Ρετούς

Reaction score
1.845
Η δυνατότητες που δίνει η ψηφιακή επεξεργασία περιορίζονται κυρίως από την εμπειρία που διαθέτει ο τελικός χρήστης. Εδώ χρησιμοποιήθηκε το πασίγνωστο πρόγραμμα Photoshop στην έκδοση CS2, καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς των μελών του φόρουμ. Υπόψιν ότι είμαι ένας παρά λίγο αρχάριος, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει, αρκεί να έχει θέληση και υπομονή. Συγκεκριμένα για το 2ο μιλάμε για χρόνο κάτω από 2 ωρίτσες, στην περίπτωσή μου κομματιαστά. Ευελπιστώ ότι οι πολύ πιο έμπειροι που υπάρχουν στο "βιβλίο επισκεπτών" του φόρουμ θα θελήσουν να προσθέσουν και να βελτιώσουν το πείραμα.

Διάλεξα ένα πορτραίτο ενός μέσης ηλικίας ανθρώπου, ώστε να υπάρχουν θέματα προς διόρθωση. Σακούλες στα μάτια και ρυτίδες, μαλλιά με σημεία "εξασθένησης", κ.α.

Ο μόνος περιορισμός ήταν να είναι σε επαρκή ανάλυση - η συγκεκριμένη ήταν 1978Χ2406 (όχι τίποτε σπουδαίο δηλαδή) - ώστε η ακρίβειά της να δίνει τη δυνατότητα να γίνουν επεμβάσεις αληθοφανείς. Η ανάλυσή τους εδώ έχει συμπιεστεί σε 841X1.023 για ευνόητους λόγους, αφού το μέγεθος των πρωτότυπων σε psd είναι 21Mb.

Reaction score
1.845
Απάντηση: Ρετούς

Η πρώτη ήπια επέμβαση αφαίρεσε ρυτίδες και σακούλες γύρω απ' τα μάτια, μόνιμα σπυράκια (κάτω από το αριστερό μάτι και κάτω απ΄τα χείλη), ρυτίδες απ' το μέτωπο και το λαιμό, διπλοσάγονο, συμπλήρωμα και άσπρισμα στα δόντια και αλλαγή χρώματος στα μάτια.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν περιγράφονται οπτικοακουστικά εδώ.

Reaction score
1.845

Εδώ, αν και χρειάζομαι αλλαγή κομμώτριας :119: , έγινε αλλαγή χρώματος μαλλιών, που τον δείχνει δεκαετία και παραπάνω νεότερο.

:121:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Τρόμαξα μιλάμε!:402:

Πώς τον έκανες έτσι καλέ;

Reaction score
1.845

Η 3η φώτο ούτε εμένα μου αρέσει, αν και πήρα απόχρωση από τα φρύδια του ήταν ατυχής έμπνευση και βαρέθηκα να το διορθώσω. Η 2η όμως είναι καλή (νομίζω). :121:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Πολύ χτυπητό το χρώμα στα μάτια. Πολύ ψεύτικο.
Οι υπόλοιπες παρεμβάσεις είναι πολύ πετυχημένες!

Reaction score
1.845

Ίσως έπρεπε να πάρω πραγματικό δείγμα από κάποιο επαγγελματία, μάλλον έχεις δίκιο. Ωστόσο αποκλείεται να σε αφήνει ανεπηρέαστη ότι είδες πρώτα το πρωτότυπο.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Στην τρίτη φωτό είναι σαν να βγήκε απο το star trek. η δεύτερη είναι καλή αλλά το χρώμα στα ματια είναι ψεύτικο.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Μπορείς αυτά τα μάτια να τα βάλεις στη δεύτερη φώτο;

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Καλός είναι.

Έχεις το τηλέφωνό του;χαχαχχα!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

:Πάντως στην τελευταία φώτο, τα μάτια του δείχνουν φυσικά.
Θα σου στείλω μια δική μου να με κάgnεις πρασινομάτα που ναι το απωθημένο μου!:116:

Reaction score
2.054

Το ματιά ειναι γάτας όχι ανθρώπου, οι ρητιδες έφυγαν επιτυχημένα!

Reaction score
1.845

Ότι γουστάρει η φιλενάδα μου. :107: Την ανάλυση πρόσεξε, να είναι πάνω από 4-5 Megapixels στο πρόσωπο.

Reaction score
11.802
Πηνελόπη, αν θες στείλε μου την ίδια που θα στείλεις στο Δημήτρη και κατά το βραδάκι που θα πάω σπίτι θα την επεξεργαστώ να μου πεις αν σ' αρέσει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead