- Reaction score
- 51
Γιατί ρε αρχιψέυταρε??ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:OXI μονο δεν ειχε ερθει αλλα η κοπελα της φωτο ειναι η Λουκilla
EΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Είχες πάει εσύ????

Γιατί ρε αρχιψέυταρε??ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:OXI μονο δεν ειχε ερθει αλλα η κοπελα της φωτο ειναι η Λουκilla
EΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Δημητρόπουλος said:Kαι πως τη γλύτωσες απ' τις φωτογραφίες??
Ωωωχχχ......Άρχισα να ξεχνάω λες ρε Νικολάκη?????![]()
![]()
Ακριβώς έτσι ήμουν το σκασμένο.Θυμάμαι τον εαυτό μου,διαρκώς να το σκάει με ένα τρίκυκλο σιδερένιο ποδήλατο,και τους γονείς μου μονίμως να με ψάχνουν!!!Δυστυχώς γι' αυτούς,πάντα έβρισκα το δρόμο να γυρνώ στο σπίτι!!!dream_GR said:
ελεγα πως δεν θα το ανακαλύψετε......dream_GR said:
μα σωβρακολογείς ... αφου ο ροζ φωτοτύπος βασίζεται σε πραγματικές ρουφιανιές και φωτογραφίες!!!!! Ετσι δεν είναι?????ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:ελεγα πως δεν θα το ανακαλύψετε......dream_GR said:
Ναι εγώ ειμαι σε ένα κοντονό πλάνο από το ..Μέγαρο![]()
![]()
![]()
χρειάζομαι όργανο για να ρυθμίσω!!!Νίκος Τσαρουχάς said:Αίσχος, θέλεις ρύθμιση!![]()
![]()
Σπιτικό χωρίς μπαλκόνια δε λέει! 8)dream_GR said:εχει και άλλα καλούδια για καλά παιδάκια (rdoherty για σένα ειδικά!!)
αν εχει όμως καλό front & rear garden τι λές???RDoherty said:Σπιτικό χωρίς μπαλκόνια δε λέει! 8)dream_GR said:εχει και άλλα καλούδια για καλά παιδάκια (rdoherty για σένα ειδικά!!)
αυτά είναι της διάσημης Jordan που τα απέκτησε με την γνωστή μέθοδο retrofit!!!RDoherty said:Είδες? Με τα μπαλκόνια απολαμβάνεις τη λιακάδα, είτε χτίστηκαν μαζί με το σπίτι, είτε προστέθηκαν εκ των υστέρων.
Και εγώ αυτής της απόψεως είμαιRDoherty said:Τα μπαλκόνια είναι must.