Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
10
Κι ελεγα δε θα ρθει κι η σειρα μου.....και πολυ αργησα να μπω στο ροζ....
αντε καλως σας βρηκα....

Reaction score
14
Κι ελεγα δε θα ρθει κι η σειρα μου.....και πολυ αργησα να μπω στο ροζ....
αντε καλως σας βρηκα....
και πού είσαι ακόμα Αποστόλη... αμα μπέις δεν βγαίνεις!!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Και μια έμπνευση που μου έδωσε μια φωτό από το Tango:

Reaction score
3
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Και για να πω και λίγο πως μου ήρθε η ιδέα:
Βλέποντας τη φωτό, η στάση της Γιώτας μου θύμισε στάση σταρ και σε συνδυασμό με αυτά που μου είχε "πει" ο Λάμπρος για το τι έχει προσφέρει η Γιώτα στο site, με οδήγησαν στο αποτέλεσμα που βλέπετε.
Ελπίζω να άρεσε.

Reaction score
0
Εγω ξερω ποιος εβαλε την φωτια.
Αν δειτε καλα το δεξιο μερος της εφημεριδας φαινεται καθαρα ο πυρομανης που παιζει με την φλογα στο τσιγαρο του.
Ε...

Το πεταξε και οριστε τι εγινε...

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ

χαχαχαχαχα :bravo: .
Αυτος λες να εκαψε και τα....γεμιστα?:happy_8:

Reaction score
4
Θα σας διηγηθώ μια συγκλονιστική ιστορία ενός παιδιού που τον λέγανε Αντώνη.
Στους δρόμους τον φωνάζανε Αντωνάκη Καΐλα.

Φτωχό παιδί και ορφανό από γονείς.
Γρήγορα βρέθηκε στους αφιλόξενους δρόμους της Θεσσαλονίκης να ψάχνει να βρει την τύχη του και ένα κομμάτι ξερό ψωμί για να φάει…

Γρήγορα του την έπεσαν διάφοροι επιτήδειοι αλλά ο Αντωνάκης ευτυχώς θυμόταν τα τελευταία λόγια του πατριου του που ήταν…
Αγοράκι μου μην κάθεσαι στα γόνατα αγνώστων και να μην δεχθείς ποτέ λεφτά από ξένους γιατί μετά θα πρέπει να στήσεις κ …….

Έτσι λοιπόν ο Αντωνάκης αποφάσισε να ζήσει μια τίμια και ανδρική ζωή και ξεκίνησε να κάνει τον λούστρο…
Τα χέρια του είχαν ποτίσει από τις μαύρες μπογιές και τα χνώτα του μύριζαν βερνίκι..

Μια κρύα νύχτα του χειμώνα προσπαθούσε να βρει λίγη ζεστασιά μέσα σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι που ήταν φτιαγμένο από χαρτόκουτα..
Εκεί στο πεζοδρόμιο που είχε ξαπλώσει το ψύχος προκαλούσε σπασμούς και ρίγη στο μικρό παιδικό κορμάκι του.

Για καλή του τύχη εκείνη την ώρα πέρναγε και το άλλο άστεγο, το κοριτσάκι με τα σπίρτα.
Με μιας την φωνάζει να αγκαλιαστούνε μέσα στο χαρτόκουτο για να ζεσταθούνε…
Σιγά σιγά τα χέρια και το πονεμένο του κορμί από τις κακουχίες άρχισε να ζεσταίνεται..
Η τύχη του Αντωνάκη δεν κράτησε όμως πολύ αφού το μαλ@κισμενο το κοριτσάκι άρχισε να παίζει με τα σπίρτα και έβαλε φωτιά στο χαρτόκουτο.

Μη έχοντας άλλη επιλογή ο Αντωνάκης έτρεξε να βρει αυτόν τον κύριο που ήθελε να τον παίξει στα πόδια του !!!
Μετά από αυτό κάθισε σε πολλά γόνατα και σήμερα έχει καταφέρει να ξεφύγει από την μιζέρια και την φτώχεια…

Κάνει ταξίδια με κότερα έχει αυτοκίνητα διαχειρίζεται περιουσίες %%%%% και έχει ξεχάσει τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως παιδί…

Εδώ σας παρουσιάζω την μοναδική φωτογραφία που σώζεται σήμερα από τα δύσκολα χρόνια του Αντωνάκη.
Μου την έδωσε ένας ηλικιωμένος κύριος φωτογράφος από Θεσσαλονίκη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas