ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ TOPIC

Reaction score
0
Δεδομένου οτι καποιοι δεν δεχονται σχολιασμους που το κεφάλι τους θεωρεί αναρμοστους προτείνω να υπάρξει τρόπος να σημαινονται αυτού του είδους τα τοπικ.

Δηλαδή να φαίνεται με μεγάλα γραμματα μολις ανοιγει καποιος να διαβασει το παρακάτω:

"Αυτό το ποστ ειναι ιερο και δεν δεχομαι κανενα αρνητικό ή χιουμοριστικό σχόλιο. Μονο απαντησεις συγχαρητηρίων και επιδοκιμασίας δεχομαι και περαν αυτου τιποτε αλλο. Οποιος τολμησει και στειλει κατι εκτος των παραπανω οριων, το ποστ του θα θεωρηθει off topic και θα διαγραφεί παραυτα"

Νομιζω οτι μια τετοιου είδους σημανση έχει πολλά πλεονεκτήματα:
α) θα βοηθούσε στην ανταλλαγή ομοιων απόψεων, οπότε ολοι οι συμμετέχοντες θα είναι πολύ χαρούμνοι με τις αλλαξε ο κολιες
β) δεν θα δημιουργούσε εντάσεις μεταξύ των μελών
γ) θα ενίσχυε την αυτοεκτίμιση του δημιουργου του τοπικ
δ) δεν θα εκφράζονται ποτε οι διαφορετικες αποψεις πράγμα που είναι επιθυμητό απο μερικους χρήστες.

Νομιζω οτι μόνο και μονο για τους παραπάνω λόγους η αμεση εφαρμογή της πρότασης θα συμβαλει στην αναβαθμιση του forum.

Reaction score
6
Απάντηση: ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ TOPIC

Δεδομένου οτι καποιοι δεν δεχονται σχολιασμους που το κεφάλι τους θεωρεί αναρμοστους προτείνω να υπάρξει τρόπος να σημαινονται αυτού του είδους τα τοπικ.

Δηλαδή να φαίνεται με μεγάλα γραμματα μολις ανοιγει καποιος να διαβασει το παρακάτω:

"Αυτό το ποστ ειναι ιερο και δεν δεχομαι κανενα αρνητικό ή χιουμοριστικό σχόλιο. Μονο απαντησεις συγχαρητηρίων και επιδοκιμασίας δεχομαι και περαν αυτου τιποτε αλλο. Οποιος τολμησει και στειλει κατι εκτος των παραπανω οριων, το ποστ του θα θεωρηθει off topic και θα διαγραφεί παραυτα"

α) θα βοηθούσε στην ανταλλαγή ομοιων απόψεων, οπότε ολοι οι συμμετέχοντες θα είναι πολύ χαρούμνοι με τις αλλαξε ο κολιες
δ) δεν θα εκφράζονται ποτε οι διαφορετικες αποψεις πράγμα που είναι επιθυμητό απο μερικους χρήστες.

Νομιζω οτι μόνο και μονο για τους παραπάνω λόγους η αμεση εφαρμογή της πρότασης θα συμβαλει στην αναβαθμιση του forum.
Πω πω χαζομαρα...
Πω πω και δεν μου κανει εντυπωση...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Healler, αν έχεις την άποψη αυτή, είναι σεβαστή. Ωστόσο, κατά την ταπεινή μου γνώμη, με την ειρωνεία δεν περνάς την άποψή σου και σε άλλους, ούτε επιτυγχάνεις τον προβληματισμό που θέλεις να προκαλέσεις.

Reaction score
1.213

Εγινε κατι πολυ συγκεκριμενο τωρα τελευταια η μιλαμε..... γενικα και αοριστα ?

Γενικα και αοριστα εννοειται οτι τα τοπικ δεν ειναι για τους απολυτως συμφωνουντες μονο...αυτο ελλειπε να φοραμε το καλο μας το χαμογελο και να γραφουμε μονο οτι θελει αυτος (πανω στο θεμα εε..) που ξεκινησε το θεμα...

Παντως εδω περα υπαρχει ελευθερια στις αποψεις που για να πω την αληθεια δεν την εχω συναντησει αλλου...(ενταξει την εχω συναντησει αλλα προκειται για φορουμ ιδιαιτερως πολυπληθη , με πολλα μελη μικρης ηλικιας -pc - και χυμα στο κυμα :happy_9:)

Reaction score
0
Συγνωμη,
αλλα μονο με χιουμορ και ειρωνεία μπορω να αντιμετωπίσω άνθρωπο που με αφορμη χιουμοριστικο σχόλιο εκανε λες και τον εβρισα.

Δεν θα εγραφα την προταση που έκανα αν ο συγκεκριμένος δεν ηταν υψηλόβαθμος.

Ακου, "δεν εχει θέση το χιουμορ εδω!"

Αυτόν τον τρόπο έχω.
Δυστυχώς, η ευτυχώς, δεν θα προσπαθήσω να ειμαι ευχάριστος. Ότι έχω να το πώ θα το λεω με τον τρόπο τον δικό μου.
Το αν θα προβληματιστεί καποιος καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Το σχόλιο μου θα το κανω όπως θέλω και ο καθένας μπορει να σχηματίσει οποιαδήποτε αποψη θέλει, και αν το θέλει.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ TOPIC

Συγνωμη,
αλλα μονο με χιουμορ και ειρωνεία μπορω να αντιμετωπίσω άνθρωπο που με αφορμη χιουμοριστικο σχόλιο εκανε λες και τον εβρισα.

Δεν θα εγραφα την προταση που έκανα αν ο συγκεκριμένος δεν ηταν υψηλόβαθμος.

Ακου, "δεν εχει θέση το χιουμορ εδω!"

Αυτόν τον τρόπο έχω.
Δυστυχώς, η ευτυχώς, δεν θα προσπαθήσω να ειμαι ευχάριστος. Ότι έχω να το πώ θα το λεω με τον τρόπο τον δικό μου.
Το αν θα προβληματιστεί καποιος καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Το σχόλιο μου θα το κανω όπως θέλω και ο καθένας μπορει να σχηματίσει οποιαδήποτε αποψη θέλει, και αν το θέλει.

Λυπάμαι για την στάση σου.....
Κάνε μια αναδρομή στο διάστημα που γράφεις εδώ μέσα και δες:
1. Αν σου έχω κάνει μία (1) φορά παρατήρηση για οτιδήποτε. Ακόμα κι αν τα σχόλιά σου "σήκωναν" παρατήρηση εκ μέρους μου.
2. Αν έχω εγώ πρόβλημα με το χιούμορ ή εν τέλει αν είμαι αυτός που επιμένω στην αυστηρότητα.

Εξακολουθώ να υποστηρίζω την άποψη οποιουδήποτε αρκεί να έχει βάση και να γίνεται στον σωστό χώρο.
Ασχολείσαι με τα πολιτικά και τις κόντρες με τους ΝΔάτες και εκ των πραγμάτων αυτό γίνεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στο "καφενείο" μας (λέγε με ΔΟΘ)
Αλλά το να ειρωνεύεσαι ή να χλευάζεις πράγματα που δεν χρειάζεται, ιδιαίτερα αν δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα και μάλιστα σε τεχνική κατηγορία είναι παραπάνω από λάθος.
Όφειλα να στο πω κόσμια.
Και το έκανα.

Η στάση σου και η στάση μου είναι εδώ
Αφήνω τον κόσμο να κρίνει τα οσα λες και όσα λέω.......

Περίμενα περισσότερα από εσένα Healler
Και είσαι απλά άλλος ένας που φροντίζει με τα γραφόμενά του να χαλάει την εικόνα του.....IMHO και δεν με απασχολεί (πλέον) αν σε ενδιαφέρει ή όχι.....

Τώρα το αν θα έχω περαστικά ή το αν θα ξεκολλήσω άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Τουλάχιστον παλικάρι μου, τα δικά μου γυαλιά είναι είτε διάφανα είτε ηλίου με γκρι φακούς

Reaction score
0
1. To οτι δεν μου έχει κάνει μια φορά παρατήρηση δεν μου λεει τιποτα. ακομα και αν μου είχες κανει παρατηρηση στο παρελθον, θεωρώ οτι και παλι δεν έπρεπε να μου κανεις παρατηρηση.
2. Για την αυστηρότητα και την ουδετερότητα της διαχειρ. ομαδας εχω γραψει πολλά στο παρελθόν. Νομιζω οτι ανηκεις και εσύ σε αυτην.

Παμε τωρα παρακάτω. Σε παρακαλώ πολύ εξηγησε μου, εσυ που φοράς διαφανα γυαλιά τι σημαινει "το να ειρωνεύεσαι ή να χλευάζεις πράγματα που δεν χρειάζεται". Ποιος κρινει τι χρειαζεται να σχολιάσω?

Αυτο εγραψα και στην παρατηρηση μου. αν καποιο μυνημα ειναι ιερό να επεμβαινει καποιος, αυτός που κατεχει την απόλυτη γνώση και να λεει: "αυτό μην το σχολιάσετε οπως θελετε, αλλά μόνο όπως θελω εγώ"

Συγνωμη αλλα αυτο το "πραγματα που δεν χρειάζεται" είναι μια νοοτροπία η οποία βρισκεται μακριά απο μενα που δεν φοράω διαφανα, πολύ δε περισσότερο δε φοράω ΜΑΥΡΑ γυαλια.

Ας κρινει λοιπον ο καθενας τη σταση τη δική μου και τη δική σου.

Ασε με εμενα να χαλάω την εικόνα μου με όσα γράφω και φρόντισε εσύ να φτιάχνεις τη δική σου κρινοντας τι πρεπει, με ποιον τρόπο πρέπει και τι δεν πρέπει να σχολιάζουν τα μελη.
Και όλα αυτά, πάντα μεσα απο τους γκρι φακους που φοράς. Προσεχε όμως γιατι οι γκρι φακοι γίνονται μαύροι στο πολυ φως.

Να είσαι καλα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Κι ελεγα "τι λειπει τελευταια απο το σαητ, τι λειπει...'- και το βρηκα! Ενας καλος καυγας!!!

Reaction score
1
Μπορώ να αντικαταστήσω ένα από τα post icons με αυτό forbidden.jpg , έτσι ώστε όποιος το χρησιμοποιεί να δηλώνει πως δε δέχεται αντιρρήσεις σε αυτά που λέει.

Reaction score
51

1. To οτι δεν μου έχει κάνει μια φορά παρατήρηση δεν μου λεει τιποτα. ακομα και αν μου είχες κανει παρατηρηση στο παρελθον, θεωρώ οτι και παλι δεν έπρεπε να μου κανεις παρατηρηση.
H αναφορά μου σε παρατηρήσεις έγινε για να καταλάβεις ότι ούτε προηγούμενα έχω μαζί σου, ούτε με ενδιαφέρει αν τρώγεσαι με τα ρούχα σου αν ο Καραμανλής στραβοκοιμήθηκε ή όχι. Το ότι είσαι ο πρασινοφρουρός του AVsite το ξέρουμε όλοι καλά. Δικαίωμά σου και δεν έχω λόγο να επέμβω σε αυτό. Αλλά άλλο φοράω τα πράσινα γυαλιά μου και μιλάω στη ΔΟΘ και άλλο το ειρωνεύομαι μια εκδήλωση που δεν έχει γίνει και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια επίσημη πρόσκληση από το Υπουργείο προς το AVsite.
Ναι....Μας κάλεσε ένα Υπουργείο επί κυβερνήσεως ΝΔ.
Πότε δεν θα ειρωνευόσουν Healler?
Αν μας έστελνε πρόσκληση ο Παπανδρέου??
Ήμαρτον βρε Healler.....Ήμαρτον.....

2. Για την αυστηρότητα και την ουδετερότητα της διαχειρ. ομαδας εχω γραψει πολλά στο παρελθόν. Νομιζω οτι ανηκεις και εσύ σε αυτην.
Ένα σύνολο ανθρώπων μπορεί να έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό (μέλη της ΔΟ του AVsite) αλλά αυτό τι σημαίνει με τη λογική σου Healler?
Ότι όλοι είμαστε ίδιοι?
Ωραία γενίκευση......
Αν δηλαδή πιστεύεις ότι η διαχείριση από κάποια μέλη της ΔΟ δεν ήταν ουδέτερη προς τα σένα σημαίνει αυτομάτως ότι έχω ακριβώς την ίδια λογική και εγώ??
Να σε ρωτήσω βρε Healler τότε....
Αφού Πασόκοι έπαιρναν επί Ανδρέα τα Pampers, πες μας τότε πόσα pampers έφθασαν σπίτι σου......

Παμε τωρα παρακάτω. Σε παρακαλώ πολύ εξηγησε μου, εσυ που φοράς διαφανα γυαλιά τι σημαινει "το να ειρωνεύεσαι ή να χλευάζεις πράγματα που δεν χρειάζεται". Ποιος κρινει τι χρειαζεται να σχολιάσω?
Είναι ξεκάθαρο....
Και δε θες να το καταλάβεις....
Το ευκολότερο που μπορούσα να κάνω ήταν διαγραφή του ειρωνικού σου σχολίου. Δεν το έκανα γιατί έπρεπε να μείνει. Αλλά ένα sticky θέμα, πόσο μάλλον όταν είναι σε τεχνική κατηγορία και επιπροσθέτως έχει να κάνει με κάποια κίνηση Υπουργείου που μας τιμά όλους σαν μέλη του AVsite, δε το χλευάζουμε. Και αυτό ακριβώς έκανες εσύ.....
Τα διάφανα κρύσταλλά μου έδειξαν την ειρωνεία σου.
Τα πράσινα δικά σου φρόντισαν για ακόμα μια φορά να δείξουν τον φανατισμό σου και την χωρίς επιχειρήματα κραυγολογία σου.....

Αυτο εγραψα και στην παρατηρηση μου. αν καποιο μυνημα ειναι ιερό να επεμβαινει καποιος, αυτός που κατεχει την απόλυτη γνώση και να λεει: "αυτό μην το σχολιάσετε οπως θελετε, αλλά μόνο όπως θελω εγώ"
Γιατί Healler δεν έβαλες το link (που εγώ έβαλα) για να καταλάβουν οι υπόλοιποι σε τι αναφέρεσαι??
Πάλι κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου??
Οφείλεις να σεβαστείς τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων εδώ μέσα που ξενυχτούν για να προσφέρουν ένα βήμα σε σένα και σε όλα τα μέλη. Και ο σεβασμός είναι το ελάχιστο που πρέπει να δείξεις.
Και η επίσημη πρόσκληση είναι ένα δείγμα αξίας του φόρουμ μας.
Πήγαινε στην εκδήλωση (ή έστω μάθε όταν έχει ολοκληρωθεί) και αν κάτι δεν σου άρεσε σχολίασέ το. Αλλά σχολιασμός και ειρωνεία ΠΡΙΝ κάν συμβεί ένα γεγονός μόνο ως κακοήθεια μπορώ να τον χαρακτηρίσω....

Συγνωμη αλλα αυτο το "πραγματα που δεν χρειάζεται" είναι μια νοοτροπία η οποία βρισκεται μακριά απο μενα που δεν φοράω διαφανα, πολύ δε περισσότερο δε φοράω ΜΑΥΡΑ γυαλια.
Όντως υπάρχουν κάποιοι που σχολιάζουν τα πάντα και τους πάντες.
Συνήθως είναι είτε μαϊντανοί σε ελαφρού θέματος και προσανατολισμού εκπομπές είτε αγενείς είτε έστω άνθρωποι με ελάχιστο δείγμα τακτ πάνω τους......
Έχεις κολλήσει στον σχολιασμό και μόνο.
Επιχειρήματα δεν βλέπω....
Ρίξε επιχειρήματα γιατί απλά φαίνεσαι (και είσαι) ανεπαρκής για υγιή διάλογο......

Ναι...Δε φοράς μαύρα γυαλιά...Το ξέρουμε....
Έχεις μια προτίμηση στα πράσινα...Το ξέρουμε.....
Έχετε κάνει power buy εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη 50 σε πράσινα γυαλιά??

Για πες μας τώρα....Σου αρέσει η ειρωνεία???

Ας κρινει λοιπον ο καθενας τη σταση τη δική μου και τη δική σου.

Ασε με εμενα να χαλάω την εικόνα μου με όσα γράφω και φρόντισε εσύ να φτιάχνεις τη δική σου κρινοντας τι πρεπει, με ποιον τρόπο πρέπει και τι δεν πρέπει να σχολιάζουν τα μελη.
Ομοίως και το έργο του καθενός εδώ......
Εγώ δεν περιμένω να κριθώ από τα χρέη τροχονόμου που με αναγκάζουν κάποια μέλη να εκτελώ......
Πάντα ο τροχονόμος φταίει...εε???
Εσύ έκανες τη στραβοτιμονιά. Σε ενημέρωσα ότι έκανες λάθος χωρίς τιμωρία.......Μήπως τελικά δεν είμαι ο κακός μπάτσος που περιγράφεις??

Και όλα αυτά, πάντα μεσα απο τους γκρι φακους που φοράς. Προσεχε όμως γιατι οι γκρι φακοι γίνονται μαύροι στο πολυ φως.
Οι πράσινοι???

Να είσαι καλα
Επίσης!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Γιαννάκο μην ασχολείσαι με μαλακίες. Η Δ.Ο. και οι Super Mods είναι τόσο αυστηροί που δεν αφήνουν να γίνει ούτε το παραμικρό σχόλιο γι αυτούς. Εκτός κι αν αυτό είναι στην υπογραφή του healler. :cool_11::cool_11:

...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Το ότι είσαι ο πρασινοφρουρός του AVsite το ξέρουμε όλοι καλά.
Βρε Γιαννη που το θυμηθηκες; αυτοι εχουν μεταλλαχθει τρις σ΄αυτα τα χρονια: αρχικα πρασινοφρουροι, μετα υπαλληλοι σε ΔΕΚΟ, Φορεις κλπ, ακολουθως σε εκσυγχρονιστες και τελευταια σε...τι αραγε; ψαχνονται ακομη με το Giorgos!

ΥΓ κο αυτα βεβαια σου τα λεει ενας...φιλος του πρασινου (μονον του δασους εσχατως!!!)

Reaction score
0
1. Και επειδή καλεσε ενα υπουργειο το AVSITE, δεν μπορεί καποιος να σχολιάσει? δεν καταλαβα
Αν έκανε πρόσκληση ο Παπανδρέου θα ειρωνευόταν καποιος αλλος.
Τοσο απλα.
Πιστεύω οτι αν ανεφερε high def video conference θα γελάγαμε για μέρες εδώ μέσα
Ή μηπως δεν θα ειρωνευόταν κανενας γιατι υπαρχει σεμνοτητα και ταπεινότητα?

2. όταν υπαρχει μια ΔΟ και απο τα 5 μελη τα 4 δεν ειναι ουδετερα και το 5ο δεν διατυπώνει καμια θέση, τοτε εμενα μου φαινεται οτι το 5ο απλά συμφωνει σιωπηρα.

3. "Αλλά ένα sticky θέμα, πόσο μάλλον όταν είναι σε τεχνική κατηγορία και επιπροσθέτως έχει να κάνει με κάποια κίνηση Υπουργείου που μας τιμά όλους σαν μέλη του AVsite, δε το χλευάζουμε."

Μαλιστα, εδω διατυπώνεις την αποψη οτι υπαρχουν θέματα τα οποία θα πρεπει να σχολιάζονται "όπως πρέπει" ή να μην σχολιάζονται καθόλου.
Πες το ξεκαθαρα να το ξέρουμε ρε ανθρωπε...
Τι ντρέπεσαι και το ρίχνεις στη χρηστομάθεια? (άκου "δεν το χλευάζουμε").
Αυτό ακριβως διατυπωσα στην πρόταση που έκανα: Αν καποιος δεν θελει να σχολιαστεί αρνητικά καποιο θέμα, να υπαρχει σημανση.

4. Εγω πρώτος εβαλα link στο Δευτερο Κυριότερο θεμα του Avsite που αποτελει τη βιτρινα μολις μπαινει κανεις μεσα. Εσύ εβαλες το link σε ένα θεμα που τοτε το ειχαν διαβάσει καμια εικοσαριά και με τον τσακωμό το έχουν διαβάσει μολις 263. Και βεβαια μπορείς να το χαρακτηρίσεις ώς κακοήθεια αλλά και γω μπορώ να θεωρήσω οτι το καθε μέλος μπορεί να σχολιάζει ότι του αρέσει, εκτός αν οριστεί αλλιώς, κατι που ο ίδιος πρότεινα.
Τωρα τα "να σεβεσαι" εντασσεται στη χρηστομάθεια που ειπα πριν. Απαγορεψέ μου να σχολιάζω καποια τοπικ και θα το σεβαστώ.

5. Συγνωμη, αλλα έχω την εντύπωση οτι όταν γραφω κατι που δεν αρέσει, το μονιμο αντεπιχείρημα που ακουω είναι οτι είμαι ΠΑΣΟΚ. Παλαιότερα εμπλουτιζόταν με την παρατηρηση οτι "εφερες τον αδερφό σου εδω μεσα", αλλα το τελευταιο εχει κοπει προσφατως.
Μην μου λες λοιπον για επιχειρήματα διότι και σύ αυτό το δρομο ακολούθησες.

Αντε γεια

Reaction score
51

1. Και επειδή καλεσε ενα υπουργειο το AVSITE, δεν μπορεί καποιος να σχολιάσει? δεν καταλαβα
Αν έκανε πρόσκληση ο Παπανδρέου θα ειρωνευόταν καποιος αλλος.
Τοσο απλα.
Πιστεύω οτι αν ανεφερε high def video conference θα γελάγαμε για μέρες εδώ μέσα
Ή μηπως δεν θα ειρωνευόταν κανενας γιατι υπαρχει σεμνοτητα και ταπεινότητα?
Aν σε τόσο απλά θέματα πρέπει να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια, άσ' το να πάει......Τι το παλεύεις....

Μπορείς να γράφεις ό,τι θες.
Μπορείς να σχολιάσεις ό,τι θες.
Αλλά χρειάζεται λίιιιιγο μυαλό για να καταλάβεις το που.
Υπάρχει ένα sticky θέμα.
Εκεί γίνεται αναφορά σε μια εκδήλωση που ΘΑ γίνει.
Και μάλιστα μια εκδήλωση σημαντική, ξεχωριστή και με τονισμένο το γεγονός της πρόσκλησης από το υπουργείο προς το AVsite.
Επομένως είναι προφανές ότι δεν χρειάζεται κανείς να σχολιάσει κάτι σε αυτό το θέμα.
Και αυτό φαίνεται γιατί το έχουν διαβάσει πάρα πολλοί αλλά κανένας δεν έχει γράψει το παραμικρό. Κανένας......
Αλλά βέβαια....Όλοι κάνουν λάθος εκτός από τον αλάνθαστο, τον ανεπηρέαστο, το αδιάφθορο Healler.....
Είναι σα να διαβάσεις μια ανακοίνωση σε έναν πίνακα ανακοινώσεων (τυπωμένη σε Α4 πχ) και ο εξυπνούλης της σχολής-επιχείρησης-συλλόγου (βάλτε ό,τι θέλετε) να συμπληρώσει από κάτω την πλακίτσα του....
Χαχαχα....Γελάσαμε βρε Healler....Τι χιουμορίστας Θεέ μου.....
Να στείλεις και ένα βιογραφικό για stand-up comedy βρε.....

Και το χαριτωμένο της υπόθεσης??....
Πριν γίνει η εκδήλωση, σχολιάζει τι θα συμβεί....
Κοιτάτε κάτι κωμικοί Τειρεσίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα βρε.....
Μπα σε καλό σου....Ευθυμήσαμε πάλι....

Για να προσπαθήσω να μιμηθώ τον εκπληκτικό αυτόν συν-φορουμίτη...
Ααα...ναι....Θα αναφερθώ στην κοπή της πίττας..
Βρε παιδιά. Χάλια είναι....Μην πάμε....Το κέικ θα είναι αφράτο, ο κόσμος πολύς, μουσική θα βάζει ο Βασιλιάς (αν είναι δυνατόν....Στην Δημοκρατία μας να έχουμε....βασιλέα). Βρε δεν πάω σας λέω....

Βρε Healler....Με τέτοιες μαντικές ικανότητες, δε μας λες και 6 αριθμούς από το 1 ως το 49?? Να τσιμπήσουμε και κανένα Λόττο βρε.....

Α....Και κάτι ακόμα.
Αν το ίδιο σκηνικό το οργάνωνε το Πασόκ και κάποιος σαν εσένα το σχολίαζε αρνητικά, θα με ανάγκαζε και πάλι να κάνω παρατήρηση. Θα λειτουργούσα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο αντίστοιχο θέμα. Και πιστεύω είμαι σαφής....

2. όταν υπαρχει μια ΔΟ και απο τα 5 μελη τα 4 δεν ειναι ουδετερα και το 5ο δεν διατυπώνει καμια θέση, τοτε εμενα μου φαινεται οτι το 5ο απλά συμφωνει σιωπηρα.
Ο αστυνόμος είναι όργανο.
Το μπουζούκι είναι όργανο.
========>
Ο αστυνόμος είναι μπουζούκι!!!

Τις λογικές (?) σου σκέψεις τις κάνεις αυθόρμητα ή χρειάζεσαι πολύ ώρα???

Healler...
Από πότε η σιωπή σημαίνει συμφωνία ή αποδοχή??
Είναι καινούριος κανόνας αυτός??

Να πεις και στον Γιωργάκη (τηλεφώνησέ του) ότι η σιωπή του Βενιζέλου σημαίνει αποδοχή βρε.....

3. "Αλλά ένα sticky θέμα, πόσο μάλλον όταν είναι σε τεχνική κατηγορία και επιπροσθέτως έχει να κάνει με κάποια κίνηση Υπουργείου που μας τιμά όλους σαν μέλη του AVsite, δε το χλευάζουμε."

Μαλιστα, εδω διατυπώνεις την αποψη οτι υπαρχουν θέματα τα οποία θα πρεπει να σχολιάζονται "όπως πρέπει" ή να μην σχολιάζονται καθόλου.
Πες το ξεκαθαρα να το ξέρουμε ρε ανθρωπε...
Τι ντρέπεσαι και το ρίχνεις στη χρηστομάθεια? (άκου "δεν το χλευάζουμε").
Αυτό ακριβως διατυπωσα στην πρόταση που έκανα: Αν καποιος δεν θελει να σχολιαστεί αρνητικά καποιο θέμα, να υπαρχει σημανση.
Healler θες να σχολιάσεις??
Θες να χλευάσεις??
Θες να ρίξεις δηλητήριο??
Καν' το.
Αλλά όχι στον πίνακα ανακοινώσεων.....Ήμαρτον.
Άνοιξε νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία και πες ό,τι γουστάρεις.
Γράψε ειρωνικά, χλεύασε τους πάντες και τα πάντα.
Βέβαια, όπως σπύρεις, έτσι θα θερίσεις. Αλλά αυτό θα ήταν δικό σου πρόβλημα.

Την επόμενη φορά που θα δεχθείς πρόσκληση για μια εκδήλωση, μια κοπή πίττας πχ, ανέβα πάνω, πάρε το μικρόφωνο και χέσ' τους όλους. Τους αλήτες που είχαν το θράσος να σε καλέσουν.
Και κάν' το πριν αρχίσει καν η εκδήλωση βρε....Εσύ ξέρεις...Χάλια θα είναι όλα.....
Και άσε τους από κάτω να κρίνουν το καθέναν......

4. Εγω πρώτος εβαλα link στο Δευτερο Κυριότερο θεμα του Avsite που αποτελει τη βιτρινα μολις μπαινει κανεις μεσα. Εσύ εβαλες το link σε ένα θεμα που τοτε το ειχαν διαβάσει καμια εικοσαριά και με τον τσακωμό το έχουν διαβάσει μολις 263. Και βεβαια μπορείς να το χαρακτηρίσεις ώς κακοήθεια αλλά και γω μπορώ να θεωρήσω οτι το καθε μέλος μπορεί να σχολιάζει ότι του αρέσει, εκτός αν οριστεί αλλιώς, κατι που ο ίδιος πρότεινα.
Τωρα τα "να σεβεσαι" εντασσεται στη χρηστομάθεια που ειπα πριν. Απαγορεψέ μου να σχολιάζω καποια τοπικ και θα το σεβαστώ.
Τα βλέπεις??
Μόνος σου τα λες.....
Στην βιτρίνα, εκεί που θα κοιτάξουν περαστικοί, εκεί που θα διαβάσουν επισκέπτες, τι έκανες....Πήγες και την αμόλησες.....Μπράβο βρε.....

Πήγαινε στην είσοδο του μαγαζιού που γίνεται η κοπή της πίττας που έλεγα πριν και γράψε σε χαρτί στην τζαμαρία...
"Εγώ πάντως, από αυτήν την πίττα δεν θα έτρωγα"
Μπράβο βρε....
Συγχαρητήρια......
Χαλάς την βιτρίνα (βρε...μέχρι και εσύ το κατάλαβες....) του AVsite και μετά μας λες περί δικαιωμάτων σχολιασμού κλπ.....
Παλικάρι....
Αν έκοβα εγώ την πίττα και σε έβλεπα να κολλάς το χαρτί στην είσοδο, θα έβλεπες πόσο δημοκρατικά θα συζητούσα τα δικαιώματά σου......

Και μ' αρέσει που έχεις και το θράσος να συνεχίζεις να επιμένεις....

Reaction score
51

5. Συγνωμη, αλλα έχω την εντύπωση οτι όταν γραφω κατι που δεν αρέσει, το μονιμο αντεπιχείρημα που ακουω είναι οτι είμαι ΠΑΣΟΚ. Παλαιότερα εμπλουτιζόταν με την παρατηρηση οτι "εφερες τον αδερφό σου εδω μεσα", αλλα το τελευταιο εχει κοπει προσφατως.
Μην μου λες λοιπον για επιχειρήματα διότι και σύ αυτό το δρομο ακολούθησες.
Τελικά σε πειράζει που είσαι πρασινοφρουρός??
Και σου φταίω εγώ ή οι υπόλοιποι που στο αναφέρουμε???
Αλλά ναι...Έχεις δίκιο....
Για να θυμηθώ τα θέματα που έχεις ανοίξει κατά καιρούς εδώ μέσα...

#ΠΩΛΕΙΤΑΙ Hummer 29/01/06
Πωλείται HUMMER χρώματος χακι, ελαφρώς μεταχειρισμένο και ελαφρώς τρακαρισμένο.
Πληροφορίες απο τους κο Σπηλιο και κο Γιωργο Bul, στην ταβέρνα "ο καλός Πεζοναυτης" (στο δρόμο Χαλκίδας -Αιδηψου)

#ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 16/05/06
Σημερον, και ώρα 17.00 μετα μεσημβρίαν,

Καλούμε όλους τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς,
όλους όσους έχουν το Χριστό μέσα τους,
όλους όσους υπέγραψαν για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες μας (και τώρα κανουμε όλοι μαζι γαργαρες)
Ολους όσους παρευρέθησαν στο πρόσφατο ταξίδι του πλοίου 'Ιεράπετρα":

#Υπανθρωπε,υπανθρωπαριο,βλαξ,βλακωδεστατε & ανεδεστατε,αγραμματε, τενεκε ξεγανωτε 30/08/06

Oι καθηγήτριες και οι δασκάλες που μένουν έγκυες και οι εκπαιδευτικοί που αρρωσταίνουν ευθύνονται, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, για τα χιλιάδες κενά διδακτικού προσωπικού που παρατηρούνται κάθε χρόνο στα δημόσια σχολεία! O κ. Pουσόπουλος, αφού χαρακτήρισε... αρρυθμίες τις χιλιάδες κενές θέσεις που εμφανίζονται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, εκτίμησε ότι αυτό δεν αποτελεί ευθύνη του υπουργείου Παιδείας αλλά των εκπαιδευτικών που «επικαλούνται λόγους υγείας για να μην πάνε στις θέσεις που διορίζονται και στις κάποιες χιλιάδες επαπειλούμενες κυήσεις».

Πηγή: Εθνος

Σχόλιο δικό μου:
Μονο ένας ηλίθιος θα μπορούσε σε μια χωρα με δημογραφικό πρόβλημα να αποδώσει τα προβλήματα των ελλείψεων σε θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού, μεταξύ αλλων και στις επαπειλούμενες κυήσεις.

#Μοαμαρ Κανταφι 16/10/06
Η Λιβύη πρωτοπορεί προσφέροντας έναν φορητό σε κάθε μαθητή
Οι 1,2 εκατομμύρια μαθητές της Λιβύης θα έχουν αποκτήσουν όλοι από έναν φθηνό φορητό υπολογιστή μετά από συμφωνία Καντάφι με την μη κερδοσκοπική οργάνωση One Laptop Per Child (Ένας Φορητός Ανά Παιδί) του Νεγκρεπόντε. Ο «φορητός των 100 δολαρίων» τρέχει Linux και φορτίζεται από τη μανιβέλα!
(in.gr)

Σχόλιο δικό μου: Και να φανταστείς ότι κάποτε του εδειχνε ο Ανδρέας τα ηλεκτρονικά gadgets

#ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! 16/10/06

Καναλάρχης θα είναι από τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Χριστόδουλος. Υστερα από πολύμηνες συζητήσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της Αρχιεπισκοπής αποφασίστηκε από κοινού να παραχωρηθεί στην Εκκλησία της Ελλάδος συχνότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Ετσι ο κ. Χριστόδουλος θα αποκτήσει έναν τηλεοπτικό άμβωνα για την προώθηση των απόψεών του, χωρίς μάλιστα να προχωρήσει σε υψηλές - απαγορευτικές για την Εκκλησία - δαπάνες.
.
.
..... Σχολιο: Ενα ένα τα γραμμάτια πρεπει να ξεπληρώνονται, ιδίως τωρα που πλησιάζουν οι εκλογές (προσέξτε το χρόνο έναρξης του καναλιού-τίποτα δεν είναι τυχαίο)

#ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ.... 23/01/07

Η μαγκιά είναι να ΠΟΥΛΑΣ την οικοσκευή.

Πιο μεγάλη μαγκιά είναι να τη βγάζεις σε δημοπρασία

Ακομα μεγαλύτερη μαγκιά είναι να την έχεις εκτελωνίσει χωρίς έγγραφα

Ακόμα ακόμα πιο μεγαλυτερότερη είναι να μην είναι δικιά σου

Και η μέγιστη μαγκιά είναι να πουλάς την οικοσκευή και να ξεφτιλίζεται ο υπουργός πολιτισμού μιας χώρας.

Καποιοι το εφαρμόζουν με επιτυχία μαθαίνω....

Κανενα σχόλιο?????

#Ενδοξες στιγμες δημοκρατίας 01/02/07

Αντιγράφω απο το Εθνος:

Oι λαθροχειρίες που προκάλεσαν τη θύελλα
Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Mέρα ψηφοφορίας η χθεσινή για την Eπιτροπή και όλοι έδωσαν το παρών τους, εκτός από δυο βουλευτές του ΠaΣok: την Aννα Διαμαντοπούλου, που βρίσκεται στο εξωτερικό, τον Γ. Παπαγεωργίου και τον βουλευτή του Kke Aγγ. Tζέκη.

#ο βλαχοδήμαρχος.... ή αλλιώς σεμνά και ταπεινα.. 01/02/07

Επιστολή-καταγελλία πρώην στρατιωτικού ακολούθου στον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού

Κωμικοτραγικά έργα και ημέρες του Βασίλη Μιχαλολιάκου αφηγείται πρώην στρατιωτικός ακόλουθος στη Βουλγαρία, σε επιστολή του προς τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού. Εκτός από τα μπουζουξήδικα, τα καταστήματα με προϊόντα-μαϊμού και όπλα αντίκες, στα ταξίδια του υφυπουργού Άμυνας στη Βουλγαρία αναστέναξαν και οι μεταφραστές, ενώ οι υπεύθυνοι εθιμοτυπίας... έσκισαν τα πτυχία τους.

#Η Ελλάδα 39η στη λίστα με τις «101 πιο βλακώδεις στιγμές στην οικονομική ζωή» 06/02/07

Η Ελλάδα 39η στη λίστα με τις «101 πιο βλακώδεις στιγμές στην οικονομική ζωή»

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΛΩΡΑ

Μπορεί η αναθεώρηση του ελληνικού ΑΕΠ να μην έχει περάσει ακόμη τις εξετάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά στις εξετάσεις των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης απέσπασε βραβείο... βλακείας!

#ΒΡ-ΟΜΟΛΟΓΑ 18/03/07

Δεν αντιγράφω απο ΤΑ ΝΕΑ, ουτε απο το ΕΘΝΟΣ, ουτε και απο την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Αντιγράφω απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για το θέμα που εχει προκύψει με κατι ομόλογα και μιζες 36 εκατομυρίων Ευρω.

Αυτη η προμήθεια φάινεται να εχει προκύψει ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Υπενθυμίζω οτι η ισοτιμία μεταξύ Ευρω και Δρχ είναι 1€ = 340,75 Δρχ.

Παμε λοιπόν:

Διευρύνεται το σκάνδαλο των Ταμείων
Αποκαλυπτικά στοιχεία

#91 χρονια πριν - Παρνηθα 1916 20/07/07

Αθήνα, 30 Ιουνίου 1916.
Λίγο έξω από το μικρό χωριό της Κηφισιάς ξεσπάει πυρκαγιά. Η ξηρασία και τα μελτέμια του καλοκαιριού φουντώνουν τις φλόγες. Με ασύλληπτη ταχύτητα η φωτιά επεκτείνεται στα πυκνά πευκοδάση της περιοχής και παίρνει δρόμο για την Πάρνηθα............................... Δεν μπορεί...
Καποιος μας κανει πλάκα....

#O p o s A m e r i k i (ή αλλιως ο Πλανητάρχης και ο Κλ@νηταρχης) 02/09/07

Τις φωτογραφιες τις βρηκα στην Ελευθεροτυπία...

#Morgan Stanley + Χριστόδουλος 04/09/07

Morgan Stanley:

O αμερικανικός κολοσσός προβλέπει ότι αν επανεκλεγεί η Νέα Δημοκρατία, η μετοχή του ΟΤΕ θα αυξηθεί έως 25%, φτάνοντας τα 29,2 ευρώ, δηλαδή σχεδόν 3 δισ. ευρώ επιπλέον, ενώ αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές η τιμή της θα πέσει έως 15%, δηλαδή στα 20- 21 ευρώ, μειώνοντας τη χρηματιστηριακή αξία του Οργανισμού κατά περισσότερο από 1,7 δισ. ευρώ. Εμμέσως πλην σαφώς, οι αναλυτές βλέπουν σημαντική άνοδο ολόκληρου του Χρηματιστηρίου σε περίπτωση επανεκλογής της Ν.Δ., ενώ αντίθετα προβλέπουν βουτιά αν το ΠΑΣΟΚ ανακηρυχθεί νικητής των εκλογών.

Χριστόδουλος:

Σε κυρηγμα του απο τον ναό του Αγιου Δημητρίου Στο Μαϊάμι την περασμένη δευτέρα, ανέφερε οτι οι πυρκαγιές δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός και οτι οφείλονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας! Όπως είπε, "αυτές οι ανεξερεύνητες πυρκαγιές που έχουν κάψει όλη την Ελλάδα απειλούν να κάψουν ό,τι έχει μείνει χλωρό. Πράγμα το οποίο πείθει κάθε λογικό ανθρωπο οτι δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό το περιστατικό, αλλά οτι εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας μας ίσως και εν όψει των εκλογών που έρχονται ύστερα από λιγες ημέρες.

Πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη στον "Εθνικό κύρηκα" ειχε πει για τις πυρκαγιές: "Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα είναι πρωτοφανες και χωρίς αμφιβολία είναι σχέδιο ανατρεπτικό της πολιτικής ευστάθειας"

Τι θελετε να σας θυμισω?
Ποια είναι η morgan stanley ή ποιος είναι ο Χριστόδουλος?

#Το σχέδιο ολοκληρωθηκε- ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? 03/09/07

....... Το σχέδιο τους όμως ειναι πλεον ορατό σε όλους. Και δεν προκειται για σχέδιο απλό. Εικοσι χρόνια, το μόνο που προσπαθούσαν ήταν αν χασουν την εξουσια
να εχουν τροπο να την ξαναπαρουν
Προκειται για μιασματα, σκουληκια που σερνονται στο χωμα και τολμάνε να ζητανε και την ψήφο του κοσμου. Αφου τον εστιψαν, τον ξεζούμησαν, τον εψησαν, θελουν παλι εξουσια.

Φτου τους. Ειναι καταπτυστοι

#δεν ξερω...αλλα σκεφτομαι 10/09/07

Δεν ξερω αν είναι αληθεια, δεν ξέρω αν ισχύει αλλα σκέφτομαι οτι ΑΝ ειναι, τότε ο Αρειος Παγος φαινεται να εκανε επιλεκτικά ....τη δουλεια του

#Το βιβλιο της Ιστοριας.... 11/09/07

...δεν μοιράστηκε στους μαθητές μαζί με τα άλλα βιβλία.

Ο κος Καραμανος, γνωστός αποτις υποθέσεις των πανελλαδικών, οπου τα έκανε πωπό 3 φορές, δήλωσε οτι υπηρξε καθυστέρηση στην εκτύπωση του βιβλίου διότι τα τυπογραφεία είναι απασχολημενα με την εκτυπωση προεκλογικού υλικού.

Τα σχόλια δικά σας (ιδίως εκεινων που πέρυσι κοπτονταν για τις απεργίες των δασκάλων θα είναι ενδιαφέροντα)

Eμένα δε με ενοχλεί που είσαι πρασινοφρουρός....Καθόλου, και μπράβο σου!
Εσύ γιατί τσαντίζεσαι?? Γιατί επηρεάζεσαι τόσο πολύ......
Θες να μιλάς για θέματα σαν τα παραπάνω??
Καν' το.
Όσο θες και κανένα πρόβλημα.....
Μη με κατηγορείς όμως και από πάνω ότι εγώ σε αποκαλώ κάτι το οποίο δεν είσαι ή δεν δείχνεις.....
Σκέψου ότι το 80%+ των posts σου έχει να κάνει με δύο-τρεις λέξεις: Πασόκ και ΝΔ.
Εγώ φταίω που τα δάκτυλά σου έχουν μια έφεση στο να ασχολούνται με αυτά τα γράμματα???

Αντε γεια
Γεια χαρά νταν.......

Reaction score
0
Εισαι χειμαρώδης....

αλλα δεν κατάλαβα, μαλλον γιατι το μυαλό μου δεν φτανει...

1) Γράφεις:

" Μπορείς να γράφεις ό,τι θες.
Μπορείς να σχολιάσεις ό,τι θες.
Αλλά χρειάζεται λίιιιιγο μυαλό για να καταλάβεις το που."

και μετά

Επομένως είναι προφανές ότι δεν χρειάζεται κανείς να σχολιάσει κάτι σε αυτό το θέμα."

και μετά απο λιγο:

"θες να σχολιάσεις??
Θες να χλευάσεις??
Θες να ρίξεις δηλητήριο??
Καν' το.
Αλλά όχι στον πίνακα ανακοινώσεων.....Ήμαρτον.
Άνοιξε νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία και πες ό,τι γουστάρεις."

Τελικά ποια είναι η αποψη σου? μπορεί κανείς να σχολιάζει ή δεν μπορεί?
Μηπως πρεπει να συμφωνήσεις με την πρότασή μου να σημαινονται τα topic που δεν "πρεπει" να σχολιαζονται ετσι όπως θέλει αυτός που τα ξεκινάει?
Αποφάσισε πια, μη με κρατάς σε αγωνία...

2. Γράφεις:
"Γιατί δεν έβαλες το link (που εγώ έβαλα) για να καταλάβουν οι υπόλοιποι σε τι αναφέρεσαι??
Πάλι κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου??"

και μετά απο λίγο:
"Τα βλέπεις??
Μόνος σου τα λες.....
Στην βιτρίνα, εκεί που θα κοιτάξουν περαστικοί, εκεί που θα διαβάσουν επισκέπτες, τι έκανες....Πήγες και την αμόλησες.....Μπράβο βρε....."

Πράγμα το οποίο σημαινει οτι αν δε βάλω το link, κρύβομαι, και αν το βαλω χαλαω τη βιτρίνα.
Δηλαδή είναι σαν να μου λες: "βαλε το link, αλλά εκει που θέλω εγώ, όχι εκει που θές εσύ"

Ρε ανθρωπε, αυτό πρότεινω. Να σημαινονται τα topic ετσι ώστε να μην γραφει ο καθένας όπου του καπνίσει.
Ελα, παραδέξου το. Αφου γουστάρεις να επιβλέπεις. Να υποδυκνύεις που και πως να γράφονται πράγματα.
Γιατί ντρέπεσαι να το πεις? δεν είναι τίποτα, μη φοβάσαι...

3. Αν συμμετέχω σε μια ομάδα που αποφασίζει και διατυπώνει μια αποψη και εγώ εχω διαφορετική αποψη, βγαίνω και τη λέω.
Αν δεν την πώ, τότε μπορώ εκ των υστέρων να υποστηρίξω οτι δεν συμφωνούσα με την αποψη που διατυπώθηκε, όμως μπορεί και ο άλλος να μου πει οτι είμαι διπροσωπος.
Αυτές όμως είναι επιλογές που κανει ο καθένας...

Reaction score
6

#ΠΩΛΕΙΤΑΙ Hummer 29/01/06
Πωλείται HUMMER χρώματος χακι, ελαφρώς μεταχειρισμένο και ελαφρώς τρακαρισμένο.
Πληροφορίες απο τους κο Σπηλιο και κο Γιωργο Bul, στην ταβέρνα "ο καλός Πεζοναυτης" (στο δρόμο Χαλκίδας -Αιδηψου)

#ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 16/05/06
Σημερον, και ώρα 17.00 μετα μεσημβρίαν,

Καλούμε όλους τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς,
όλους όσους έχουν το Χριστό μέσα τους,
όλους όσους υπέγραψαν για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες μας (και τώρα κανουμε όλοι μαζι γαργαρες)
Ολους όσους παρευρέθησαν στο πρόσφατο ταξίδι του πλοίου 'Ιεράπετρα":

#Υπανθρωπε,υπανθρωπαριο,βλαξ,βλακωδεστατε & ανεδεστατε,αγραμματε, τενεκε ξεγανωτε 30/08/06

Oι καθηγήτριες και οι δασκάλες που μένουν έγκυες και οι εκπαιδευτικοί που αρρωσταίνουν ευθύνονται, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, για τα χιλιάδες κενά διδακτικού προσωπικού που παρατηρούνται κάθε χρόνο στα δημόσια σχολεία! O κ. Pουσόπουλος, αφού χαρακτήρισε... αρρυθμίες τις χιλιάδες κενές θέσεις που εμφανίζονται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, εκτίμησε ότι αυτό δεν αποτελεί ευθύνη του υπουργείου Παιδείας αλλά των εκπαιδευτικών που «επικαλούνται λόγους υγείας για να μην πάνε στις θέσεις που διορίζονται και στις κάποιες χιλιάδες επαπειλούμενες κυήσεις».

Πηγή: Εθνος

Σχόλιο δικό μου:
Μονο ένας ηλίθιος θα μπορούσε σε μια χωρα με δημογραφικό πρόβλημα να αποδώσει τα προβλήματα των ελλείψεων σε θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού, μεταξύ αλλων και στις επαπειλούμενες κυήσεις.

#Μοαμαρ Κανταφι 16/10/06
Η Λιβύη πρωτοπορεί προσφέροντας έναν φορητό σε κάθε μαθητή
Οι 1,2 εκατομμύρια μαθητές της Λιβύης θα έχουν αποκτήσουν όλοι από έναν φθηνό φορητό υπολογιστή μετά από συμφωνία Καντάφι με την μη κερδοσκοπική οργάνωση One Laptop Per Child (Ένας Φορητός Ανά Παιδί) του Νεγκρεπόντε. Ο «φορητός των 100 δολαρίων» τρέχει Linux και φορτίζεται από τη μανιβέλα!
(in.gr)

Σχόλιο δικό μου: Και να φανταστείς ότι κάποτε του εδειχνε ο Ανδρέας τα ηλεκτρονικά gadgets

#ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! 16/10/06

Καναλάρχης θα είναι από τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Χριστόδουλος. Υστερα από πολύμηνες συζητήσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της Αρχιεπισκοπής αποφασίστηκε από κοινού να παραχωρηθεί στην Εκκλησία της Ελλάδος συχνότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Ετσι ο κ. Χριστόδουλος θα αποκτήσει έναν τηλεοπτικό άμβωνα για την προώθηση των απόψεών του, χωρίς μάλιστα να προχωρήσει σε υψηλές - απαγορευτικές για την Εκκλησία - δαπάνες.
.
.
..... Σχολιο: Ενα ένα τα γραμμάτια πρεπει να ξεπληρώνονται, ιδίως τωρα που πλησιάζουν οι εκλογές (προσέξτε το χρόνο έναρξης του καναλιού-τίποτα δεν είναι τυχαίο)

#ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ.... 23/01/07

Η μαγκιά είναι να ΠΟΥΛΑΣ την οικοσκευή.

Πιο μεγάλη μαγκιά είναι να τη βγάζεις σε δημοπρασία

Ακομα μεγαλύτερη μαγκιά είναι να την έχεις εκτελωνίσει χωρίς έγγραφα

Ακόμα ακόμα πιο μεγαλυτερότερη είναι να μην είναι δικιά σου

Και η μέγιστη μαγκιά είναι να πουλάς την οικοσκευή και να ξεφτιλίζεται ο υπουργός πολιτισμού μιας χώρας.

Καποιοι το εφαρμόζουν με επιτυχία μαθαίνω....

Κανενα σχόλιο?????

#Ενδοξες στιγμες δημοκρατίας 01/02/07

Αντιγράφω απο το Εθνος:

Oι λαθροχειρίες που προκάλεσαν τη θύελλα
Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Mέρα ψηφοφορίας η χθεσινή για την Eπιτροπή και όλοι έδωσαν το παρών τους, εκτός από δυο βουλευτές του ΠaΣok: την Aννα Διαμαντοπούλου, που βρίσκεται στο εξωτερικό, τον Γ. Παπαγεωργίου και τον βουλευτή του Kke Aγγ. Tζέκη.

#ο βλαχοδήμαρχος.... ή αλλιώς σεμνά και ταπεινα.. 01/02/07

Επιστολή-καταγελλία πρώην στρατιωτικού ακολούθου στον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού

Κωμικοτραγικά έργα και ημέρες του Βασίλη Μιχαλολιάκου αφηγείται πρώην στρατιωτικός ακόλουθος στη Βουλγαρία, σε επιστολή του προς τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού. Εκτός από τα μπουζουξήδικα, τα καταστήματα με προϊόντα-μαϊμού και όπλα αντίκες, στα ταξίδια του υφυπουργού Άμυνας στη Βουλγαρία αναστέναξαν και οι μεταφραστές, ενώ οι υπεύθυνοι εθιμοτυπίας... έσκισαν τα πτυχία τους.

#Η Ελλάδα 39η στη λίστα με τις «101 πιο βλακώδεις στιγμές στην οικονομική ζωή» 06/02/07

Η Ελλάδα 39η στη λίστα με τις «101 πιο βλακώδεις στιγμές στην οικονομική ζωή»

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΛΩΡΑ

Μπορεί η αναθεώρηση του ελληνικού ΑΕΠ να μην έχει περάσει ακόμη τις εξετάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά στις εξετάσεις των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης απέσπασε βραβείο... βλακείας!

#ΒΡ-ΟΜΟΛΟΓΑ 18/03/07

Δεν αντιγράφω απο ΤΑ ΝΕΑ, ουτε απο το ΕΘΝΟΣ, ουτε και απο την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Αντιγράφω απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για το θέμα που εχει προκύψει με κατι ομόλογα και μιζες 36 εκατομυρίων Ευρω.

Αυτη η προμήθεια φάινεται να εχει προκύψει ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Υπενθυμίζω οτι η ισοτιμία μεταξύ Ευρω και Δρχ είναι 1€ = 340,75 Δρχ.

Παμε λοιπόν:

Διευρύνεται το σκάνδαλο των Ταμείων
Αποκαλυπτικά στοιχεία

#91 χρονια πριν - Παρνηθα 1916 20/07/07

Αθήνα, 30 Ιουνίου 1916.
Λίγο έξω από το μικρό χωριό της Κηφισιάς ξεσπάει πυρκαγιά. Η ξηρασία και τα μελτέμια του καλοκαιριού φουντώνουν τις φλόγες. Με ασύλληπτη ταχύτητα η φωτιά επεκτείνεται στα πυκνά πευκοδάση της περιοχής και παίρνει δρόμο για την Πάρνηθα............................... Δεν μπορεί...
Καποιος μας κανει πλάκα....

#O p o s A m e r i k i (ή αλλιως ο Πλανητάρχης και ο Κλ@νηταρχης) 02/09/07

Τις φωτογραφιες τις βρηκα στην Ελευθεροτυπία...

#Morgan Stanley + Χριστόδουλος 04/09/07

Morgan Stanley:

O αμερικανικός κολοσσός προβλέπει ότι αν επανεκλεγεί η Νέα Δημοκρατία, η μετοχή του ΟΤΕ θα αυξηθεί έως 25%, φτάνοντας τα 29,2 ευρώ, δηλαδή σχεδόν 3 δισ. ευρώ επιπλέον, ενώ αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές η τιμή της θα πέσει έως 15%, δηλαδή στα 20- 21 ευρώ, μειώνοντας τη χρηματιστηριακή αξία του Οργανισμού κατά περισσότερο από 1,7 δισ. ευρώ. Εμμέσως πλην σαφώς, οι αναλυτές βλέπουν σημαντική άνοδο ολόκληρου του Χρηματιστηρίου σε περίπτωση επανεκλογής της Ν.Δ., ενώ αντίθετα προβλέπουν βουτιά αν το ΠΑΣΟΚ ανακηρυχθεί νικητής των εκλογών.

Χριστόδουλος:

Σε κυρηγμα του απο τον ναό του Αγιου Δημητρίου Στο Μαϊάμι την περασμένη δευτέρα, ανέφερε οτι οι πυρκαγιές δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός και οτι οφείλονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας! Όπως είπε, "αυτές οι ανεξερεύνητες πυρκαγιές που έχουν κάψει όλη την Ελλάδα απειλούν να κάψουν ό,τι έχει μείνει χλωρό. Πράγμα το οποίο πείθει κάθε λογικό ανθρωπο οτι δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό το περιστατικό, αλλά οτι εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας μας ίσως και εν όψει των εκλογών που έρχονται ύστερα από λιγες ημέρες.

Πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη στον "Εθνικό κύρηκα" ειχε πει για τις πυρκαγιές: "Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα είναι πρωτοφανες και χωρίς αμφιβολία είναι σχέδιο ανατρεπτικό της πολιτικής ευστάθειας"

Τι θελετε να σας θυμισω?
Ποια είναι η morgan stanley ή ποιος είναι ο Χριστόδουλος?

#Το σχέδιο ολοκληρωθηκε- ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? 03/09/07

....... Το σχέδιο τους όμως ειναι πλεον ορατό σε όλους. Και δεν προκειται για σχέδιο απλό. Εικοσι χρόνια, το μόνο που προσπαθούσαν ήταν αν χασουν την εξουσια
να εχουν τροπο να την ξαναπαρουν
Προκειται για μιασματα, σκουληκια που σερνονται στο χωμα και τολμάνε να ζητανε και την ψήφο του κοσμου. Αφου τον εστιψαν, τον ξεζούμησαν, τον εψησαν, θελουν παλι εξουσια.

Φτου τους. Ειναι καταπτυστοι

#δεν ξερω...αλλα σκεφτομαι 10/09/07

Δεν ξερω αν είναι αληθεια, δεν ξέρω αν ισχύει αλλα σκέφτομαι οτι ΑΝ ειναι, τότε ο Αρειος Παγος φαινεται να εκανε επιλεκτικά ....τη δουλεια του

#Το βιβλιο της Ιστοριας.... 11/09/07

...δεν μοιράστηκε στους μαθητές μαζί με τα άλλα βιβλία.

Ο κος Καραμανος, γνωστός αποτις υποθέσεις των πανελλαδικών, οπου τα έκανε πωπό 3 φορές, δήλωσε οτι υπηρξε καθυστέρηση στην εκτύπωση του βιβλίου διότι τα τυπογραφεία είναι απασχολημενα με την εκτυπωση προεκλογικού υλικού.

Τα σχόλια δικά σας (ιδίως εκεινων που πέρυσι κοπτονταν για τις απεργίες των δασκάλων θα είναι ενδιαφέροντα)

Εχω εντυπωσιαστεί με τον χρονο που εχει ξοδέψει για τα παράθεση ολων αυτών για να δειξει ποσο κακη ειναι η κυβέρνηση και ποσο καλή θα ήταν οι πράσινοι.

Ευτυχώς που δεν ειναι blurayακιας να κανει και εκεί τα ιδια ( όπως κανουν αλλοι παρομοίως φανατικοί σε αυτόν τον τομεα)…

Αλλα βλέπεις ειναι bluray…
Αν ήταν Greenray δεν την πάλευα …:cool_11::cool_11:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.061
Members
38.643
Νεότερο μέλος
venar