Ρε άιιιι pod...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιώργος YODAνδρεάδης said:
Να φωναξετε και εμενα να γελασουμε μαζι....
Είσαι ευπρόσδεκτος μόνον αν πίνεις αρκετό τσίπουρο σβήνοντάς το με πολλές μπύρες. Κοίταξε εμείς εδώ τέτοια test κάνουμε πολλά. Το κακό είναι ότι μετά δεν θυμόμαστε τίποτα. :lol: :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.541
Δε βλέπω τη χρησιμότητα του τσίπουρου.
Αρκούν οι μπύρες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι λάμπες σε κάποιους κύκλους είναι περισσότερο μόδα από ότι το ipod.
Το hifi της φλεγόμενης λάμπας, που πάει με όλα σαν την κόκα κόλα...

- Φυσικά δεν μιλάμε ούτε για ιεροσυλία και βέβαια ούτε για πρωτοπορία Το θέαμα και μόνον είναι εντελώς γελοίο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε νεκροθάφτη! Που ξετρύπωσες τους μονομπλόκ ΕΑR του... Costas? 8) :lol: :lol:
Πολύ ωραία μηχανάκια, είχα πάθει πλάκα όταν τα άκουσα ακόμη και με τα παλιά μου b&w. Βέβαια σε σχέση με τον ψηφιακό, οι EAR όταν παίζανε τα magnepan νόμιζες ότι ήταν χαλασμένοι... :lol: :lol:

- Αλλά γιατί είναι γελοίο αυτό? :?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.541
ζηλεύει βρε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το κίτρινο κατσαβιδάκι μου! 8)

Τότε είχα πίσω από τα μάγκ ένα γυαλιστερό μαύρο κουτί με ένα ωραίο κρός μέσα.
Τώρα έχω πίσω από τα μάγκ ένα γυαλιστερό μαύρο κουτί με 4 ενισχυτές μέσα.
εξέλιξη, ε? :lol: :lol:

Πάντως ποτέ δε συμπαθούσα τα μεγάλα μήκη στα καλώδια ηχείων, ε? 8)

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Νίκος Τσαρουχάς said:
Οι λάμπες σε κάποιους κύκλους είναι περισσότερο μόδα από ότι το ipod.
Το hifi της φλεγόμενης λάμπας, που πάει με όλα σαν την κόκα κόλα...

- Φυσικά δεν μιλάμε ούτε για ιεροσυλία και βέβαια ούτε για πρωτοπορία Το θέαμα και μόνον είναι εντελώς γελοίο...
Φυσικά δεν μιλάς απο πείρα αλλά μόνο απο την όψη φαντάζομαι,διότι άλλο το έχω ακούσει και άλλο το βλέπω και νομίζω η συνέχεια της ιστορίας θα δείξει κατά πόσο αυτού του είδους υλοποιήσεις θα προχωρίσουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι δεν έχω ακούσει ipod με... λάμπες. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος. Το αν θα προχωρήσουν ή όχι στην αγορά προφανώς και είναι άσχετο. :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.541
RDoherty said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Αλλά γιατί είναι γελοίο αυτό? :?
Το κιτς πλακάκι εννοούσα :p
Ωραία, αφού ξέρεις κι από πλακάκια, για πες τι να βάλω στο νέο σπίτι μου?
8)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.541
Δε γίνεται, γλυστράνε τα παιδιά. 8)

Μου άρεσε ένα μεγάλου μεγέθους πλακάκι τετράγωνο σχεδόν άσπρο με παράλληλες ανεπαίσθητες γραμμούλες, σχετικά αντιολισθητικό, με τόνους εκρού-καφέ-κόκκινο (ζεστό, σε μπιζάκι που λένε). Το τζάκι με άσπρη πέτρα ή κόκκινο τούβλο, η κουζίνα στάνταρ κόκκινη. Τα έπιπλα όλα είναι σε κερασιά. Και 2.25 ενυδρείο με κερασιά έπιπλο και αιχμές, κρεμαστός φωτισμός με μπόλικο κόκκινο (ειδικό για τροπικά φυτά ενυδρείου).

Για το χώρο ακρόασης (6,60*5,10) ένα μεγάλου μεγέθους μακρόστενο πλακάκι που είναι απομίμιση παλιού ξύλου (κάτι σαν από καράβι-εξοχικό με μαύρες γραμμές σαν καμμένο) με τόνους σκούρης κερασιάς, γενικά πολύ σκούρο πλακάκι, ιδανικό πάτωμα για προβολές, και με άγρια επιφάνεια, αντιολισθητική. Τους τοίχους θα τους κάνω (πέραν της επιφάνειας που λέω να είναι πάρα πολύ άγριος σοβάς για αντανακλάσεις ήχου και τα συναφή - ασχέτως των διαχυτών-, όπως και το ταβάνι) το μυκηναϊκό κόκκινο, βαθύ σκούρο κόκκινο-μωβ, όπως οι κινηματογραφικές αίθουσες περίπου, ενώ το ταβάνι (πολύ ψηλό, περί τα 3,30 θα είναι) μάλλον κάτι σε βαθύ μπλε σκέφτομαι, αλλά μπορεί να παίζει και κάποιος τόνος σοκολάτας, δε ξέρω, οι διακοσμητές ακόμα τσακώνονται.... :lol: :lol: :lol:

Για πες.... 8)

Reaction score
298
costas EAR said:
οι διακοσμητές ακόμα τσακώνονται.... :lol: :lol: :lol:
Δηλαδή πληρώνεις ανθρώπους για να σου κάνουν το σπίτι σαν Βικτωριανό μπ0urd3λο??? :shock:

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Επειδή για καλή μου τύχη το tascam παίζει και mp3, είμαι 100% σίγουρος ότι στο σύστημά μου, ειδικά σε συγκεκριμένα - απαιτητικά προγράμματα, μπορώ να διακρίνω μετά βεβαιότητας τι παίζει.

Να σε δω με το Tascam στην ζώνη και ακουστικά στα αυτιά μες στο λεωφορείο.... :p :lol:

Reaction score
14
costas EAR said:
Ωραία, αφού ξέρεις κι από πλακάκια, για πες τι να βάλω στο νέο σπίτι μου? 8)

Παρκέ. Τι άλλο;
Και μάρμαρα στο χωλ.
Πλακάκι στην τουαλέτα. Άντε και στο wc. :wink:

Τα μάρμαρα έχουν "βαθμούς" γυαλίσματος.
Ανάλογα με αυτούς, γλυστράνε...ή δεν γλυστράνε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.004
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos