Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Μην το γελάτε καθόλου!Cinemusic - Ανδρεας said:
Την Τετάρτη το βράδυ όταν στήναμε το περίπτερο, και ενώ περιμέναμε τον Ηλεκτρολόγο κατέβαζε drivers στο pc μου!!!!
Μην το γελάτε καθόλου!Cinemusic - Ανδρεας said:
Αχ και να ξερες καημένο μου παιδί.Μελίδης Μιχάλης said:Κάτσε κάτω εσύ βρε τσόμπανε που θέλεις και να μαγειρέψεις.
Εγώ ξέρω από Photoshop. Όπως και το Corel Draw.
Εσύ δεν ξέρεις τα μάτια σου να βγάλεις.
Σε μένα στείλτα Θάνο.
αν το υλικό είναι περασμένο σε υπολογιστή μπορείς να κανεις export τα frames που θες σε jpg (720x576)VIDEOMIX said:Αλήθεια, φώτος απο την κασέτα του βίντεο μπορούμε να βγάλουμε; :roll: :twisted:
ή αν είναι απο την Highdef Camcorder σε 1920χ1080 και είναι απλά τέλειες για web upload!kiteman said:αν το υλικό είναι περασμένο σε υπολογιστή μπορείς να κανεις export τα frames που θες σε jpg (720x576)VIDEOMIX said:Αλήθεια, φώτος απο την κασέτα του βίντεο μπορούμε να βγάλουμε; :roll: :twisted:
o λατρευτός Κουκουράκης (βλέπε σλουρπ) του εχει αφήσει κάτι DVD εδώ και 5 μήνες για να μυο τα δώσει... τελικά μου υποσχέθηκε ο παππούς να μου τα μετατρεψει σε bluray και θα μου τα δώσει κάποτε.VIDEOMIX said:Ψωνίσαμε απο σβέρκο τώρα. Εαν το δώσεις στον Ανδρέα, ίσως μέχρι την άλλη μου ζωή να το δώ κάποια στιγμή. :roll: