Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

D

damigos

Guest
Τέλος της ημέρας και ακόμα τίποτα. Τους πήρα ξανά το πρωί και μου είπαν να περιμένω απάντηση.

Εάν λέω η μεμβράνη ήταν απλά μία προστατευτική μεμβράνη και ήταν τόσο απλό δέν θα μου το λέγανε εδώ και 2 ημέρες; Έχω βγάλει αρκετές φορές προστατευτική μεμβράνη από συσκευές και 99,9% αυτή δέν είναι. Ξανά εις αναμονή.

Εντωμεταξύ επικοινώνησα και με το κατάστημα που την αγόρασα και μου είπαν ότι δέν μπορώ να την επιστρέψω αλλά σε περίπτωση που η LG αρνηθεί την επισκευή αυτοί θα τους πιέσουν απο την μεριά τους και θα κάνουν ότι μπορούν.

Reaction score
0
φιλε επειδη φανταζομαι τι ξενερα εχεις φαει για να δεις αν οντως εκανες πατατα σου προτεινω να ψαξεις κανα καταστημα που την εχει ετοιμοπαραδοτη, να πας να την δεις και να σου λυθει η απορια μεχρι να σου απαντησουν.

Reaction score
180
Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Εάν λέω η μεμβράνη ήταν απλά μία προστατευτική μεμβράνη και ήταν τόσο απλό δέν θα μου το λέγανε εδώ και 2 ημέρες; Έχω βγάλει αρκετές φορές προστατευτική μεμβράνη από συσκευές και 99,9% αυτή δέν είναι. Ξανά εις αναμονή.

Εχεις δικιο, και εσυ και το σερβις. Προκειται για το νεο συστημα προστασιας και αντι-ρεφλεξ της LG, το Protective Skin Glass:

http://www.lg.com/sg/tv-audio-video/television/LG-plasma-tv-50PK950.jsp

(κλικ στο Link, μετα Features και μετα "Protective Skin Glass")

D

damigos

Guest
Το οποίο θα μπορέσει να μπεί σωστά στο σέρβις σε περίπτωση επισκευής... Όντως φίλε μου έχω ξενερώσει αφάνταστα.. Τώρα θα έπρεπε να παίζω με τα "παιχνίδια" μου και παίζω με κάτι άλλο... :)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Εχεις δικιο, και εσυ και το σερβις. Προκειται για το νεο συστημα προστασιας και αντι-ρεφλεξ της LG, το Protective Skin Glass:

http://www.lg.com/sg/tv-audio-video/television/LG-plasma-tv-50PK950.jsp

(κλικ στο Link, μετα Features και μετα "Protective Skin Glass")

protective skin glass λέω και γω........και εφόσον είναι protective δεν αναιρεί καμιά εγγύηση της τηλεόρασης και επανατοποθετείται με μια επίσκεψη στον αντιπρόσωπο της LG.

Reaction score
0
Απάντηση: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, δηλαδή αυτή ειναι η διαφορά 550 απο 950? Δηλαδή αν είναι κάτι τοσο απλό μπορούμε να παρουμε μία τετοια μεμβράνη και να αναβαθμήσουμε την 550 ?

D

damigos

Guest
Μόλις τους ξαναπήρα και ακόμα καμία απάντηση... Μέχρι και το παιδί στο τηλ. κέντρο παραξενεύτηκε και μου είπε απλά να περιμένω.. Μάλιστα θυμόταν μία παραπλήσια περίπτωση ένα μήνα πρίν και ήταν τελικά φίλτρο αλλά δέν θυμόταν πώς είχε καταλήξει το ζήτημα. Έχει αρχίσει και μου την δίνει :141:

Reaction score
24

καλημέρα απλά για ενημέρωση επειδή εχθές παρέλαβα την ίδια τηλεόραση όταν την έβγαλα απο το κουτί της και πρόσεξα δεν ξεχωρίζει το φίλτρο ωστε να μπορείς να το βγάλεις το μόνο που είχε μια μικρή ζελατίνα γύρω γύρω που έβγαινε αμέσως φίλε damigos ευχομαι να βγάλεις κάποια άκρη και να μπορέσεις να την αλλάξεις

D

damigos

Guest
Καλορίζικη φίλε μου, σε εμένα όμως ξεχώριζε γαμώτο! Δές και τις φωτογραφίες που πόσταρα προηγουμένως.

Μόλις με πήραν από την LG και μου είπαν επίσημα ότι είναι φίλτρο τελικά και ότι δέν με καλύπτει η εγγύηση. Όμως είπαν ότι θα δούν τί μπορούν να κάνουν με την δική μου περίπτωση συγκεκριμένα και θα με ξαναπάρουν για ενημέρωση μέχρι το απόγευμα ή αύριο. Πάλι στο περίμενε...

Reaction score
24

thanks και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά

D

damigos

Guest
Μόλις ήρθε η επίσημη απάντηση από την LG και δέν με καλύπτουν. Τώρα θα πάρω το Saturn ώστε να πιέσουν και αυτοί από την μεριά τους και μετά μήπως να έπαιρνα κανα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου.. Το ΙΝΚΑ λέτε να μπορεί να βοηθήσει;

D

damigos

Guest
Θέλετε να μάθετε και κόστος επισκευής;;;;

350 ευρώπουλα!!!!! Και αλλάζεται όλο το γυαλί μπροστά, όχι μόνο η μεμβράνη!!!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.867
Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Μόλις ήρθε η επίσημη απάντηση από την LG και δέν με καλύπτουν. Τώρα θα πάρω το Saturn ώστε να πιέσουν και αυτοί από την μεριά τους και μετά μήπως να έπαιρνα κανα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου.. Το ΙΝΚΑ λέτε να μπορεί να βοηθήσει;
Για φθορά που προκάλεσες ο ίδιος στην τηλεόρασή σου;

Timaras

Reaction score
2.153
Σε βλέπω λίγο χλωμό Damigos.Όπως λέει και ο Abessalom την φθορά την προκάλεσες εσύ.Τι ψάχνεις να βρεις τώρα?Τι να σου κάνει το ΙΝΚΑ?

D

damigos

Guest
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά εάν αγοράσεις ένα κινητό και αφαιρέσεις την προστατευτική μεμβράνη είναι φθορά που προκαλείς ο ίδιος στην τηλεόρασή σου; Δέν νομίζω. Και λέω την αλήθεια, δέν πρόκειται να σκαρφιστώ χαζές δικαιολογίες οτι και καλά έτσι ήρθε κλπ. Είδα μία μεμβράνη να προεξέχει του τζαμιού και την τράβηξα. Χωρίς να λέει πουθενά το αντίθετο, ούτε στην τηλεόραση ούτε στο manual.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.867

Δεν το βλέπω το ίδιο, εξάλλου το προστατευτική είναι χαρακτηρισμός που εσύ δίνεις, αντί να πεις: μια μεμβράνη. Δεν χάνεις και τίποτα βέβαια να απευθυνθείς τουλάχιστον στο ΙΝΚΑ. Προσωπικά σε δικηγόρο δεν θα πήγαινα για διαφορά αξίας 350 ευρώ εάν δεν είχα τουλάχιστον μια φωτογραφία πώς ήταν η τηλεόραση όταν την παρέλαβα, για να έχω ένα πάτημα να ξέρω ότι θα αποδείξω το δίκιο μου και δεν θα πληρώνω και έξοδα τσάμπα, από πάνω.

Reaction score
119

Στη θεση σου μαλλον κι εγω θα την εβγαζα, δε θα περιμενα τηλεοραση αυτης της κατηγοριας τιμης να εχει μεμβρανη για φιλτρο (!) εξωτερικα (!!!) που μαλιστα προεξειχε κιολας.

Παντως οσο περισσοτερη "φασαρια" κανεις σε φορουμ, περιοδικα, αντιπροσωπειες κλπ τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να τη βγαλεις αναιμακτα, καλη τυχη...

Reaction score
326

Το μόνο που πιθανά μπορεί να σε βοηθήσει είναι το γεγονός οτι η μεμβράνη, που δεν έπρεπε να βγει, προεξείχε και δεν ήταν "ενσωματωμένη" στην τηλεόραση. Μπορείς να το αποδείξεις με μια φωτό π.χ. όπως λέει και ο Abesslom; Δες και μια καινούρια του κουτιού για να δεις αν στη δικιά σου όντως προεξείχε και δεν είναι έτσι από κατασκευής της.

ΥΓ. Πόσο την πήρες αν επιτρέπεται; Αύριο θα πάω να τη δω στο Πλαίσιο (Φοίνικα) όπου έμαθα οτι την έχουν στημένη.

D

damigos

Guest
Παιδιά έφτιαξα μία επιστολή διαμαρτυρίας και προσπαθώ να την ποστάρω στο site της LG εδώ και ώρα αλλά δέν γίνεται γιατί το site είναι UNDER MAINTENANCE... Τώρα λέω εγώ συντήρηση τέτοια ώρα... Θα ξαναδοκιμάσω... Ενημέρωσα και το SATURN και περιμένω νέα και από αυτούς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON