Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
5
Παιδιά, μην τα μπερδεύετε...
Άλλο το ΚΚΕ Μ-Λ και άλλο το Μ-Λ ΚΚΕ. Πότε πια θα μάθουμε ότι "υπάρχει διαφορά";;;;
Επίσης είπαμε να Π.Α.Μ.Ε. μπροστά ως ΛΑ.Ο.Σ, αλλά το ξεσκίσαμε...η καλύτερη φυλή του κόσμου, οι εκλεκτοί των θεών, και να μην μας εκτιμούν...αχ, βαχ...

Πού είναι αυτοί οι "Λ" να μας ξεμπλοκάρουν...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ak1s said:
Πότε πια θα μάθουμε ότι "υπάρχει διαφορά";;;;
Φυσικά και υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη. Αλλά τι άγχος είναι αυτό, ειδικά στο θέμα "φωτοτύπος" ρε Άκη? :lol:

Reaction score
5
Δεν ξέρω, είδα τον Σάκη στα αγωνιστικά χρώματα και μού'ρθαν στο μυαλό οι εΛ...:lol:

Reaction score
1
δηλαδη ολοι εσεις βλεπετε φωτογραφιες??? :shock:
γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα :(
τελικα εχουν δικιο οσοι λενε οτι η ........ τυφλωνει :shock:

Reaction score
14
Νομίζατε οτι την γλιτάρατε σήμερα εεε, που έιχα πολλή δουλειά εεε???

πουλάκια μου, ολη μέρα το εμαιλ "εφερνε" πράμμα ...!!!!

Reaction score
14

πάρτε εδώ σε παγκόσμια αποκλειστικότητα (Γκλομπαλ κοπιραϊτ) τον ενα και μοναδικό Mr. Globerator!!!!!!

Reaction score
0
Eγω νομιζω οτι ειναι μεθυσμενος . :lol:
Εχει αναψει απο τα τσιπουρα!!! :lol: :lol:
Νομιζει οτι ανεβαινει στην Παλια Πολη !! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
κανείς δεν ξέρει το ονομα του, όμως ο ροζ τύπος ανακάλυψε ιχνη που άφησε πίσω του

τα κολουθήσαμε και με την βοήθεια ντετέκτιβ μας εφεραν στο πανεπιστήμιο του

ετσι είδαμε πολλά ρωτήσαμ και μάθαμε περισσότερα

συνέχεια σε λίγο!!!

Reaction score
14

εδώ στο πανεπιστήμιο του Cambridge οπου οφείλει το πρώτο απο τα 15 πτυχία του τον βλέπουμε ίσα να προλαβαίνει να διαβάσει την χρυσή ΒΙΒΛΟ και να φύγει αμέσως μετά να πάει στην θέση του "φουνταριστού" όπου και εκανε λαμπρή καριέρα...

Reaction score
298
Δεν μοιάζω στον κύριο, δεν έχω 15 πτυχία, δεν έχω πάει ποτέ στο Cambridge, ούτε ως τουρίστας, είμαι κάτι ανάμεσα σε αγνωστικιστή και άθεο, δεν έχω φορέσει ποτέ παρόμοιο σκουφάκι (έχω ένα μάλλινο μαύρο Everlast) ή κανενός είδους φουλάρι, έχω μία πολυθρόνα κάπως έτσι αλλά είναι στο χρώμα του ξύλου και τα βιβλία στη βιβλιοθήκη μού είναι εντελώς άγνωστα. Κατά τα άλλα η φωτογραφία είναι ακριβής 8) (το ντύσιμο δεν το σχολιάζω, είναι εμετικό)

Reaction score
14

ο φοβερός πρεσβυς του πρασίνου, ο αμέτρητος υποστηρικτής της ιδέας της "αλλαγής"... ο διάσημος σε όλους μας "healler" σε μια σπάνια φώτο που διέρευσε απο τα αρχεία της "Trikolaou Haroupi" με τον Κύριο Πρόεδρο του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.340
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707