ΣΔΟΕ πρόστιμα για πωλήσεις από site αγγελιών

Reaction score
1.293
Απάντηση: ΣΔΟΕ πρόστιμα για πωλήσεις από site αγγελιών

ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον Αντώνη και τον Βενυ !
Το είπαν και το έκαναν ! και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !

Εσύ λοιπόν που πουλάς ( ακόμα και απο εδώ ) καλώδια , τα παλιά σου ηχεία και τον λαμπατο που βαρέθηκες , ΕΙΣΑΙ εγκληματίας και θα την φας !

Reaction score
640

Ρε λες να είμαι έμπορας και να μη το ξέρω?

Reaction score
1.293

Ίσως να μην το κατάλαβες αλλά το πόστ μου είναι σαρκαστικό για την ικανότητα της κυβέρνησης και τους στόχους της !
Απλά είναι τα πράγματα , δεν θέλουν να πάνε για Πολλά σε λίγους και πάνε για λίγα σε πολλούς !

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741

Φοβερή δουλειά κάνει το ΣΔΟΕ, μπράβο τους.
Την άλλη φορά έπιασαν τις 2 τυρόπιτες που ταξίδευαν χωρίς παραστατικά και την άλλη ένα ταψί πατάτες με χοιρινό ψητό.
Πάταξη, όχι αστεία.
Δεν πάνε και μια βόλτα στον σιδηροδρομικό σταθμό απ΄έξω να δουν πόσοι πουλάνε παράνομα κουλούρια χωρίς ταμειακή μηχανή.
Θα βγάλουν λαβράκια μιλάμε.

Reaction score
640

Δηλαδή αν με τσακοσουν με το ταψί με το γιουβέτσι απο τον φούρνο και δεν έχω παραστατικά θα φάω αντί για το γιουβέτσι πρόστιμο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.822

τώρα τι ηλιθιότητες είναι αυτές;

δηλαδή το σκέφτονται καθόλου ή έτσι, ότι νά'ναι κάνουν;

εγώ δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξανακρατήσει φόρο το κράτος για ένα αγαθό που αγοράστηκε κανονικά μια φορά και πληρώθηκε ο αναλογούν φόρος! Δηλαδή αν το ίδιο αγαθό αλλάξει 200 χέρια, θα πρέπει 200 φορές να πληρωθεί φόρος για το ίδιο αυτό προϊόν; μα καλά, πάν καλά;

μου θυμίζει την υγιέστατη αντίδραση των ιρλανδών στον φόρο ακινήτων, τον οποίο αρνήθηκαν να πληρώσουν, με το εξής ορθότατο σκεπτικό:

1. έβγαλα με την δουλειά μου χρήματα, για τα οποία φορολογήθηκα κανονικά, τα δήλωσα στην εφορία και πλήρωσα όσο φόρο αναλογούσε στο εισόδημά μου.
2. αγόρασα ένα οικόπεδο και ένα σπίτι, με τα παραπάνω φορολογημένα χρήματά μου, και για την αγορά αυτή φορολογήθηκα κανονικά, όπως και για κάθε αγορά αγαθού.
3. γιατί να ξαναπληρώσω οποιοδήποτε φόρο για την όποια ιδιοκτησία μου για την οποία πλήρωσα ήδη τον αναλογούν φόρο κατά την αγορά της, ενώ τα χρήματα που διέθεσα για την αγορά της προέρχονται από την εργασία μου και έχουν ήδη φορολογηθεί μέσω του φόρου εισοδήματος;

Νομίζω πως έχουν απόλυτο δίκιο οι άνθρωποι στο παραπάνω σκεπτικό.
Δε μπορείς να ζητάς συνέχεια κάποιο ακόμα φόρο για το ίδιο προϊόν, για το οποίο έχεις ήδη φορολογηθεί.
Σιγά σιγά θα μας ζητούν κάθε έτος φόρο επειδή φοράμε ρούχα, επειδή έχουμε στέρεο και τηλεόραση, επειδή έχουμε τραπέζι και καρέκλες, επειδή έχουμε 3 στυλό και 2 κινητά τηλέφωνα και ένα μπλου τουθ ακουστικό....

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.864

Καλά τα ακίνητα είναι άλλη ιστορία.

Είμαστε η μόνη χώρα που διατηρεί φόρο μεταβίβασης τόσο υψηλό (10%).
Ενθυμούνται μεν οι κύριοι να μας τονίσουν ότι τα ακίνητα και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν φόρους και επιβαρύνσεις, θέλοντας να δικαιολογήσουν κάπως το χαράτσι, αλλά ξεχνούν ότι ο Έλληνας πληρώνει εφάπαξ με την απόκτηση του ακινήτου φόρους που οι Ευρωπαίοι τους πληρώνουν σε καμιά 10ετία συνολικά.

ryk

Reaction score
925

1ον. Θα σου φάνε το γιουβέτσι (σιγά μην το αφήσει ο Βενιζέλος)
2ον. Εννοείται θα το φας το πρόστιμο
3ον. Και μετά ένα χέρι ξύλο για να σου κοπεί η όρεξη και να κόψεις και το φαΐ.

Θες και άλλα? :laugh:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741

Λοιπόν αν ξαναδώ να πωλείται καλώδιο ρεύματος στις αγγελίες πάνω από 20 ευρώ θα κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ.
Θα τους πω: "ελάτε να δείτε εδώ τα λαμόγια που αντί να δώσουν 3 ευρώ για καλώδιο ρεύματος, δίνουν 20"
Ελάτε και φορολογήστε τα.

Reaction score
1.293

Έλα ανάπτυξη λέμε είναι να πιάνεις τον χαμένο ΦΠΑ από τα καλώδια τις λάμπες και τα class D και να τα χαρίζεις στους μεγάλους λαμογιοεργολάβους !

http://on-news.gr/2013/01/29/φωτογραφική-διάταξη-χατζηδάκη-υπέρ-sb/

Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι !

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.466

τώρα τι ηλιθιότητες είναι αυτές;

δηλαδή το σκέφτονται καθόλου ή έτσι, ότι νά'ναι κάνουν;

εγώ δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξανακρατήσει φόρο το κράτος για ένα αγαθό που αγοράστηκε κανονικά μια φορά και πληρώθηκε ο αναλογούν φόρος! Δηλαδή αν το ίδιο αγαθό αλλάξει 200 χέρια, θα πρέπει 200 φορές να πληρωθεί φόρος για το ίδιο αυτό προϊόν; μα καλά, πάν καλά;

μου θυμίζει την υγιέστατη αντίδραση των ιρλανδών στον φόρο ακινήτων, τον οποίο αρνήθηκαν να πληρώσουν, με το εξής ορθότατο σκεπτικό:

1. έβγαλα με την δουλειά μου χρήματα, για τα οποία φορολογήθηκα κανονικά, τα δήλωσα στην εφορία και πλήρωσα όσο φόρο αναλογούσε στο εισόδημά μου.
2. αγόρασα ένα οικόπεδο και ένα σπίτι, με τα παραπάνω φορολογημένα χρήματά μου, και για την αγορά αυτή φορολογήθηκα κανονικά, όπως και για κάθε αγορά αγαθού.
3. γιατί να ξαναπληρώσω οποιοδήποτε φόρο για την όποια ιδιοκτησία μου για την οποία πλήρωσα ήδη τον αναλογούν φόρο κατά την αγορά της, ενώ τα χρήματα που διέθεσα για την αγορά της προέρχονται από την εργασία μου και έχουν ήδη φορολογηθεί μέσω του φόρου εισοδήματος;

Νομίζω πως έχουν απόλυτο δίκιο οι άνθρωποι στο παραπάνω σκεπτικό.
Δε μπορείς να ζητάς συνέχεια κάποιο ακόμα φόρο για το ίδιο προϊόν, για το οποίο έχεις ήδη φορολογηθεί.
Σιγά σιγά θα μας ζητούν κάθε έτος φόρο επειδή φοράμε ρούχα, επειδή έχουμε στέρεο και τηλεόραση, επειδή έχουμε τραπέζι και καρέκλες, επειδή έχουμε 3 στυλό και 2 κινητά τηλέφωνα και ένα μπλου τουθ ακουστικό....

οι παρακατω δηλαδη 1739 συναλλαγες σου φαινοντε απο ιδιωτη που ειχε 2-3 μπλουζακια οπως λες και ειπε να τα ξεφορτωθει?
σε αυτα(νομιζω) αναφερετε το αρθρο
(εννοειτε το παραδειγμα ειναι τυχαιο)μην τον κανω και διαφημιση!!αν και βλεπω δεν την εχει αναγκη.

http://www.ricardo.gr/buy/rouxa-pap...berry-polo-6-hromata-ekptoseis/v/an702147432/

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.466

απο φιλο εκτος φορουμ σε εξαιρετικη κατασταση,δεν εχει τηλεκοντρολ,ομως δουλευει μεσω ir ενσυρματα με τους περισοττερους ενισχυτες κ ολα σχεδον τα τηλεοντρολ της ονκυο,τιμη 75 ευρω
ευχαριστω
http://www.nrpavs.co.nz/archive_1_11/Sold_1_11_htm/OnkyoDX-700.htm

εδω τι κανουμε?????????????
ποιος θα πληρωσει τη νυφη???????
πεταμε ενα φιλος εκτος φορουμ και καθαρισαμε?????

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.793
Re: Απάντηση: ΣΔΟΕ πρόστιμα για πωλήσεις από site αγγελιών

Λοιπόν αν ξαναδώ να πωλείται καλώδιο ρεύματος στις αγγελίες πάνω από 20 ευρώ θα κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ.
Θα τους πω: "ελάτε να δείτε εδώ τα λαμόγια που αντί να δώσουν 3 ευρώ για καλώδιο ρεύματος, δίνουν 20"
Ελάτε και φορολογήστε τα.
Πρώτα απ' όλα πρέπει να μεταφέρουμε τους κατ' εξακολούθηση πωλητές ακριβών προϊόντων στην κατηγορία "Προσφορές Καταστημάτων", ώστε να αναγνωρίζονται με μια ματιά. :smile:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Δεν παμε καθολου καλα λεμε....:headbang:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