ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ-ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Reaction score
73
john_karis said:
Αν και δεν μου αρεσει να το δηλωνω 100 φορες ε λοιπον το ξαναδηλωνω το ενδιαφερον μου και ξαναεστειλα ΠΜ στον υπευθηνο.... πιστευω οτι πρεπει να το δειλωνουν πλεον αυτοι που δεν δεχονται να συμετεχουν..
Γιαννη επειδη περασε πολυ καιρος και καποιοι μπορει να αλλαξαν γνωμη η να μεταβληθηκε η κατασταση τους
καλο ειναι να επαναδηλώσουν ενδιαφερον ολοι και το κυριωτερο να μου στειλουν τα απαραιτητα στοιχεια τους
ωστε να γινει σωστα η προετοιμασια

Παιδια πιστευω οτι θα ειναι χρησιμο να μου στειλετε σε πμ και τη συνθεση του συστηματος σας
δλδ τι TV, DVD, Projector, (αν οι συνδεσεις ειναι HDMI, συνιστωσων κλπ) εχετε ....οπως πχ ο john_karis
ισως ειναι πολυ χρησιμο για τον ΛΑΜΠΡΟΥ οταν κανει τον προγραμματισμο του για να ανεβει
πανω... (λεω εγω τωρα.. :)...)

Reaction score
73
Μεχρι στιγμης οι σιγουροι ειναι :

hal9000
cospan
John_karis
mixmel (Κωστης Γιαννακοπουλος)
kompaiasi

και οι πιθανοι...

Ν. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

lakiss51 ............... Λαρισσα

Aναμενεται να απαντησουν
KHATZIS
SPILEGOU
SIRSTAIKO
KOULALEX

Reaction score
73
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Kyrioi pote mporeite;
Oktombrios einai kala;
Poiew imerominies;
Kυριε Λαμπρου,

Μεχρις στιγμης αυτοι που επαναδηλωσαν συμμετοχή ειναι οι παρακατω

hal9000 ........................ΘΕΣ/ΚΗ
cospan ........................ ΘΕΣ/ΚΗ
John_karis ....................ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Κωστης Γιαννακοπουλος....ΘΕΣ/ΚΗ
kompaiasi ..................... ΘΕΣ/ΚΗ

lakiss51 ............... Λαρισσα

Οπως βλεπετε μεχρις στιγμης ειναι 4 ατομα απο ΘΕΣ/ΚΗ 1 ατομο απο ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και ενα απο ΛΑΡΙΣΣΑ

Μπορειτε να πατε στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και να σταματησετε και στη ΛΑΡΙΣΣΑ ...?

Ακομα δεν εχουν απαντησει 1 ατομο απο ΘΕΣ/ΚΗ
2 ατομα απο Λαρισσα
και 1 ατομο απο ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Εαν εσεις εχετε ελευθερο χρονο για Οκτωβριο και δεν μπορειτε αργοτερα ναι να προχωρησουμε για Οκτωβριο
αν μπορειτε Νοεμβριο ισως ειναι καλυτερα για να δουμε αν θα απαντησουν και οι αλλοι 4 αν θελουν.

Αυτο βεβαια εξαρταται και απο τις αλλες δουλειες που εσεις εχετε στη Θεσ/κη και ποτε τις προγραμματιζετε.

Αν θελετε πειτε μας και το ποσό που θα απαιτηθει για τη ρυθμιση η αν αυτό θα εξαρτηθει απο τον τελικο αριθμο
των ατομων.

Reaction score
0
Πιστεύω ότι ίσως είναι καλύτερα να κανονίσουμε για τέλη Οκτωβρίου. Αν μέσα σε ένα μήνα (1,5 αν υπολογίσεις και τον χρόνο που πέρασε ήδη) δεν έχουν απαντήσει και οι άλλοι 4 τότε πιθανότατα δεν ενδιαφέρονται πλέον. Μέχρι το Νοέμβριο μπορεί να ξαναχαθούν και αυτοί που μαζευτήκαμε.

Reaction score
73
Kωστα δεν νομιζω οτι θα χαθουμε αν λαβουμε υπόψην 2 παραγοντες:

1) Ο κ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ετοιμαζεται να αλλαξει προβολεα και αν το timing τον βολεψει θα μπει και αυτός
2) Η τελαυταια βδομαδα του Οκτωβρη ειναι δυσκολη για μας στη Θεσ/κη εγω πχ. μαλλον θα λειψω ολη τη βδομαδα εκτός

Θα προτεινα να κανονισουμε για το πρωτο 10-ημερο του Νοεμβρη ... για να περιμενουμε λιγακι.

Ομως το ολο θεμα εξαρταται και απο τον κ. ΛΑΜΠΡΟΥ πως δομει το προγραμμα του.

Επομενως εγω θα προτεινα 1η λυση για μεσα Οκτωβρη 15-22 Οκτ αν θελουμε πολυ γρηγορα
η 1-10 Νοεμβρη... αν περιμενουμε λιγακι...
.

Κ. ΛΑΜΠΡΟΥ τι λετε εσεις για ολο αυτο... ??? πως ειναι το δικο σας προγραμμα..
Με ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ & ΛΑΡΙΣΣΑ τι θα κανετε...?
.?

Reaction score
0
Αν θυμαμαι καλα,εχω στειλει το κινητο μου σε καποιον που μουστειλε π.μ.αν κανω λαθοσ παρακαλω ενημερωστεμε για να το το στειλω ξανα..ενδιαφερομαι για τις ρυθμισεις.

Reaction score
73
kompaiasi said:
Αν θυμαμαι καλα,εχω στειλει το κινητο μου σε καποιον που μουστειλε π.μ.αν κανω λαθοσ παρακαλω ενημερωστεμε για να το το στειλω ξανα..ενδιαφερομαι για τις ρυθμισεις.
Δημητρη εχεις στειλει το κινητο σου τουλάχιστον σε μενα... μιας και ψιλοσυντονιζω τη προσπαθεια για μας στο Βορρά.

Reaction score
73
Ο Κωστας (Cospan) εστειλε το παρακάτω μνμ:

Πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτούμε το πότε θα έρθει αφού αρχές του έτους θα κυκλοφορήσει ο δέκτης σταθμός
της δορυφορικής (Dreambox 8000) και πιστεύω θα έχουν προχωρήσει τα blue ray players.
Νομίζω θα είναι κρίμα να δώσουμε από 250 Ευρώ και να ξαναθέλουμε ρύθμιση μετά από 3 μήνες.

Την ιδεα του τη βρισκω λογική αυτό θα μας βοηθησει να μαζευτουμε ισως και πιο πολλοι και να μειωθει
το ποσο απο τα εξοδα ανοδου και παραμονης του κ. ΛΑΜΠΡΟΥ στη Θεσ/κη.

Θα θελαμε τη γνωμη σας.

Reaction score
0
Κοιτα αν το παμε ετσι τοτε μεχρι να ερθει θα αλλαξω και λαμπα στον προβολεα...... !

5-10 ατομα ρε παιδια και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε ? Αρχισε απο το καλοκαιρι και θα το παμε και γω δεν ξερω που...

Δεν ξερω η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να τελειωνουμε.....

Οποιος θελει και αργοτερα ας κανουμε ενα καινουριο και αργοτερα (μετα 1 χρονο )

Reaction score
0
Εγώ δεν πιστεύω να τραβήξει τόσο πολύ για το Dreambox. Η αρχική πρόβλεψη ήταν για Οκτώβριο-Νοέμβριο αλλά λόγω Dream Multimedia υπολογίζω κανένα 3μηνο μετά. Εκτός αυτού τους πιέζει και ο ανταγωνισμός και η ζήτηση της αγοράς (τα HD κανάλια έχουν αυξηθεί και θα αυξηθούν κατακόρυφα).

Τα blue-ray έχουν κυκλοφορήσει, αλλά είναι ακόμα σε νηπιακό επίπεδο. Μετά τα Χριστούγεννα λογικά οι εταιρείες θα προσπαθήσουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού με προσφορές και νέα μοντέλα.

Ίσως είναι λίγο οπτιμιστικές προβλέψεις αλλά όχι απίθανες.

Reaction score
73
john_karis said:
Κοιτα αν το παμε ετσι τοτε μεχρι να ερθει θα αλλαξω και λαμπα στον προβολεα...... !

5-10 ατομα ρε παιδια και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε ? Αρχισε απο το καλοκαιρι και θα το παμε και γω δεν ξερω που...

Δεν ξερω η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να τελειωνουμε.....

