλω ΝΕΤ είτε απο το PC (μέσω VGA, DVI δεν εχει η καρτα μου ) με την Avermedia , είτε απο το VCR κατευθείαν στην είσοδο Video του ΤW 600 , εκει τα πραγματα ειναι χαλια, τουλαχιστον στα δικα μου ματια.
Δεν νομιζω οτι με τις ρυθμίσεις του προβολεα θα φτιαξει η εικόνα της ΝΕΤ , κριμα παντως γιατι ελπιζα οτι φέτος θα εβλεπα το Μουντιαλ στις 100'' με τελεια εικόνα . :?

Reaction score
182
για όσους έχουν τον επσον , σε μενα η θολούρα αυτή ήταν έντονη στο ποδόσφαιρο στα γρήγορα πανινγκ της καμερας από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη και διορθώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό όταν βάζω την ίριδα στο οφ(βέβαια και στη θέαση ταινιών την έχω οφ αλλά στα σπορ δημιουργούσε πρόβλημα). Δοκιμάστε το και πείτε μου αν παρατηρείτε κι εσείς βελτίωση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos