- Reaction score
- 3
Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών,μεταξύ ημών,ο Δημήτρης Σταματάκος,www.avmentor.gr,στα μίνι σεμινάρια που έχει διοργανώσει στον φιλόξενο χώρο της AuralVision,στην οδό Αριστοτέλους 187 με τηλ. 210 8640 278,κατόπιν δικής μου παρότρυνσης,στις 25/1 και ώρα 18-20,ετοίμασε ένα ακόμη σεμινάριο με θέμα τους ενισχυτές όλων των ειδών.
Προ ενισχυτές phono και γραμμής,τελικούς,audio video,ψηφιακούς,καθώς επίσης, τοπολογίες,σχεδιάσεις,τάξη ,κλπ.
Λόγω όμως του περιορισμένου χώρου,πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.
Υπάρχει όμως η δυνατότητα για τα μέλη του AVsite,εάν μαζευτούμε τουλάχιστον 6-10 άτομα,να γίνει μόνον για εμάς αυτήν την ημερομηνία ή κάποια άλλη,όμως αυτό πρέπει να γίνει έγκαιρα,δηλώνοντας συμμετοχή εδω μέσα.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν.
Θα είμαι εκεί για να σας υποδεχθώ και γιά να σας γνωρίσω.
Προ ενισχυτές phono και γραμμής,τελικούς,audio video,ψηφιακούς,καθώς επίσης, τοπολογίες,σχεδιάσεις,τάξη ,κλπ.
Λόγω όμως του περιορισμένου χώρου,πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.
Υπάρχει όμως η δυνατότητα για τα μέλη του AVsite,εάν μαζευτούμε τουλάχιστον 6-10 άτομα,να γίνει μόνον για εμάς αυτήν την ημερομηνία ή κάποια άλλη,όμως αυτό πρέπει να γίνει έγκαιρα,δηλώνοντας συμμετοχή εδω μέσα.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν.
Θα είμαι εκεί για να σας υποδεχθώ και γιά να σας γνωρίσω.