Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Το ξέρετε ότι η προηγούμενη σταρ ελλάς η Ολυμπία, είναι γειτόνισά μου;
Το Παράθυρό της είναι απέναντι από μένα στα 50 μέτρα. Αν τη δείτε από κοντά θα καταλάβετε ότι όλα είναι στημένα. Εμείς το ξέρουμε από πρώτο χέρι.
Στη γειτονιά τη φωνάζουμε "τηλεγραφόξυλο". Είναι ρωσσοπόντια.

Ολυμπία Χοψονίδου εεεε??? 50 μέτρα? Πότε να έρθω για κοψίδια Μιχαλιόοοο?

Reaction score
0
@Κωνσταντινο Διονυσατο
Κωνσταντινε :bravo: :bravo: :bravo:

@ Μac
Exω παρατηρήσει πως απο τότε που ο Andrew ανέλαβε καθήκοντα συντονιστή,προσέχει και ντύνεται σοβαρά.
Μέχρι και το ύφος του σοβάρεψε...ο μαυρο πουκαμισάς...
Δασκαλε....μολις ειχα τελειωσει το μαθημα πιανου, και μας εχουν πει στο Ωδειο να πηγαινουμε με επισημο ενδυμα!!! :happy_8:

@Cinemusic
Μα και εγω στο τηλεφωνο, στον πληθυντικό του ομιλώ
Και πολυ καλα κανεις.
Γιατι οπως ειπε ο Αναξ αλλα και αλλοι :cool_8: ...κο κο κο κο κο κο κο !!!:happy_5:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.787
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Ολυμπία Χοψονίδου εεεε??? 50 μέτρα? Πότε να έρθω για κοψίδια Μιχαλιόοοο?
Μη μου πεις ότι σ΄αρέσει η Ολυμπία; Όμως έλα εσύ και τα κοψίδια θα σ΄αρέσουν σίγουρα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.787
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Είχε άλλες ομορφότερες όμως. Εκείνο το βράδυ εμείς ξέραμε το αποτέλεσμα 20 λεπτά νωρίτερα.
Αλλιώς είναι στην οθόνη και αλλιώς στην πραγματικότητα.
Πιστεύω πως όταν ξυπνάει το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι, αχτένιστη και χωρίς μακιγιάζ είναι εντελώς διαφορετική απ΄αυτό που βλέπουμε στο γυαλί.

Reaction score
4.785
Re: Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Είχε άλλες ομορφότερες όμως. Εκείνο το βράδυ εμείς ξέραμε το αποτέλεσμα 20 λεπτά νωρίτερα.
Αλλιώς είναι στην οθόνη και αλλιώς στην πραγματικότητα.
Πιστεύω πως όταν ξυπνάει το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι, αχτένιστη και χωρίς μακιγιάζ είναι εντελώς διαφορετική απ΄αυτό που βλέπουμε στο γυαλί.
Φαντάζομαι η οποιαδήποτε θα είναι διαφορετική ... το ζήτημα είναι να είναι σε φυσικά επίπεδα η διαφορά και όχι σε οσκαρικής ταινίας για μακιγιάζ :)

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
μια που αναφερθήκατε στο θέμα καλλιστεία να πω ότι με την κούκλα Μαριέττα Χρουσαλά ήμαστε συμμαθήτριες στο λύκειο...εκτός από κουκλί και στην καθημερινότητά της ήταν ποοολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια, αποφοίτησε από το τμήμα Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας....:bravo: :bravo: :bravo: .....

Reaction score
3
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας, μια ακόμα φωτό, αφιερωμένη στο Λάμπρο :cool_4: :

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

μια που αναφερθήκατε στο θέμα καλλιστεία να πω ότι με την κούκλα Μαριέττα Χρουσαλά ήμαστε συμμαθήτριες στο λύκειο...εκτός από κουκλί και στην καθημερινότητά της ήταν ποοολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια, αποφοίτησε από το τμήμα Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας....:bravo: :bravo: :bravo: .....

Ελπιζω να εχεις κρατησει τηλεφωνα φανταστικο Κατερινακι μου

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
εεεε:happy_5: ....από κάπου το περίμενα...όοοοοχι..δεν έχω κρατήσει επαφές:mad_1: ...τότε δεν ήμουν και τόσο κοινωνικό κοριτσάκι...άσε που τα κινητά δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη υπόθεση.....λυπάμαι....:happy_4:

Reaction score
8
Kαι τότε με τη μααμαά έβγαινε βόλτα?, γιατί τώρα όλο με τη μαμά της είναι.
Υπέρ-προστατευτική η μαμά. Άστο και λίγο μόνο του το κορίτσι....:cool_3:

Reaction score
0

By Giorgio-n

Το εργο εγινε με τεμπερες επανω σε καμβα ,με τριμμενη παρμεζανα, κροκο και τσοφλια αυγου.:happy_8:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
εγω σε επαιρνα τηλεφωνο τη Δευτερα που ημουν πειραια..αλλα εσυ...δεν φταιω που δεν εχεις το cdακι.....

Reaction score
51

By Giorgio-n

Το εργο εγινε με τεμπερες επανω σε καμβα ,με τριμμενη παρμεζανα, κροκο και τσοφλια αυγου.:happy_8:

Ποιος έκανε αυτό το έγκλημα??
Giorgio σε έβαλα στη μαύρη λίστα.......
Μου κατέστρεψες την γυναικάρα, τη Θεά?????
Γκρρρρρ......:mad_3: :mad_3: :mad_3:

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Ποιος έκανε αυτό το έγκλημα??
Giorgio σε έβαλα στη μαύρη λίστα.......
Μου κατέστρεψες την γυναικάρα, τη Θεά?????
Γκρρρρρ......:mad_3: :mad_3: :mad_3:

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Σοβαρολογείς??? Τώρα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις και το σόι της !!!!!!!:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale