Ρυθμίσεις MPC-HC

Reaction score
2.243
Καλημέρα!

Έχω συνδέσει αναλογικά το PC με τον ενισχυτή, 5.1, από τις on board εξόδους της μητρικής (η μητρική αν έχει σημασία μία MSI H55M, το MPC HC v1.5.0.2827). Όλα ωραία, όλα ανθηρά, αλλά το MPC μου βγάζει περίεργους θορύβους, κυρίως από τα πίσω ηχεία. Υποθέτω ότι δεν γίνεται από το MPC σωστά η αποκωδικοποίηση, άρα ότι μάλλον πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό στις ρυθμίσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι. Μπορείτε να βοηθήσετε; (αν και φαντάζομαι ότι δεν έχετε ασχοληθεί με τις αναλογικές εξόδους εδώ και καμιά δεκαετία...)

Reaction score
2.243
Ok, και μόνο η εγκατάσταση της νέας έκδοσης έλυσε το αρχικό πρόβλημα. Ο ήχος είναι καθαρός και από το MPC.

Αλλά και πάλι, στις ταινίες δουλεύουν μόνο τα αριστερό - δεξί - σαμπ. Κεντρικό - περιφερειακά δε συμμετέχουν, ενώ στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου (στο test tone) λειτουργούν κανονικά. Το speaker fill στο μενού της κάρτας δεν το ενεργοποιώ, αφού υποθέτω ότι από εκεί θα ενεργοποιείται κάτι σε στιλ dolby prologic.

Φαντάζομαι ότι πρέπει από κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής να ενεργοποιήσω την αποκωδικοποίηση DTS/AC3, αλλά δεν ξέρω από που και δε θέλω να πειράξω κάτι που θα είναι λάθος.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Ρυθμίσεις MPC-HC

Εγκατέστησε το LAVfilters, κάνε add και κάνε τα preferred τα LAVspliter, LAVaudio decoder και LAVvideo decoder στα external filters και απενεργοποίησε όλα τα internals.

Reaction score
2.243
Την τρέλα μου μέσα!!!!

Τώρα δεν υποστηρίζει αλλαγή γλώσσας στο audio!!!! Καμιά ιδέα;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεξί κλικ, filters, haali media source ή LAV splitter ή όποιον splitter χρησιμοποιείς, βλέπεις και επιλέγεις όποιο srteam θέλεις από αυτά που έχει το αρχείο....

κάτι παρόμοιο με το παρακάτω δηλαδή....

Reaction score
333

Μια ερώτηση.Το MPC μπορουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε συνδιασμό με το ΧBMC και αν ναι πώς?
Υπάρχει κάποιος οδηγός?

Reaction score
333

Εχω διαβάσει ότι μπορείς με τοXBMC να έχεισ για player το MPC αλλα δεν εχω βρεί κάποιον οδηγό για να κάνω δοκιμή.Μπορεί κάποιος πιο ενημερωμένος να με βοηθήσει/υποδέίξει κάποιον οδηγό?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

δες στο νήμα του XBMC, αν δεν υπάρχει κάτι ρώτησε εκεί...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@