ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Πάντως εμείς είμασταν σε φιλικό σπίτι στην Πειραϊκή με θέα τη θάλασσα και τρώγαμε και ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΜΕ καθόλου. Μόλις το ακούσαμε στην ΤV, κοιτάγαμε τους πολυελαίους αν κουνιούνται. Τόσα άτομα, δεν θα το καταλαβαίναμε; Μου είπαν ότι το σπίτι είναι χτισμένο πάνω σε γρανίτη, αλλά και πάλι, αν κουνιέται το έδαφος, κουνιούνται όλα. Ίσως για κάποιο περίεργο λόγο, το ωστικό κύμα δεν πέρασε από εκεί. Μυστήρια η φύση...

Να προσθέσω επίσης ότι φίλοι στο Παλαιό Φάληρο ΔΕΝ κουνήθηκαν επίσης...

Reaction score
5
Αν δεν ακούσατε την βοή χάσατε! Εκεί να ακούσετε χαμηλό!

Έζησα ένα παρόμοιο σεισμό στην Κύπρο πριν 10-15 και ξύπνησα από την βοή! Πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι κουνιόμουν κιόλας!

Όταν σηκώθηκα το δωμάτιο πήγαινε πάνω κάτω και στην συνέχεια δεξιά αριστερά!

Reaction score
0
Και εδώ στην Πάτρα έγινε ιδιαίτερα αισθητός ο σεισμός :!: Τέλος πάντων δεν υπάρχουν σοβαρές ζημιές από όσο ξέρω!!!! Βέβαια θεωρώ δεδομένο το γεγονός ότι από αύριο θα ξεκινήσει η "καταστροφολογία " όχι μόνο από δημοσιογράφους αλλά και από σεισμολόγους !!!!!!!!

Reaction score
6
Ε ναι βεβαια .
Τοσα χρόνια ,τόσοι σεισμοί ,και μαλιστα υποθαλάσσιοι , δεν είχαμε τσουναμι.
Τωρα που μαθανε και αυτην τη λεξη με το που θα κλάνει ελέφαντας θα εχουμε τσουναμι
Και φυσικα θα βγουν τα μπουμπουκάκια μας οι σεισμολόγοι ο ενας μετα τον αλλον για να πουν "εγω το ειχα προβλέψει πως μεταξυ Ιανουαρίου του 2006 και Δεκεμβρίου 2154 θα γινει ενα μεγάλος σεισμος στην συγκεκριμένη περιοχη"
"Μην κοιτατε που δεν το ειχα πει. Δεν ηθελα να σας τρομάξω"
Βρε δεεν... λεω εγω

Reaction score
5
Ο Σωτήρης που μίλησα μαζί του είναι ΟΚ!
Δεν ξέρω για το ράφι με τα dvd μήπως είχε καμμία απώλεια μιας και το έχει παραφορτώσει...
Εγω ημουν καθ'οδον για τρελλη και αγρια μασα σε κοντινο χωριο οποτε ουτε που καταλαβα τι εγινε τα ακουσα απο την tv αργοτερα.

Μην φοβασαι και ολοκληρο το σπιτι να πεσει τα dvd δεν παθαινουν τιποτα. Εχω προβλεψει :p :p :p

Reaction score
7
Καλλιθεα κουνηθηκα. Οπως επισης και το επιπλο με τα μηχανηματα και το γραφειο του PC...
Η TV εμεινε στη θεση της...

Πραγματι το τσουναμι δημοσιογραφικης μ********ιας δεν εχει κοπασει ακομα....

Επισης δε μπορω να καταλαβω ΠΩΣ τη στιγμη του σεισμου και ΕΝΩ και αλλα καναλια ειχαν εκπομπες ζωντανες, ΜΟΝΟ οι καμερες του ALTER κουνιοντουσαν (κυκλικα!!!)... Και μαλιστα ΜΟΝΟ στο ενα studio, ενω στο αλλο οποτε το θυμοντουσαν... οι εικονοληπτες....

Reaction score
5
Καλά, οι 'δημοσιογράφοι' χτυπήσανε 'πυθμένα' ή ακόμα; Έχει ακόμα βάθος η άβυσσος της ανικανότητας, της δημαγωγίας και της βρυκολακίασης; Ε ρε και να με ρωτάγανε εμένα 'Πώς νιώθατε όταν γινόταν ο σεισμός';
'Δεν έχω ανάγκη εγώ... είμαι ήδη πεθαμένος... ΑΑΑΑΡΡΡΡΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚ!!!!!'
Τσου ρε ποταπά αντικείμενα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
κανα δυό πάντως που ειδα στις ειδησεις περιμενουν ακομα το τσουνάμι...

Τελικά έχουν δίκιο αυτοι που λένε ότι 2 πράγματα είνα άπειρα. Οι πραγματικοί αριθμοί και η ανθρώπινη βλακεία...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Οι δημοσιογραφεοι πρεπει να πουλησουν και οχι να ενημερωσουν γι αυτο καταφευγουν σε ακροτητες .....το αποκορυφωμα της βλακειας ομως ηταν ο νομαρχης Χανιων κ.Κατσανεβακης,τι ειπε αυτος ο χριστιανος....."ο σεισμος ειχε εστικο βαθος μικρο περιπου 25 χιλιομετρα και οχι 75 οπως λενε οι σεισμολογοι απο αθηνα,μου το ειπε η ομαδα του ΤΕΙ Χανιων,τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη,οι ιδιοι βγαζουν και το μετεωρολογικο δελτιο του νομου και πεφτουν παντα μεσα!".

V

VIDEOMIX

Guest
Και φυσικα θα βγουν τα μπουμπουκάκια μας οι σεισμολόγοι ο ενας μετα τον αλλον για να πουν "εγω το ειχα προβλέψει πως μεταξυ Ιανουαρίου του 2006 και Δεκεμβρίου 2154 θα γινει ενα μεγάλος σεισμος στην συγκεκριμένη περιοχη"
Βρε δεεν... λεω εγω
Πράγματι, το πρωί ο χατζηζάχος η πως διάλο τον λένε, έδειξε έγγραφο που προειδοποιούσαν απο το 2002 για σεισμό στις αρχές του 2006 στην περιοχή που έγινε!!!! :shock: :shock:
Έλεος.

edit. Παπαζάχος λέγεται, τώρα το είδα στις ειδήσεις.

Reaction score
1
Εγώ ήμουν Πρέβεζα και κουνηθήκαμε αρκετά...

Ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί (όλοι οι Έλληνες) που έγινε σε τέτοιο σημείο και δεν άνοιξε μύτη... όλα τα άλλα που ακούμε και διαβάζουμε είναι επεισόδια σε επανάληψη που ελπίζω να μην ξαναδοθεί η αφορμή να τα ξαναδούμε.

Reaction score
0
Βρε δεεν... λεω εγω
Πράγματι, το πρωί ο χατζηζάχος η πως διάλο τον λένε, έδειξε έγγραφο που προειδοποιούσαν απο το 2002 για σεισμό στις αρχές του 2006 στην περιοχή που έγινε!!!! :shock: :shock:
Έλεος.
Είναι σαν τη Βασιλειάδου στο "η Κυρά μας η Μαμή" που είχε προβλέψει ότι θα είναι κορίτσι το παιδί αλλά είχε πει στον πατέρα ότι είναι αγόρι για να μην τον στεναχωρήσει...

Παρόλα αυτά το είχε γράψει πίσω από το ημερολόγιο ότι θα είναι κορίτσι και το έδειξε στον πατέρα για απόδειξη της πρόβλεψης μετά την γέννα .

Και αναρωτιώταν ο άλλος: Και δηλαδή αν ήταν αγόρι θα μου το έδειχνες το ημερολόγιο? :lol: :lol: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Έλεος.
Τον συγκεκριμένο και τον γιόκα του τους έχω στην μπούκα από φοιτητής μιας που είχα την ατυχία να κάνω μία εργασία αρχαιομετρίας στον τομέα Γεωφυσικής. Δικτατωρίσκος της δεκάρας. Και αχόρταγος άρπαγας...

Το συγκεκριμένο έγγραφο περιλαμβάνει 7 ευρύτερες περιοχές υποψήφιες για σεισμό που ουσιαστικά καλύπτουν τα 2/3 της ελληνικής επικράτειας. Τι θα ήθελε ο κος Παπαζάχος δηλαδή να εκκενωθούν τα 2/3 της χώρα γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει σεισμός???

Το έγγραφο δε αυτό είναι αρκετά πιο παλιό (το θυμάμαι από την εποχή του 1997-98) και το επαναφέρει κάθε χρόνο. Μάλιστα όταν πρωτοπαρουσιάστηκε επίσημα (2000) πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του ΥΠΕΧΩΔΕ ήταν ο ίδιος ο Παπαζάχος!!! Αξιολογούσε σαν πρόεδρος τις δικές του προβλέψεις...

Ο ίδιος όμως κύριος μετά τον σεισμό του Αιγίου τριγύρναγε αλαφιασμένος στα κανάλια και ωρυόταν ότι πρόβλεψη σεισμού δεν μπορεί να γίνει. Σήμερα το "γύρισε" και μας τα λέει αλλιώς. Γιατί άραγε???

ΥΓ. Το λαϊκό άσμα "για τα λεφτά τα κάνεις όλα το ξέρει κανείς"???
(Hint: η χρηματοδότηση του ΥΠΕΧΩΔΕ στον ΟΑΣΠ για έρυνα σεισμικών προβλέψεων είναι περί τα 6.000.000€)

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt