Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
3
Re: Ρόζ Φωτοτύπος

Κανένα πρόβλημα, ας μου δανείζατε μια HDV και θα τρίβατε τα μάτια σας.
Άμα δεις τι έχω φτιάξει (θα σου δώσω μια κόπια), θα το βλέπεις και δεν θα χορταίνεις. Βλέπεις εκτός από την ποιότητα της εικόνας υπάρχει και η ποιότητα στη όλη διαδικασία μέχρι την τελική μορφή του DVD.

Πρόταση: Για να μιμηθώ και τον Αντρέα με τα συγκριτικά του, μπορούμε να κανονίσουμε ένα συγκριτικό με το βίντεο που τράβηξε ο καθένας. Τι λέτε;

Reaction score
118
Στο δικό μου, όλα τα λεφτά είναι η καταγραφή ομιλίας του Ν. Καννελόπουλου. 8)

Reaction score
14
στο δικό μου ο χορός της κοπέλλας με τα κόκκινα απο το διπλανό μας περίπτερο και τα τσιφτετέλια του Αρβανιτάκη...!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
dream_GR said:
στο δικό μου ο χορός της κοπέλλας με τα κόκκινα απο το διπλανό μας περίπτερο και τα τσιφτετέλια του Αρβανιτάκη...!!!
Πωπω ντροπη!!!! :oops: :oops: :oops:
Εγω δεν χορευα ,απλως εβαλα ενα ''χερακι'' για πιο απολαυστικη διασκεδαση! :lol:

Reaction score
4.537
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
dream_GR said:
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????????????
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
dream_GR said:
Πωπω ντροπη!!!! :oops: :oops: :oops:
Εγω δεν χορευα ,απλως εβαλα ενα ''χερακι'' για πιο απολαυστικη διασκεδαση! :lol:

Χεράκι το λένε τώρα;;;

Reaction score
14

Αρβανιτάκης μετά την εκθεση Ηχος και Εικόνα!!!! και λίγο μετά το τσιφτετέλι του με την κυρά με τα πρώην κόκκινα

Reaction score
14
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Βρε Γιαννη αφου εχεις καινουργια,γιατι βαζεις τα παλια? :lol:
οφείλεις να ομολογήσεις πάντως ότι το παντελόνι παραλλαγής το είχα πετύχει διάνα απο τότε εεεΕ???

Reaction score
14

αφιερωμένη η εκδήλωση στην αίθουσα ΔΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ στον κύριο γενικούλη μας!

Reaction score
14

Γνωστό εξαιρετικό μέλος του avsite με πάνω απο 3000 και κάτι ψιλά πόστς στο ενεργητικό του σε εκδρομή με την γυναίκα του...

Ονόματα δεν λέμε....!!! :p :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt