ΣΑΠΙΑ ΗΧΕΙΑ PHILIPS

Reaction score
0
Καλημέρα!Έχω ενα προβληματάκι!Έχω ενα ζευγαρι philips ηχεία τα οποία ξαφνικά μέσα σε 2 μέρες καταστράφικαν και τα 4 ελατήρια απο τα woofer!Τα ήχεια είναι πολλη καλης ποιοτητας αλλά δε μπορώ να βρώ τα ίδια woofer πουθενά!Υπαρχει κανένα online για να δω και να παραγγείλω κάτι αντιστοιχο?
ευχαριστώ!

Reaction score
13
Καλημέρα!Έχω ενα προβληματάκι!Έχω ενα ζευγαρι philips ηχεία τα οποία ξαφνικά μέσα σε 2 μέρες καταστράφικαν και τα 4 ελατήρια απο τα woofer!Τα ήχεια είναι πολλη καλης ποιοτητας αλλά δε μπορώ να βρώ τα ίδια woofer πουθενά!Υπαρχει κανένα online για να δω και να παραγγείλω κάτι αντιστοιχο?
ευχαριστώ!
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τα μεγαφωνα. Τυπο, ιντσες κλπ.
Συνηθως πρωτα καιγεται το λαστιχο που εχουν γυρω γυρω.
Οταν λες 4 ελατηρια τι εννοεις ? Και γιατι 4 ?
Μηπως εννοεις την αραχνη ?
Καμμια φωτογραφια ?

Reaction score
10
Ξαφνικα και σε 2 μερες , δυσκολο να καταστραφει ενα ηχειο, αν δεν βαλεις και συ το χερακι σου.
Δε μας ειπες αν ειναι καινουργια η ποσο καιρο τα εχεις.
Για να μη μπορεις ομως να βρεις μεγαφωνα μαλλον ειναι παλλια.
Επισης αν κατι εγινε αυτες τις 2 μερες. Μηπως καποιος τους τα εχωσε ?
Αλλος ενας λογος ειναι η θεση που τα εχεις. Μηπως τα βλεπει ο ηλιος, κοντα σε καλοριφερ.
Δες τη φωτο και πες μας που ειναι η ζημια.

Μαγαζια με μεγαφωνα, υπαρχουν μερικα στην Αθηνα, προς Κανιγκος μερια.
πχ κεντρο μεγαφωνου.
Υπαρχουν και ειδικοι (ειδικος) τεχνιτες που επισκευαζουν ηχεια η περνανε καινουργιους κωνους.

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: ΣΑΠΙΑ ΗΧΕΙΑ PHILIPS

η ζημια ειναι στο πανο βελος.Ελατήριο νομίζω λεγεται!το ακουμπούσες και ήταν σάπιο και κολλούσε!Μετά απο λίγη μουσική το μάζευα απο το πάτωμα!Tα ηχεία δεν είναι καινούργια αλλά ήταν πολυ καλά ηχεία!Δε μπορώ να βρώ πουθενά το μοντέλο τους!Σκίστηκε το χαρτάκι που είχαν απο κάτω!Ηταν 120 watt rms καμπίνα bass reflex με 2 woofer κάθε ηχειο πάνω κάτω και ένα tweeter στη μέση!Που μπορώ να βρω μεγαφωνα για επισκευή στο internet?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Tα προηγουμενα χρονια τα μεγαφωνα κατασκευαζονταν απο αυτο το αφρωδες υλικο,το οποιο ομως εχει ημερομηνια ληξεως δυστυχως.
Και δεν εχει σημασια αν παιζαν δυνατα η χαμηλα.Και στο κουτι τους να ηταν
αυτο θα συνεβαινε.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΣΑΠΙΑ ΗΧΕΙΑ PHILIPS

η ζημια ειναι στο πανο βελος.Ελατήριο νομίζω λεγεται!το ακουμπούσες και ήταν σάπιο και κολλούσε!Μετά απο λίγη μουσική το μάζευα απο το πάτωμα!Tα ηχεία δεν είναι καινούργια αλλά ήταν πολυ καλά ηχεία!Δε μπορώ να βρώ πουθενά το μοντέλο τους!Σκίστηκε το χαρτάκι που είχαν απο κάτω!Ηταν 120 watt rms καμπίνα bass reflex με 2 woofer κάθε ηχειο πάνω κάτω και ένα tweeter στη μέση!Που μπορώ να βρω μεγαφωνα για επισκευή στο internet?
Υπαρχει καποιος που τα επισκευαζει, αλλα τοση ωρα δε μπορω να θυμηθω το ονομα του. Ειναι πολυ γνωστος στο χωρο εδω και πολλα χρονια.
Καπου εχω και το τηλεφωνο του.
Μολις τα βρω θα σου πω.

Αναρτηση λεγεται......

Reaction score
0
Απάντηση: ΣΑΠΙΑ ΗΧΕΙΑ PHILIPS

Επειδή μου αρέσουν αυτα τα ηχεία και δε βρίσκω τα ίδια μεγάφωνα, θα ήθελα να μου πείτε τι να βάλω!Το μεγεθος της καμπινας ειναι υψος 60cm,πλατος 26cm,βαθος 21 cm με πάχος ξύλου 25mm!Είναι bass reflex με βάθος σωλήνα 7cm kai διαμετρο 5cm!Τα μεγάφωνα έχουν διάμετρο 16mm!Για το crossover δε ξέρω πολλά το μόνο που ξέρω είναι οτι τα μεγάφωνα ειναι 12Ω και ήταν παράλληλα!Σας ευχαριστώ!

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members