Ρετουσάρισμα σε πικάπ Lenco l75

Reaction score
0
Είχα βρεί πρίν καιρό ενα πικαπ Lenco l 75s αυτό μάλλον ήταν απο κάποιο σύστημα για dj γιατι είχε τα ελατήρια πάνω του μετα απο πολύ δουλειά το τελείωσα και είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω. Δούλευεί αψογά χωρίς να χάνει στροφές καθόλου. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά κεφαλή μπορω να βάλω μέχρι 70€ ο ενισχυτής μου μπορεί να δεχτει και MC κεφαλές. Επίσης η γειωσή του πικάπ είναι κατευθείαν συνδεδεμένη πάνω στα κοινά απο τα δύο RCA στην μεριά του πικαπ, υπάρχει λόγος να φτιάξω την γειωσή ξεχωριστή?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.685
Απάντηση: Ρετουσάρισμα σε πικάπ Lenco l75

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά κεφαλή μπορω να βάλω μέχρι 70€ ο ενισχυτής μου μπορεί να δεχτει και MC κεφαλές.
Εντελώς εμπειρικά, με το μάτι, ο βραχίονας πρέπει να είναι ερκετά βαρύς, ελέω και της εποχής. Βρες μια κεφαλή με σκληρή ανάρτηση, γύρω στα 10-15CU. Όχι παραπάνω.

Reaction score
0

Κώστα σε ευχαριστώ για την απαντηση σου οπώς πάντα γρηγορός αλλα επειδή δεν βγάζω ακρή με τις κεφαλές θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος επίσης την γείωση τι να την κάνω να την αφήσω ως έχη ή να την κάνω αυτονομή να συνδεέται στον ενισχυτή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.685

Λοιπόοοοοονννν, έρχεσαι εδώ, βάζεις στα πεδία Lateral Dynamic Compliance τιμές 10 - 15, βάζεις και ένα εύρος τιμής 50 - 100 δολάρια, και πατάς το κουμπί.

Τη γείωση άστη τελευταία. Αν η κεφαλή παρουσιάσει τον παραμικρό βόμβο, σύνδεσέ τη στη γείωση phono του ενισχυτή.

Reaction score
0

Tελικά αγόρασα την Sumiko black pearl απο το μέλος joncr. Την έχω τοποθετήσει στο πικάπ και ήδη παίζει πολύ ωραίο ήχο έχει. Επειδή η κεφαλή είναι ολό καίνουργια τι πρέπει να κάνω για να την "στρώσω" και επίσης το αντίβαρο πίσω βάση ποιανού χαρακτηριστικού της κεφαλής το ρυθμίζω?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.685

... και επίσης το αντίβαρο πίσω βάση ποιανού χαρακτηριστικού της κεφαλής το ρυθμίζω?
Του συνιστώμενου βάρους ανάγνωσης.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds