Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Reaction score
1
Απάντηση: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Φίλε μου.. για να καταλάβω, έβγαλες 2 μεμβράνες μπροστά από την τηλεόραση;

Reaction score
1

Προσωπικά δεν θα έδινα 350 ευρώ για ένα "φίλτρο" το οποίο συνήθως υποβιβάζει την ποιότητα εικόνας. Πίεσε τους να το βάλουν δωρεάν, αλλά αν ήμουν στην θέση σου θα το έβγαζα τελείως με προσοχή και θα την άφηνα έτσι. Καλό είναι να μην έχεις αντανακλάσεις, αλλά αν δεν την βάλεις κόντρα στο παράθυρο και την νύχτα παρακολουθείς με "κρυφό φωτισμό", δηλαδή η λάμπα να μην βλέπει στην οθόνη δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Από όσο βλέπω από τις φωτογραφίες μια χαρά αντανακλάσεις έχεις και με το φίλτρο, απλά τις σπάει λίγο. (τα κλασσικά που κάνουν όλες οι οθόνες που δεν έχουν γυαλί εξωτερικά).

Προσωπικά προτιμώ το σκέτο "γυαλί" και επιμένω στην αρχική μου θέση, όταν πιάσει μετά από καιρό σκόνη, δεν θα καταλαβαίνεις την διαφορά από το πλαστικό "φίλτρο". Ξαναείδα τις φωτογραφίες.. το πλαστικό καλύπτει όλη τη μπροστινή πλευρά της τηλεόρασης, και την οθόνη και το πλαίσιο; Αν ναι, τότε αποκλείεται να είναι το φίλτρο που λένε. Μήπως πάνε να σου φάνε τα ωραία σου λεφτάκια; Βγάλε την ζελατίνα από μπροστά και απόλαυσε καλύτερη εικόνα φίλε μου.. πλάσμα πήρες τι καλύτερο μαύρο και μ@λ@κ13ς θα πάρεις από μία λεπτή πλαστική μεμβράνη;

Εναλλακτική 1: Αγοράζεις polarised γυαλιά ηλίου που μειώνουν τις αντανακλάσεις (και θα σου δίνουν και καλύτερο μαύρο και καλύτερη εικόνα από την ζελατίνα)

Εναλλακτική 2: Βάζεις ένα "διαφανές σαγρέ" τραπεζομάντηλο από μπροστά, το οποίο θα σου έρθει ποιο φτηνά, μιας και θα βλέπει χωρίς αντανακλάσεις όλη η οικογένεια.

Reaction score
11.793
Re: Απάντηση: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Βάζεις ένα "διαφανές σαγρέ" τραπεζομάντιλο από μπροστά, το οποίο θα σου έρθει ποιο φτηνά, μιας και θα βλέπει χωρίς αντανακλάσεις όλη η οικογένεια.
Αυτό πρώτη φορά το ακούω! Ρε λες να δοκιμάσω και στη δικιά μου που δεν έχει καλό μαύρο;

D

damigos

Guest
Θέλετε να γελάσετε;

Η τηλεόραση σήμερα μου έβγαλε μία κάθετη κόκκινη γραμμή... πάει το πάνελ... Να δώ τί θα μου πούν αύριο!!!

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.986

Ενός κακού, 10000 έπονται... :117:

Reaction score
0

φιλε τι να πω....παντως λαχειο μην παρεις προς το παρων ! Καλα ξεμπερδεματα και κριμα για οτι σου΄τυχε

D

damigos

Guest
Λοιπόν μόλις σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι επειδή το ανταλλακτικό πάνελ θα αργούσε θα μου αντικαταστήσουν την τηλεόραση με μία καινούρια. Πρώτα όμως θα πρέπει να επιστρέψω στο σέρβις όλα τα παρελκόμενα κλπ.

Τί να πώ... Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός που χάλασε το πάνελ!! Δηλαδή δέν γίνονται αυτά...

Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι σε περίπτωση που δέν μου την άλλαζαν μου είχαν πεί από το Saturn ότι θα με εξυπηρετούσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οπότε +1 για αυτούς...

Μέχρι να την πάρω στα χέρια μου δέν τελείωσε τίποτα όμως...

Reaction score
326

Καλή εξέλιξη, όπως ακούγεται τουλάχιστον.
ΥΓ. Σε αυτήν που θα πάρεις μη βγάλεις καμιά μεμβράνη!

Reaction score
0
Oι μεμβράνες είναι φίλοι μας....:107:

Αντε πάλι καλά φίλε μου που την αντικαθιστούν χωρίς πολλά-πολλά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.864

Τέτοια μην τα λες ούτε του παπά. Κανονικά θα έπρεπε να είχες ήδη ζητήσει τη διαγραφή του νήματος αυτού.
Ποια μεμβράνη;;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ρε παιδιά έκανα πατάτα ή τζάμπα ανησυχώ...;;;

Λοιπόν μόλις σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι επειδή το ανταλλακτικό πάνελ θα αργούσε θα μου αντικαταστήσουν την τηλεόραση με μία καινούρια. Πρώτα όμως θα πρέπει να επιστρέψω στο σέρβις όλα τα παρελκόμενα κλπ.

Τί να πώ... Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός που χάλασε το πάνελ!! Δηλαδή δέν γίνονται αυτά...

Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι σε περίπτωση που δέν μου την άλλαζαν μου είχαν πεί από το Saturn ότι θα με εξυπηρετούσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οπότε +1 για αυτούς...

Μέχρι να την πάρω στα χέρια μου δέν τελείωσε τίποτα όμως...

Μπράβο και στις δύο εταιρείες.. τέλος καλό όλα καλά..
Την μεμβράνη βγάλ' την και από την καινούργια, να απολαύσεις χρώματα.. τι μεμβράνες και :141:
:138:

Reaction score
1.988

Ευτυχώς φίλε μου που οι στραβές σου έκατσαν με την σωστή σειρά......

Για σκέψου να είχες πρόβλημα πρώτα με το π'ανελ και στην καινούργια να έβλεπες την μεμβράνη και να την τραβαγές.....;

:138: :138:

Πάντα τυχερός στην ατυχία σου να είσαι...... :605:

Reaction score
180

Για σκέψου να είχες πρόβλημα πρώτα με το π'ανελ και στην καινούργια να έβλεπες την μεμβράνη και να την τραβαγές.....;
Λιγο δυσκολο αυτο γιατι κατι μου λεει οτι το τραβηγμα της μεμβρανης "καθαρισε" το πανελ.

Reaction score
249

τραβα και μια φωτογραφια απο την καινουρια αν εξεχει παλι το φιλτρο

D

damigos

Guest
Όταν λές δέν εξέχει εννοείς πιό έξω από το γυαλί προφανώς... αλλά εάν το δείς από το πλάι βλέπεις ότι έχει μία μεμβράνη επάνω στο γυαλί. Και άμα είσαι αδάης μπορεί και να την τραβήξεις.

Το θέμα είναι ότι η ζελατίνα ΔΕΝ είναι χωνεμένη στο πλαίσιο μιάς καια δέν έχει πλαίσιο η τηλεόραση και είναι εκτεθημένη. Επιμένω ότι θα έπρεπε να έχει ένα αυτοκόλλητο κάπου ή να το γράφει στις οδηγίες. εδώ έχει ολόκληρο κεφάλαιο για προφυλάξεις που πρέπει να πάρει κάποιος πρίν ανοίξει την τηλεόραση ή κατά το στήσιμο. Ασχέτως εάν δέν τις διαβάζει ποτέ κανείς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.104
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON