Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
1
Re: Ενα πιατο αδειο στο τραπεζι...

Ααα, να μην ξεχασω. Μετα το περας της συνεστιασεως καποιος μαυρος μας μοιρασε και CD.
Καποια, για ανεξηγητο λογο, ειχαν αισθηση φθηνου πειρατικου αντιγραφου...:happy_9:

Attachments

Reaction score
14

Τελικά προσχώρησε πρός την σοσιαλιστική BRAX παράταξη. Συντρόφεψε με τον Γιατρευτή και τον αδελφό του. Ηγετική μορφή, Λαμπρός πολιτικός

Λαμπρος Παπανδρέου!

Attachments

Reaction score
25.535
τριχες παιδια και μαλιστα τριχες λαμπρου
ο ανθρωπος εχει ως σκοπο να δημιουργησει εναν ακομα πιο ισχυρο σεχταρισμο στην κοινωνια .
"brax θα θελουν ολοι αλλα θα εχουν λιγοι" επι λεξη τα λογια του προεδρου.
μαλιστα μετα την εκλογικη του νικη εχει σκοπο να ανακοινωσει δεσμη μετρων προς αυτη την κατευθυνση οπως ποθεν εσχες για ενισχυτη και ηχεια, πιστοιποιητικο πολιτικων φρονηματων, πιστοποιητικο μεγεθους αυτιων , ενω ο υποψηφιος θα παιρνα απο προσωπικη συνεντευξη. δε σας κρυβω οτι μου προτεινε θεση στη γενικη γραμματεια χαιεντ του υπουργειου πολιτισμου και να δινω εγω την εγκριση για την αγορα η μη. στη δε αγορα graphic edition θα βαζει ο ιδιος υπογραφη.
αντιθετα πιο χαλαρα θα ειναι ταπραγματα για την αποκτηση helix.

ψηφος στο λαμπρο θα ειναι χαμενη ψηφος κυριοι (και κυριες)
ετσι λοιπον σας ανακοινωνω τηνυποψηφιοτητα μου με το κομμα ανεξαρτητων χαιενταδων "Γενεσις Νικολα Ολυμπιου"
ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΑχΓΝΟ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΧΑΙΕΝΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
εστω και σε 4 χρονια φιλοι μου

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

τριχες παιδια και μαλιστα τριχες λαμπρου
ο ανθρωπος εχει ως σκοπο να δημιουργησει εναν ακομα πιο ισχυρο σεχταρισμο στην κοινωνια .
"brax θα θελουν ολοι αλλα θα εχουν λιγοι" επι λεξη τα λογια του προεδρου.
μαλιστα μετα την εκλογικη του νικη εχει σκοπο να ανακοινωσει δεσμη μετρων προς αυτη την κατευθυνση οπως ποθεν εσχες για ενισχυτη και ηχεια, πιστοιποιητικο πολιτικων φρονηματων, πιστοποιητικο μεγεθους αυτιων , ενω ο υποψηφιος θα παιρνα απο προσωπικη συνεντευξη. δε σας κρυβω οτι μου προτεινε θεση στη γενικη γραμματεια χαιεντ του υπουργειου πολιτισμου και να δινω εγω την εγκριση για την αγορα η μη. στη δε αγορα graphic edition θα βαζει ο ιδιος υπογραφη.
αντιθετα πιο χαλαρα θα ειναι ταπραγματα για την αποκτηση helix.

ψηφος στο λαμπρο θα ειναι χαμενη ψηφος κυριοι (και κυριες)
ετσι λοιπον σας ανακοινωνω τηνυποψηφιοτητα μου με το κομμα ανεξαρτητων χαιενταδων "Γενεσις Νικολα Ολυμπιου"
ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΑχΓΝΟ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΧΑΙΕΝΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
εστω και σε 4 χρονια φιλοι μου
κρόκο ο λάμπρος μου ειπε να σου πω οτι έχει ακόμα το πισί σου και δεν του αρέσουν καθολου αυτά που εκφράζεις... "happy_1" "happy_1"

Reaction score
1.213
Παιδια εχετε σκεφτει σοβαρα οτι μερικα απο αυτα που ποσταρετε...και ανεβαζετε...θιγουν την προσωπικοτητα ορισμενων ?.....παρακαλω η διαχειριστικη ομαδα να επιληφθουν του θεματος ...αν θελετε το φορουμ...αυτο που ολοι πολυαγαπησαμε .....να μην γινει αιτιων τριβων και διαπληκτισμων....

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΖ ΦΩΤΟΤΥΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Σας ευχαριστω......

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παιδια εχετε σκεφτει σοβαρα οτι μερικα απο αυτα που ποσταρετε...και ανεβαζετε...θιγουν την προσωπικοτητα ορισμενων ?.....παρακαλω η διαχειριστικη ομαδα να επιληφθουν του θεματος ...αν θελετε το φορουμ...αυτο που ολοι πολυαγαπησαμε .....να μην γινει αιτιων τριβων και διαπληκτισμων....

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΖ ΦΩΤΟΤΥΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Σας ευχαριστω......
Μπα σε καλό σου βραδιάτικα...

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Τρεμεις την εκδικηση του Τερη η μου φαινεται?

Τελικα διαπιστωνω μετα λυπης οτι ο ορθος λογος δεν εχει θεση σε αυτο το φορουμ....η διαπλοκη και η διαφθορα εχουν το κυριο λογο..

Η σπειρα με πρωτεργατη τον αμφιβολου ηθικης και νονο του φωνοκουτου ANDREW ....καθως και τα τσιρακια του ...Αntony (υπολογο για σωρεια βιαιων εγκληματων )....Ν.Αρβανιτακη......καθως και το αγνωστων στοιχειων ΓΙΔΙ ( εξεταζεται η αναμιξη του σε υποθεση πορνειας με συμμετεχοντες γνωστους φορουμιτες γεροτραγους ).......εχουν απλωσει τα διχτυα τους παντου...καταπατωντας ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ...

ΛΥΠΗ ,ΠΟΝΟΣ...ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988