Ρυθμίσεις Full-HD για LG 42LF76

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους!!
Έχω την συγκεκριμένη TV της LG την 42LF76 Full-HD και αποφάσισα να την δοκιμάσω επιτέλους και σε HD αλλά έφαγα μία πίκρα!! Καλή η εικόνα δεν λέω αλλά αυτό που είδα σαν demo στο μαγαζί σε στημένη ίδια TV δεν το είδα ξανά.
Κάποιος γνωστός μου είπε ότι θέλει ρύθμιση ή update. Εγώ όμως δεν Κατεέω!!
Κάποιος ή Κάποια βοήθεια???

Reaction score
1.213
Απάντηση: Ρυθμίσεις Full-HD για LG 42LF76

Καλησπέρα σε όλους!!
Έχω την συγκεκριμένη TV της LG την 42LF76 Full-HD και αποφάσισα να την δοκιμάσω επιτέλους και σε HD αλλά έφαγα μία πίκρα!! Καλή η εικόνα δεν λέω αλλά αυτό που είδα σαν demo στο μαγαζί σε στημένη ίδια TV δεν το είδα ξανά.
Κάποιος γνωστός μου είπε ότι θέλει ρύθμιση ή update. Εγώ όμως δεν Κατεέω!!
Κάποιος ή Κάποια βοήθεια???

Mηπως το demo ηταν κανα σουπερ ντουπερ εταιρειας (απο κεινα που σου πεφτουν τα σαγονια ) και μετα εβαλες καμμια ματροσκουλα β' εθνικης και απογοητευτηκες ? :137:

Τι ρυθμιση να σου πει καποιος...εσυ θα δεις που σου αρεσει η φωτεινοτητα , η θερμοκρασια χρωματος και τα τουδε...

update θα το ειχα στα υποψη για διορθωση τυχον προβληματων..στην κινηση κλπ .

Μη τα περνεις και μετρητοις βεβαια αυτα που σου λεω..:143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.569

Mηπως το demo ηταν κανα σουπερ ντουπερ εταιρειας (απο κεινα που σου πεφτουν τα σαγονια ) και μετα εβαλες καμμια ματροσκουλα β' εθνικης και απογοητευτηκες ? :137:
Μάλλον αυτό έχεις πάθει.

Για δοκίμασε άλλη ταινία!

Reaction score
0

Λέτε παιδιά μήπως τελικά έχω πολύ απαιτητικά μάτια και η ματροσκούλα μου να ήταν μαπίτσα? Το παιδί όμως που μου την έδωσε είπε πως παίζει άψογα και μου την έδωσε για Test Full-HD!! Άσε που η LG έβγαλε μήνυμα 1080p 60HZ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φυσικά και χρειάζεται ρύθμιση... και φυσικά η σωστή ρύθμιση δεν έχει να κάνει με το πως σου αρέσει εσένα η θερμοκρασία το λευκό κλπ αλλά πως είναι σωστά.

Και εννοείται ότι δεν πρέπει να παίρνεις τις μετρητοίς ότι γράφεται εδώ... εννοείται!

Κοίτα εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33614

Μόλις κατεβάσεις τα συγκεκριμένα αρχεία τα βλέπεις στο μέσο προβολής σου και ρυθμίζεις την τηλεόραση ανάλογα...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις Full-HD για LG 42LF76

Φυσικά και χρειάζεται ρύθμιση... και φυσικά η σωστή ρύθμιση δεν έχει να κάνει με το πως σου αρέσει εσένα η θερμοκρασία το λευκό κλπ αλλά πως είναι σωστά.

Και εννοείται ότι δεν πρέπει να παίρνεις τις μετρητοίς ότι γράφεται εδώ... εννοείται!

Πολυ καλες οι πληροφοριες που δινεις.

Αλλα....για μενα δεν υπαρχει σωστο αλλα ''πως μας αρεσει εμας ''.

Δεν μπορει στο μαγαζι να χαζευεις και στο σπιτι να απογοητευεσαι , αυτο ειναι καθαρα θεμα υλικου.

Τετοιες διαφορες δεν λυνονται με pattern.Eγω στην δικια μου lg ασχοληθηκα..κανα 5 λεπτο με τις ρυθμισεις..και δειχνει μια χαρα..:137:

Ειμαι λιγο αντιδραστικος δεν λεω...αλλα και pattern για να δει καποιος ενα dvd σε μια τηλεοραση ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις Full-HD για LG 42LF76

Πολυ καλες οι πληροφοριες που δινεις.

Αλλα....για μενα δεν υπαρχει σωστο αλλα ''πως μας αρεσει εμας ''.

Δεν μπορει στο μαγαζι να χαζευεις και στο σπιτι να απογοητευεσαι , αυτο ειναι καθαρα θεμα υλικου.

Τετοιες διαφορες δεν λυνονται με pattern.Eγω στην δικια μου lg ασχοληθηκα..κανα 5 λεπτο με τις ρυθμισεις..και δειχνει μια χαρα..:137:

Ειμαι λιγο αντιδραστικος δεν λεω...αλλα και pattern για να δει καποιος ενα dvd σε μια τηλεοραση ?
Επειδή υπάρχουν μέλη που δεν γνωρίζουν καλά αυτά τα ζητήματα μπορείς σε παρακαλώ να μην τους παραπλανείς;;;;

Το avsite.gr είναι ένα φόρουμ που προσπαθεί να βοηθήσει κόσμο σε τεχνικά ζητήματα.

Φίλε PeTTrun το γιατί δεν βλέπεις σωστά αυτή την στιγμή δεν το γνωρίζω. Χρησιμοποίησε τα συγκεκριμένα pattern για να βελτιώσεις την εικόνα και να έχεις τις βασικές τουλάχιστον ρυθμίσεις σωστές. Να μην έχεις καμένα λευκά το χρώμα να είναι ΟΚ και να πάρεις το καλύτερο δυνατό μαύρο...

Από εκεί και πέρα για ακόμα πιο σωστές ρυθμίσεις χρειάζεσαι σοβαρά εργαλεία.

Δεν γνωρίζω το menu της αλλά η δικιά μου LG έχει ρυθμίσεις κατά ISF οπότε εκεί μπορείς να κάνεις παπάδες...

Υ.Γ. Φαντάζομαι τις βασικές ρυθμίσεις (π.χ. input 1080p) τις έχεις κάνει σωστά...

Ποιά πηγή έχεις για να βλέπεις hd?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις Full-HD για LG 42LF76

Επειδή υπάρχουν μέλη που δεν γνωρίζουν καλά αυτά τα ζητήματα μπορείς σε παρακαλώ να μην τους παραπλανείς;;;;

Το avsite.gr είναι ένα φόρουμ που προσπαθεί να βοηθήσει κόσμο σε τεχνικά ζητήματα.
Mε ποιο τροπο παραπλανω ?

Λογικη σκεψη εκανα ...

Reaction score
1.213

Λέτε παιδιά μήπως τελικά έχω πολύ απαιτητικά μάτια και η ματροσκούλα μου να ήταν μαπίτσα? Το παιδί όμως που μου την έδωσε είπε πως παίζει άψογα και μου την έδωσε για Test Full-HD!! Άσε που η LG έβγαλε μήνυμα 1080p 60HZ

Πριν την τηλεοραση...player , καλωδιο hdmi πιθανως ειναι αυτα που χρησιμοποιουσες ηδη...(στην προηγουμενη τηλεοραση σου υποθετω ) η εχεις αλλαξει κατι ? Μπορεις να δοκιμασεις το ιδιο υλικο με τον δικο σου player και με το δικο σου καλωδιο (μπας και εχει κανα προβλημα ) στην τηλεοραση καποιου γνωστου σου ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale