Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος
:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
Όχι. Μία οιονεί κυριολεξία θα ήταν "Sire".Δηλαδή ξανά να κυριο-λεκτήσει.
Και μου πηρε και 100 ευρω ο αγυρτης:crazy_1:Αυτό δεν ήταν πίτα, ήταν φτηνιάρικο σταφιδόψωμο!rof:
με τον συνσυντονιστή και σύντροφο andrew ειχαμε ενα επειγον θέμα, τώρα ο ακρατό- αν πήγε αν δικαιολογήσει το επίθετο του αυτό είναι his biznaΚαι μου πηρε και 100 ευρω ο αγυρτης:crazy_1:
Οταν ρωτησα εαν θα "τσονταρουν" ο Γενικος την εκανε στην τουαλετα και ο dream_GR μου ειπε πως ειχε μια επειγουσα δουλεια(να μιλησει με τον Andrew)
Για πολλοστή :sleeping: φορά: RDoherty knows everything :cool_3:ο rdoherty Που ξέρει για το σταφιδόψωμο??
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Για πολλοστή :sleeping: φορά: RDoherty knows everything :cool_3:
Για πολλοστή :sleeping: φορά: RDoherty knows everything :cool_3:
είπαμε ο Ανατολάκης είναι FF μπροστά του!!!!Αυτη η γερικη σκουνα ο Αndrew δεν λεει ν ανεβασει τις φωτο να τις φτιαξει ο Dream.
Αργη η μηχανη του ,αργος κι αυτος!
Very rightly stated... as per usual my honourable SireΞέρω, ξέρω: εκεί έγιναν τα συνήθη, μετά δεν έγινε τίποτε (ως συνήθως) :happy_9:
Μπαα,δεν εγινε τιποτε ουτε εκει.Ξέρω, ξέρω: εκεί έγιναν τα συνήθη, μετά δεν έγινε τίποτε (ως συνήθως) :happy_9:
Αμα σου πώ ότι είναι ετοιμο, να λές ευχαριστώ στον Διονυσάτο που με εβαλε να το τελειώσω!!! Να βρεθούμε να στο δώσωΓιαννη, τα παιδια απο την ΗΚ ΑUDIO στη Σαλλλλλονικη ακομα περιμενουν το βιντεακιc: