Ροκάδες vs Καρεκλάδες

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.503
"
Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση της μέταλ, η οποία είναι ουσιαστικά ροκ, αλλά με ΠΙΟ άγριες φωνές, ΠΙΟ δυνατές κιθαριές, ΠΙΟ βαρυνταλκάδικα ντραμς, ΠΙΟ ανυπόφορο μπάσο κ.λπ., κ.λπ. (δείτε: Μέταλ μουσική)"

απο εδω .:drinks:
- βοηθάει και η παραγωγή ( thunder drums , κιθάρες γυρισμένες στα μπάσα κλπ )

- τα σκυλάδικα εφαρμόζουν αυτό το τρικ

S

sk4t4

Guest
Θυμηθηκα το βρωμοξυλο που επεφτε την εποχη εκεινη μεταξυ ροκαδων-καρεκλαδων,συνηθως εξω απο ντισκοτεκ και με επιτιθεμενους τους ροκαδες.Και να ρεπορταζ την επομενη μερα οι εφημεριδες...Παντως την "τιμη" του ροκ ειχαν αναλαβει να υπερασπισουν κυριως αυτοι που ακουγαν χαρντ ροκ και χεβυ μεταλ.Φυσικα ,το βρισιδι μεταξυ των αντιμαχομενων συνεχιζοταν και στο Ποπ και Ροκ,στη στηλη των γραμματων.Σε ενα δικο μου γραμμα δε γλιτωσε ουτε ο Γιαννης Πετριδης και μετα ζητουσε εξηγησεις απο εναν πρωτο μου εξαδελφο,με το ιδιο ονοματεπωνυμο με μενα,που εγραφε στο Ποπ και Ροκ,νομιζοντας οτι το εγραψε αυτος.Εγω,ανυποψιαστος,πηγα στο σπιτι του ξαδελφου,οπου μου τα 'εψαλλε' για τα καλα...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Θυμηθηκα το βρωμοξυλο που επεφτε την εποχη εκεινη μεταξυ ροκαδων-καρεκλαδων,συνηθως εξω απο ντισκοτεκ και με επιτιθεμενους τους ροκαδες.Και να ρεπορταζ την επομενη μερα οι εφημεριδες...Παντως την "τιμη" του ροκ ειχαν αναλαβει να υπερασπισουν κυριως αυτοι που ακουγαν χαρντ ροκ και χεβυ μεταλ.Φυσικα ,το βρισιδι μεταξυ των αντιμαχομενων συνεχιζοταν και στο Ποπ και Ροκ,στη στηλη των γραμματων.Σε ενα δικο μου γραμμα δε γλιτωσε ουτε ο Γιαννης Πετριδης και μετα ζητουσε εξηγησεις απο εναν πρωτο μου εξαδελφο,με το ιδιο ονοματεπωνυμο με μενα,που εγραφε στο Ποπ και Ροκ,νομιζοντας οτι το εγραψε αυτος.Εγω,ανυποψιαστος,πηγα στο σπιτι του ξαδελφου,οπου μου τα 'εψαλλε' για τα καλα...
Και μαμώ τις φάσεις..:lolsign:

Reaction score
15
Kαι απο τα δυο ακουγα ,με τα ροκαδικα να διαχωριζονται σε περισσοτερα ειδη κ μεσα σε αυτα καποια να υπερεχουν σε ποιοτητα.
Τα καρεκλαδικα ομως (disco αργοτερα) σου εδιναν αλλον αερα ,σε ανεβαζαν κ τα προτιμουσα γενικα ,ηταν κ θεμα στιγμης. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.445
Φυσικά και έχεις δίκιο, αν και ως επί το πλείστον προτιμούσα την rock πλευρά:

Reaction score
27.086
ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΙΣΚΟ....
ΘΕΛΑΝΕ ΓΑΜΟ ΒΕΒΑΙΑ......:p
ΠΟΛΥ ΤΑΓΑΡΙ, ΙΝΔΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΤΡΙΧΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ........
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΟΥΚΟΛΙΚΑ ΜΑΜΗΣΙΑ.....:o
ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΑΝ ΓΑΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ......;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef