Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κυριε Ποιητα ,εδωσες ρεστα.
Α Π Α Ι Χ Τ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ολα αυτα με την μιου!!!! :wink:

Reaction score
7
Αχαχαχαχα...Ναι έχε χάρη που ο Γιάννης δεν πρόλαβε να συλλάβει με τον φακό την παρολίγο τρυφερή στιγμή του ποιητή με τον Ανδρέα αλλιώς θα σας έλεγα εγώ για ποιό πράγμα θα συζητούσαμε σήμερα...

Reaction score
118
Που θ πάει ρε άτιμοι; Δεν θα μάθω το φωτοσόπ; Έχω ράματα για την γουνα σας.......................
Έχω πράμα που σαλεύει απο την έκθεση. Έστω κι αργά, θα τα βγάλω όλα στην φόρα.
Κυρίως ο μπαρμπαστρούμφ, θα πρέπει να σκάσει πολύ χρήμα για να αλλάξω γνώμη. :lol:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.807
Κάτσε κάτω εσύ βρε τσόμπανε που θέλεις και να μαγειρέψεις.
Εγώ ξέρω από Photoshop. Όπως και το Corel Draw.
Εσύ δεν ξέρεις τα μάτια σου να βγάλεις.
Σε μένα στείλτα Θάνο.

Reaction score
118
Αλήθεια, φώτος απο την κασέτα του βίντεο μπορούμε να βγάλουμε; :roll: :twisted:

Reaction score
6
Μελίδης Μιχάλης said:
Κάτσε κάτω εσύ βρε τσόμπανε που θέλεις και να μαγειρέψεις.
Εγώ ξέρω από Photoshop. Όπως και το Corel Draw.
Εσύ δεν ξέρεις τα μάτια σου να βγάλεις.
Σε μένα στείλτα Θάνο.
Αχ και να ξερες καημένο μου παιδί.

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
αν το υλικό είναι περασμένο σε υπολογιστή μπορείς να κανεις export τα frames που θες σε jpg (720x576)

Reaction score
14
kiteman said:
VIDEOMIX said:
αν το υλικό είναι περασμένο σε υπολογιστή μπορείς να κανεις export τα frames που θες σε jpg (720x576)
ή αν είναι απο την Highdef Camcorder σε 1920χ1080 και είναι απλά τέλειες για web upload!

Reaction score
3
Θάνο, το powerDVD κάνει capture. Με δεξί κλικ πάνω στην οθόνη, επιλέγεις το "Configuration">Player>Advanced>Snapshot>Capture to File (διαλέγεις το που θα αποθηκεύσεις).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο "Captured Aspect Ratio" επέλεξε το "Current Window Video Size" και κάνε capture πάντα σε Full οθόνη. Κι αυτό γιατί ότι άλλο έχω δοκιμάσει μου βγάζει κάτι αναμορφικά και λάθος αναλύσεις.

Και μερικά χρήσιμα πλήκτρα για PowerDVD:
Space = Παύση
Enter = Αναπαραγωγή
T = Καρέ - Καρέ εμπρός
C = Capture
CTRL+B = Καρέ καρέ πίσω
Και ειδικά για capture από Mpeg, είναι ότι πρέπει.

Reaction score
3
Και που να δεις τι έχω φτιάξει εγώ. Αύριο το πολύ τελειώνει.
Τώρα έπρεπε να έβλεπες πως γίνεται το DVD Authoring.
Θα δεις το αποτέλεσμα και θα καταλάβεις. Θα το δώσω στον Ανδρέα.

Reaction score
118
Ψωνίσαμε απο σβέρκο τώρα. Εαν το δώσεις στον Ανδρέα, ίσως μέχρι την άλλη μου ζωή να το δώ κάποια στιγμή. :roll:

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Ψωνίσαμε απο σβέρκο τώρα. Εαν το δώσεις στον Ανδρέα, ίσως μέχρι την άλλη μου ζωή να το δώ κάποια στιγμή. :roll:
o λατρευτός Κουκουράκης (βλέπε σλουρπ) του εχει αφήσει κάτι DVD εδώ και 5 μήνες για να μυο τα δώσει... τελικά μου υποσχέθηκε ο παππούς να μου τα μετατρεψει σε bluray και θα μου τα δώσει κάποτε.

Reaction score
3
Μην ανησυχείτε. Θα δώσω 2 κόπιες στον Αντρέα, (1 για τον ίδιο και μία για τον Ακρατόπουλο). Έτσι για να υπάρχουν σαν ένα είδος αρχείου του AVSite.
Θα έχω και 2-3 έτοιμες. Μπορούν να τις πάρουν όποιοι θέλουν και να τις δώσουν και σε άλλα μέλη. Έτσι δεν θα μείνει κανείς παραπονεμένος.
Το ερώτημα είναι να αφήσω τις 2-3 κόπιες στον Αντρέα ή να τις δώσω σε κάποιον που θα μπορεί να τις αντιγράψει και για τους άλλους;

Reaction score
118
Ισωα καλό θα ήταν κάποια στιγμή, να "παντρέψουμε" το υλικό των 3 cam και να φτιάξουμε κάτι ωραίο και σχεδόν πλήρης.
Και οι 3 έχουμε πλάνα αξίας. Τι λέτε φίλοι;

Reaction score
3
Σίγουρα είναι καλό, αυτό που προτείνεις, αλλά ας φτιάξουμε πρώτα ο καθένας το δικό του και μετά βλέπουμε. Άλλωστε θα χρειαστεί να παντρέψουμε τα 1080 με τα 576.

Reaction score
118
Ναι, χαλάς την πιάτσα Κωνσταντίνε. Έπρεπε να σου απογορέυσουμε να τραβήξεις με μινι dv. :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.338
Members
38.544
Νεότερο μέλος
stevzap