Οποιος θελει και αργοτερα ας κανουμε ενα καινουριο και αργοτερα (μετα 1 χρονο )
Γιαννη δεν λέω ότι δεν εχει βάση η λογικη σου... αλλα πρεπει να λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι ειμαστε
μονο 6 ατομα ενδιαφερόμενα αυτη τη στιγμή 4 Θεσ/κη , 1 Γιαννιτσα και 1 Λάρισσα.
Αν καθυστερησουμε λίγο εστω και μερικους μηνες μαλλον θα γινουμε 7 συνολο μιας και ο κ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ετοιμαζεται να αλλαξει εντός ολιγου προβολέα μαλλον τα Χριστουγεννα και ισως και ο spilegou στη Λαρισσα
που τωρα ειναι εκτός Λάρισσας και ισως απαντησει και ο Koulalex απο Κατερινη.

Τα ποσα που μας εδωσε ο κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ειναι 200 Ε σαν παροχή υπηρεσιας + τα εξοδα διαμονης που θα διαιρεθουν
δια 6 τωρα... οπως καταλαβαινεις μάλλον το 200 Ε γινεται πιθανόν κατι κοντα στο 250 Ε και ανω... δλδ
αρκετα να λεφτά και ολοι μας το σκεφτόμαστε και ζοριζόμαστε απότι καταλαβα απο τις τηλεφωνικές
συννενοήσεις που εκανα χθες με ολους τους ενδιαφερόμενους εδω πάνω...
Ναι μεν καλα ειναι να τελειώνουμε.... αλλα πρεπει να σκεφτόμαστε και το οικονομικο "ζορι" που αισθανονται μερικοι

Οπως καταλαβαινετε ειναι απαραιτητο να ακουστουν ολες οι γνωμες σας ωστε να ξερουμε αν θα προσπαθησουμε
να τελειωνουμε τωρα η θα μεινει για Ανοιξη οπως προτεινει ο cospan.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.827
Βάλτε κι εμένα μέσα. Sony 50. Κερνάω και ψάρι στη Λήμνο βέβαια! :lol: :lol:

Αλλιώς θα το πάρω παραμάσχαλα να το φέρω σαλόνικα.
Δε ξέρω αν θα με βολέψει η ημερομηνία βέβαια. Αποφασίστε ημερομηνία και τα ξαναλέμε.

Σαφώς πάντως ενδιαφέρομαι.

Reaction score
73
costas EAR said:

Δε ξέρω αν θα με βολέψει η ημερομηνία βέβαια. Αποφασίστε ημερομηνία και τα ξαναλέμε.

:shock: :shock: :shock: Στη Λημνο...?? μαλλον δυσκολα ναρθει εκει ο ΛΑΜΠΡΟΥ... :lol: :lol:
Τωρα το παραμασχαλα TV 50-αρα... κομματι ζορικο.. :lol: :lol:

Reaction score
73
costas EAR said:

Στη φαση που βρισκομαστε Κωστα 1) πρεπει να ξερουμε σιγουρα για τη συμμετοχη σου
για να γινει προγραμμα επισκεψεων απο ΛΑΜΠΡΟΥ και 2) στειλε μου σε πμ
ονομα επωνυμο τηλεφωνο σου, τι μηχανημα θα ρυθμισεις, με τι συνδεσμολογια
θα το εχεις, τι DVD player θα παιζει. Αυτα τα θελει ο κ. ΛΑΜΠΡΟΥ για να κανονισει
τα "συμπαραμαρτουμενα"... :)

Reaction score
0
Για μας που είμαστε ψιλοάσχετοι , τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι ρυθμίσεις και πόσο πραγματικά αξίζουν τα 250+ ευρώ που θα κοστίσει η ιστορία, για την διαφορά στην απόδοση που θα δούμε?

Reaction score
73
Στο ερωτημα σου αυτό πρεπει να απαντησουν αυτοι που εχουν κανει ρυθμισεις.
Ο κ. Λαμπρου λεει οτι η βελτιωση αξιζει τον κοπο.
Ισως να κανεις το ερωτημα στο τοπικ των παιδιων απο Αθηνα που εχουν κανει ηδη ρυθμισεις

Παιδια σας παρακαλώ πολυ να τοποθετηθειτε πανω στο αιτημα του Κωστα (Cospan)
για αναβολή του θεματος για Ανοιξη.... δεν ειναι δυνατόν να πάρω μονος μου τετοια
απόφαση... και ηδη αρχισα τις προκαταρκτικες συζητησεις με τον Βαγ. ΛΑΜΠΡΟΥ
για να βρεθει ημερομηνια εντός Οκτωβριου... ΠΡΕΠΕΙ να ξερω αν προχωραω η οχι.
.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss