ΣΚΑΪ - Ας πουμε και ενα μπραβο

Reaction score
1.988
Ελληνικό ή όχι, ξέρω ότι είναι το μόνο ελευθερο κανάλι αυτη την στιγμή που κάνει αξιόλογες προσπάθειες, και απο πλευράς προγράμματος (πραγματικά ποιοτικό και όχι για κατίνες κ φλούφληδες!!!), αλλά και από πλευράς τεχνολογίας...
Δυστυχώς τα αυτονόητα για όλο τον Δυτικο κόσμο (16/9 κλπ.) τα δικα μας καναλια ουτε που τα ξερουν....οποτε....Μια χαρα ειναι το ΣΚΑΙ!!!

Reaction score
0
Γιατι κολλατε ολοι στην opra, το υπολοιπο προγραμα του δεν σας κανει? Και τι παει να πει οτι τα ντοκυμαντερ ειναι παλια και επαναλειψεις? Δεν παυει το προγραμμα του να ειναι αξιοπρεπεστατο σε σχεση με την λαμπιροστεφανιδου σαβουρα της Ελληνικης τηλεορασης! Η νομιζετε οτι περισευουν σε ολους 55 ευρο τον μηνα για να απολαυσουν καποια καλα ντοκιμαντερ στην nova!

Reaction score
0
Η αλήθεια είναι η εξής - και χωρίς να έχω διάθεση να πυροβολήσω τον πιανίστα....: Προσπαθεί να την βγάλει τζάμπα, ή, έστω, με πολύ φτηνό υλικό. Προς τα πού θα πλεύσει μετά, αν τα καταφέρει, θα το δούμε. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, πάντως, διότι έχει δείξει ήδη δείγμα γραφής. Ήτοι, άκρατο λαϊκισμό και πνευματική οπισθοδρόμηση. Εξηγούμαι: Τα σοβαρά ντοκυμαντέρ όλο και λιγοστεύουν (τελειώνουν τα δικαιώματα Αλαφούζου, φαίνεται). Τα "λαϊκά" ντοκυμαντέρ, "αληθινές ιστορίες", με σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς (άθλιες αμερικανιές), που στο τέλος σώζονται όλοι και ευχαριστούν Θεό, οικογένεια και.... καλούς αστυνομικούς, όλο και πληθαίνουν. Κάτι σαν Fear factor reality, δηλαδή. Η Όπρα, το Κάστρο του Κατέσι Κιτάνο κι εκείνοι οι απερίγραπτοι τύποι που μας εκτοξεύουν αμερικάνικες συνταγές στα.... Ελληνικά, επίσης αυξάνονται σαν τα κεφάλια της Μέδουσας. Για να μην πω για κείνο το Fashion TV, τις πιο δύσκολες ώρες της μέρας, που αν είναι κάποιος ξύπνιος τότε χρειάζεται τα ντοκυμαντέρ να ξεφύγει το κεφάλι του, κι όχι να πήζει από ανικανοποίητη λαγνεία με τα μπούτια της κάθε ανορεκτικής και αλαζονικής μοντέλας. (Εντάξει, καλό το μάτι, όταν πρέπει). Ακόμα και την μουσική από τον Red FM νομίζω έκοψε. Και καπάκι σ' όλα αυτά οι μεταγλωτίσεις. Ότι χειρότερο έχω ακούσει στην ζωή μου. Υπερβολικές και στομφώδεις. Θα μπορούσε η βασική αφήγηση να είναι μεταγλωτισμένη, με σοβαρές και ήρεμες φωνές, τύπου Καστανά, όπως στην Κρατική Τηλεόραση. Οι δε διάλογοι, ή συνεντεύξεις, που πολλές φορές παρεμβάλλονται, να έχουν υπότιτλους για να μην χάνουν την γνησιότητά τους. Αλλά, μπα, ο ΣΚΑΪ δεν πιστεύει ότι οι Έλληνες πρέπει να διαβάζουν!.... Σε λίγο θα μεταγλωτίσουν και.... τον Χίτλερ να μιλάει στην παρέλαση της Νυρεμβέργης! Άσε που ακόμα κι οι Μεξικάνικες σειρές χρησιμοποιούν καλύτερους ηθοποιούς με πιο πειστική έκφραση στον λόγο.
Να πούμε για τις ειδήσεις; Άστο καλύτερα. Άρης Πορτοσάλτε! Τι να πει κανείς; Μιλάει μόνο(ς) του.
Θα παρακαλέσω πάαααααααρα πολύ να μην τους στείλετε συγχαρητήριο e-mail. Να τους στείλετε χ€στήριο, μπας και κάποιοι ευαισθητοποιηθούν και διορθωθούν.
Εν κατακλείδι, τον εχθρό σου τον ξέρεις. Ο άλλος, όμως, μεταμφιεσμένος καθώς ήταν "έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει"!!! (Μεγάλε Σαββόπουλε)!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
ρε παιδιά ηρεμα λίγο, είναι μια προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να αλλάξουν λίγο το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα.
οπως η προσπάθεια του Channel 9, του Μακεδονία TV, του καναλιού 10 ακόμη και του ΤηλεΑστυ, αλλά και πολλών άλλων τοπικών κυρίως καναλιών.

Το κανάλι της βουλής επίσης, το έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές, βάζει πολλά ωραία ντοκυμαντέρ αλλά και ταινίες, πέρα βεβαια απο τις συνεδριάσεις για όποιον ενδιαφέρεται.

Δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει προσπάθεια. Το κάθε κανάλι απευθύνεται σε δικό του κοινό (όπως τα αθλητικά ) και δεν είναι απαραίτητη η θέαση του απο όσους δεν ενδιαφέρονται.

Το zaping γιαυτό το λόγο υπάρχει άλλωστε.

Εξάλλου δεν ειναι όλοι MEGA και ANTENNA για να έχουν ποιοτική εικόνα και ποιοτικό (?) πρόγραμμα...

Η ΕΡΤ-3 θυμάμαι πρωτοξεκινησε εκπομπες σε 16/9 φορμά, όταν όλοι κοροιδεύαμε αυτο το καινούργιο συμπιεσμένο φορμά και είμασταν φανατικοί οπαδοί του 4/3.... Τώρα ποιός ξαναγυρνάει εκεί???

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.723
agapios said:
Η αλήθεια είναι η εξής - και χωρίς να έχω διάθεση να πυροβολήσω τον πιανίστα....: Προσπαθεί να την βγάλει τζάμπα, ή, έστω, με πολύ φτηνό υλικό.
Το κανάλι δεν παύει να είναι επιχείρηση και πρέπει να έχει βιωσιμότητα. Οπότε μέχρι να "προσαρμοστούν" τα έσοδα μέσω της τηλεθέασης, είναι περιορισμένα τα "ακριβά" προγράμματα που μπορούν να γίνουν εκπομπή.
Τώρα το τι θεωρεί "καλή τηλεόραση" ο καθένας είναι πολύ σχετικό. Το εκάστοτε κανάλι πάντως το ενδιαφέρουν τα "νούμερα". Το πρόγραμμα που τα ανεβάζει είναι το καλό.
Εγώ δε βλέπω ελληνική τηλεόραση πάνω από μία ώρα την εβδομάδα και δεν αισθάνομαι ότι χάνω κάτι. Αν όμως ήμουν καναλάρχης θα έπαιζα αυτά ακριβώς που θα μου έφερναν έσοδα, με μια "πινελιά" διαφορετικού για να δώσω και λίγο χαρακτήρα. 8)

Reaction score
1.988
Re: ΣΚΑΪ - Ας πουμε και ενα μπραβο

OK!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν μαθουμε να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, να μην τα μηδενίζουμε όλα και προπαντώς να αναγνωρίζουμε μια καλή προσπάθεια,
τοτε το ξανασυζητάμε!!!!!!!!!!

Μέχρι να αποκτήσει όλη η Ελλάδα πρόσβαση σε δορυφορικά κανάλια με ποιοτικό πρόγραμμα (ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ!!!),
τότε προτιμώ τα μικρά παιδιά, και όχι μόνο, να βλέπουν κανα ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΙ το απόγευμα με κανα ζωάκι, παρά τα ΖΩΑ όλων των άλλων καναλιών!!!

Τώρα αν δείχνει ντοκυμαντερ στι 3 τα χαράματα...δεν με ενδιαφέρει καθόλου, όπως φαντάζομαι κ κανένα φυσιολογικό άνθρωπο!!!!
Και για μουσική....Υπάρχει και το ραδιόφωνο για αυτη την δουλειά εδώ και πολλααααααααααααα χρονια....!!!!!!!!!

Reaction score
4
...Αγάπιεεεεεε.... είμαι σίγουρος ότι είσαι φανατικός του STAR....
.
.
.
.
Ελεος, με τίποτα δεν είμαι στε ευχαριστημένοι.... η κακομοιριά του Ελληνα..... αμ, το άλλο? στο εξωτερικό αυτό, στο εξωτερικό εκείνο, στο εξωτερικό τούτο.... ΕΛΕΟΣ, να πάτε να ζήσετε εκεί, εσείς που κλαίγεστε....

Γίνετε μια προσπάθεια (διευκρινίζω ότι ουδε μια σχέση έχω, ΑΠΟΛΥΤΩΣ). Αν δεν την στηρίξουμε απο άποψη τηλεθέασης για να βελτιωθεί, θα χειροτερευσει, έτσι ώστε να την βλέπει η κατίνα της γειτονιάς, μπας και το κανάλι βγεί οικονομικά...... Οπότε, αντί να αντιδράτε, σκεφτείτε "πριν απο σας, για εσάς....". Θέλουμε να βλέπουμε κάτι καλό? το στηρίζουμε, σε καλές και κακές περιόδους. Αν τα θέλουμε όλα έτοιμα, θα βλεπουμε τα χάλια μας μια ζωή. Γιατι είτε το θέλουμε, είτε όχι, η Οπρα, η Λαμπίρη και το dreamshow πουλάνε!

Ολοι κλαιγόμαστε, αλλά το δακτυλάκι μας δεν το κουνάμε για να κάνουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα....

GTX

Reaction score
39
Καλά αυτό το να το βλέπουμε για να το στηρίξουμε δεν έχει καμία βάση εκτός και αν έχουμε όλοι μας μηχανάκι της AGB στο σπίτι.
Αλήθεια ξέρει κανείς κάποιον που να έχει???????? Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν!!!

Reaction score
164
NikosK said:
.
.
.
.
Ελεος, με τίποτα δεν είμαι στε ευχαριστημένοι.... η κακομοιριά του Ελληνα..... αμ, το άλλο? στο εξωτερικό αυτό, στο εξωτερικό εκείνο, στο εξωτερικό τούτο.... ΕΛΕΟΣ, να πάτε να ζήσετε εκεί, εσείς που κλαίγεστε....

Γίνετε μια προσπάθεια (διευκρινίζω ότι ουδε μια σχέση έχω, ΑΠΟΛΥΤΩΣ). Αν δεν την στηρίξουμε απο άποψη τηλεθέασης για να βελτιωθεί, θα χειροτερευσει, έτσι ώστε να την βλέπει η κατίνα της γειτονιάς, μπας και το κανάλι βγεί οικονομικά...... Οπότε, αντί να αντιδράτε, σκεφτείτε "πριν απο σας, για εσάς....". Θέλουμε να βλέπουμε κάτι καλό? το στηρίζουμε, σε καλές και κακές περιόδους. Αν τα θέλουμε όλα έτοιμα, θα βλεπουμε τα χάλια μας μια ζωή. Γιατι είτε το θέλουμε, είτε όχι, η Οπρα, η Λαμπίρη και το dreamshow πουλάνε!

Ολοι κλαιγόμαστε, αλλά το δακτυλάκι μας δεν το κουνάμε για να κάνουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα....
Αν θέλεις να πας μπροστά, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Και σε πολλά πράγματα οι χώρες της Ευρώπης και οι ΗΠΑ είναι μπροστά. Και εκεί οφείλεις να κοιτάζεις.
Ο ΣΚΑΪ είναι μια πολύ καλή προσπάθεια. Ίσως αποδειχθεί και πάρα πολύ καλή. Αλλά αν δεν δούμε δικό του πρόγραμμα δεν μπορούμε να το κατατάξουμε στα "Ελληνικά κανάλια". Αν αύριο εγώ φέρω όλο το BBC αναμετάδοση στην Ελλάδα, πάει να πει ότι ξέρω να κάνω τηλεόραση; :?
Η εκπομπή και το πρόγραμμα είναι ακόμη πιλοτικό. Ας περιμένουμε να εκπέμψει κανονικά και μετά κρίνουμε και κατακρίνουμε :)

Reaction score
0
Θα ήθελα να πω τα εξής: Κανείς δεν δείχνει να διάβασε με ελάχιστη, έστω, προσοχή τι προσπάθησα να γράψω. Όσοι υπερθεματίζουν φανατικά για τον ΣΚΑΪ επικεντρώθηκαν να μου πούν ότι....

NikosK said:
Γιατί το λες αυτό, αγαπητέ φίλε; Αυτό καταλαβαίνεις από το κείμενό μου;

gbeg said:
Μέχρι να αποκτήσει όλη η Ελλάδα πρόσβαση σε δορυφορικά κανάλια με ποιοτικό πρόγραμμα (ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ!!!),
τότε προτιμώ τα μικρά παιδιά, και όχι μόνο, να βλέπουν κανα ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΙ το απόγευμα με κανα ζωάκι, παρά τα ΖΩΑ όλων των άλλων καναλιών!!!
Πάλι κι εδώ και το ίδιο πράγμα. Στείρα άρνηση στο να ειπωθεί και μια άλλη άποψη. Από ΠΟΥ βγαίνει το συμπέρασμα ότι εγώ προτιμώ τα ΖΩΑ των "μεγάλων" καναλιών από τα ντοκυμαντέρ με ζωάκια;
Όσο για τις 3 τα χαράματα, λάβε υπ' όψιν σου ότι πάρα πολλοί φυσιολογικοί άνθρωποι είναι ξύπνιοι εκείνη την ώρα, και συνήθως όχι γιατί είναι χαρούμενοι. Γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω τι χαλάρωση μπορεί να προσφέρει το Fashion TV!

xfader said:
Το κανάλι δεν παύει να είναι επιχείρηση και πρέπει να έχει βιωσιμότητα. Οπότε μέχρι να "προσαρμοστούν" τα έσοδα μέσω της τηλεθέασης, είναι περιορισμένα τα "ακριβά" προγράμματα που μπορούν να γίνουν εκπομπή.
Τώρα το τι θεωρεί "καλή τηλεόραση" ο καθένας είναι πολύ σχετικό. Το εκάστοτε κανάλι πάντως το ενδιαφέρουν τα "νούμερα". Το πρόγραμμα που τα ανεβάζει είναι το καλό.
Εγώ δε βλέπω ελληνική τηλεόραση πάνω από μία ώρα την εβδομάδα και δεν αισθάνομαι ότι χάνω κάτι. Αν όμως ήμουν καναλάρχης θα έπαιζα αυτά ακριβώς που θα μου έφερναν έσοδα, με μια "πινελιά" διαφορετικού για να δώσω και λίγο χαρακτήρα. 8)
Εδώ λέγεται μια μεγάλη αλήθεια. Αφού το κανάλι είναι "μαγαζί" θα παίξει, τελικά, ότι φέρνει τα μεγαλύτερα έσοδα.

Προσπάθησα να πω, με δυο λόγια, ότι θα δούμε προς τα που θα το πάει, όταν και αν "βγεί" με το κανονικό του πρόγραμμα. Κι ότι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, γιατί η μέχρι τώρα ιστορία του ραδιοφώνου ΣΚΑΪ, αλλά και της παλιάς τηλεόρασης Αλαφούζου, έχει μακρά πορεία λαϊκισμού και πόλωσης. Άρα δεν αφήνει πολλά-πολλά περιθώρια ελπίδας για κάτι "διαφορετικό". Ούτως ή άλλως, ακόμα και τώρα, στην διάρκεια της "πιλοτικής" περιόδου η ποιότητα δεν πάει πάνω αλλά κάτω. Ότι προβάλλει, με την εξαίρεση των μεγάλων καταξιωμένων ντοκυμαντέρ,(που κι αυτά τα πεθαίνει με την φρικτή μεταγλώτιση), είναι σκουπίδι.
Δεν έχω καμμιά ειδική αντιπάθεια για το κανάλι αυτό, ούτε έχουν τα.... καράβια μου κόντρα με τα καράβια του Αλαφούζου. Και σίγουρα, δεν είμαι fan των μεγάλων καναλιών.
Αυτά. Συγγνώμη αν έχω αντίθετη άποψη από πολλούς.

Reaction score
1.988
agapios said:
Η αλήθεια είναι η εξής - και χωρίς να έχω διάθεση να πυροβολήσω τον πιανίστα....: Προσπαθεί να την βγάλει τζάμπα, ή, έστω, με πολύ φτηνό υλικό. Προς τα πού θα πλεύσει μετά, αν τα καταφέρει, θα το δούμε. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, πάντως, διότι έχει δείξει ήδη δείγμα γραφής. Ήτοι, άκρατο λαϊκισμό και πνευματική οπισθοδρόμηση............. ........................Θα παρακαλέσω πάαααααααρα πολύ να μην τους στείλετε συγχαρητήριο e-mail. Να τους στείλετε χ€στήριο, μπας και κάποιοι ευαισθητοποιηθούν και διορθωθούν.
Εν κατακλείδι, τον εχθρό σου τον ξέρεις. Ο άλλος, όμως, μεταμφιεσμένος καθώς ήταν "έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει"!!! (Μεγάλε Σαββόπουλε)!
Το ζητούμενο δεν ήταν ποτέ να συμφωνήσουμε......αλλά το να ξεκινας την κριτική σου επιφυλακτικά για το μέλλον του καναλιού, εώς το να κορυφώνεις την στείρα σου άρνηση με βαρύγδουπες εκφράσεις περί λαϊκισμού και με παρακλήσεις για ''χεστήρια e-mail'', απέχουν κατα πολύ.

Το πως θα εξελιχθεί ενα κανάλι στην πορεία του δεν μπορούμε να το ξέρουμε....μπορούμε όμως να επισημάνουμε το καλό και να προσπαθήσουμε, έστω κ με ένα e-mail. Ίσως και να το λάβει κάποιος υπ'οψη του..............

gbeg said:
Η λέξη κλειδί στην πιό πάνω άποψη ΜΟΥ είναι: ΠΡΟΤΙΜΩ. Δεν αναφέρθηκα στις δικές σου προτιμήσεις ούτε στα δικά σου λεγώμενα με τον χαρακτηρισμό ΖΩΑ..... Κακώς βλέπεις παντού φαντάσματα....

PS. Δυστυχώς ο Σαββόπουλος ήταν μεγάλος κάποτε...τώρα πολλά από αυτά που έχει τραγουδήσει τα έχει ξεχάσει......!!!

Reaction score
5
GTXTC said:
Καλά αυτό το να το βλέπουμε για να το στηρίξουμε δεν έχει καμία βάση εκτός και αν έχουμε όλοι μας μηχανάκι της AGB στο σπίτι.
Αλήθεια ξέρει κανείς κάποιον που να έχει???????? Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν!!!
Δεν είσαι 'ο μέσος όρος', γι'αυτό. :lol:
Βασικά εγώ ποτέ ΔΕΝ θα ήθελα να ήμουν "ο μέσος όρος" :p

Reaction score
4
agapios said:
Θα ήθελα να πω τα εξής: Κανείς δεν δείχνει να διάβασε με ελάχιστη, έστω, προσοχή τι προσπάθησα να γράψω. Όσοι υπερθεματίζουν φανατικά για τον ΣΚΑΪ επικεντρώθηκαν να μου πούν ότι....

NikosK said:
Γιατί το λες αυτό, αγαπητέ φίλε; Αυτό καταλαβαίνεις από το κείμενό μου;

Η μοναδική πρόταση την οποία είπα χαριτολογώντας.... φυσικά και αστειευόμουν....

Οσον αφορά στον όρο "Ελληνικό", τελικά τι κοστίζει περισσότερο? Ενα ντοκυμαντερ του NGC ή κάποιο Ελληνικό αντίστοιχο? Μήπως έχουμε Ελληνικές παραγωγές για οτιδήποτε αλλο εκτός απο την Ελληνική ιστορία? και μήπως οι ξένες παραγωγές ακόμα και σε αυτό τον τομέα είναι τελικά κλάσεις ανώτερες απο τις δικές μας? Μήπως τελικά θέλουμε να βλέπουμε τον τύπο με τα βιβλία (το όνομα του μου διαφευγει) και όχι ντοκυμαντέρ?

Reaction score
164
Φυσικά και η παραγωγή ενός Ελληνικού ντοκυμαντέρ είναι πολύ πιο ακριβή από την αγορά ενός του NGC. Πολλά από τα "ξένα" ντοκυμαντέρ είναι απίστευτες παραγωγές κινηματογραφικών προδιαγραφών. Αυτό δεν σημαίνει ότι και επιστημονικά είναι ανώτερα από κάποια εγχώρια.

Reaction score
4
unforgiven said:
Φυσικά και η παραγωγή ενός Ελληνικού ντοκυμαντέρ είναι πολύ πιο ακριβή από την αγορά ενός του NGC. Πολλά από τα "ξένα" ντοκυμαντέρ είναι απίστευτες παραγωγές κινηματογραφικών προδιαγραφών. Αυτό δεν σημαίνει ότι και επιστημονικά είναι ανώτερα από κάποια εγχώρια.
Δεν το έθεσα απο αυτή την οπτική.... Φυσικά για την παραγωγή το ξεχνάμε, δεν έχω ουτε καν ακούσει για παραγωγή την σήμερον. Μιλάω για παλαιότερες Ελληνικές παραγωγές...

Απο την άλλη δεν μίλησα για την ακριβή παραγωγή, αλλά για ακριβώς αυτό που λες, την κατάρτιση, την αντικειμενικότητα. Εκ των πραγμάτων οι Ελληνες δεν είμαστε ο πλέον αντικειμενικός λαός για να μιλαμε για την Ιστορία των Ελλήνων. Μπορεί να μας ενοχλεί καμμιά φορά, αλλά τι να το κάνεις όταν την άποψη σου περι Ελληνικής Ιστορίας, την έχεις εσύ και μόνο εσύ... και όλος ο υπόλοιπος κόσμος σε βλέπει διαφορετικά....
Για ζώα και άλλα τέτοια, φυσικά και δεν περιμένω ποτέ να δω μια Ελληνική παραγωγή! θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!

Και για να δούμε το θέμα και γενικότερα.... ποιο άραγε κανάλι διεθνώς, που προβάλει τέτοιου είδους πρόγραμμα, είναι ....ντόπιο?

ΥΓ. Φυσικά εκπομπές τύπου Οπρα και Κάστρα, είναι ελεεινά, αλλά είπαμε... το πρόγραμμα θα πρέπει να γεμίζει κάπως, δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας..... Για το φάσιον τιβι που αναμεταδίδει, δεν είδα κανένα να διαμαρτύρεται... :lol:

Reaction score
164
Και πού να δεις Αμερικάνικο ιστορικό ντοκυμαντέρ! Ξεχειλίζει από αντικειμενικότητα! :p

Reaction score
7
Δεν έχω προσωπική άποψη (καθότι όπως είπαμε Ηράκλειο ΣΚΑΙ γιόκ) αλλά και μόνο από ένα πράγμα που μου είπανε κουφάθηκα...Άκουσα οτι ο ΣΚΑΙ βάζει το Top Gear και καταχάρηκα...Μετά μου είπανε πως είναι μεταγλωτισμένο στα ελληνικά και παρατρίχα να πάρω την καραμπίνα και να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα...

Reaction score
7.089
Το ειδα προχθες και ειχε πολυ πλακα εστω και στα ...ελληνικα (σαν κατι βραζιλιανικα σηριαλ).
Παντως αν εξαιρεσεις κατι χαζοαμερικανιες που παιζει εχει πολυ ενδιαφεροντα ντοκυμαντερ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis