ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ...

Reaction score
49
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Με την Νεα Δημοκρατια στην κυβερνηση εχει εξασφαλισει εως και τα δισεγγονα του  :lol:
Να τααααα......................
Θρόνιασμα σε μεγάλες πολυθρόνες βλέπω!!!

Και μετά μας λέει ο Γενικός ότι αγόρασε το Focus και έχει "δυσκολίες" οικονομικές........
Αλλά το καζίνο....καζίνο!!!

Ρίξε κι άλλα Αντρέα.
(αργότερα ξαναπιάνουμε κι εσένα.... :lol: :lol: :lol: :lol: )

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι αλλο να πω ρε Γιαννη?
Οτι τον πηρα τηλεφωνο προχθες το βραδυ-που υποτιθεται επρεπε να καθεται σε αναμενα καρβουνα απο την προσεχη εξελιξη της δικης- και ακουγα ολο γυναικεια "αχαχουχα" και μου κοκορευοταν για τις επιδοσεις του στην ρουλετα?

Μετα φταιει η γυναικα του? :lol: :lol:

Reaction score
5
Στελιοοοοο, που ησουν βρε προδοτη?
έβλεπα το finding neverland με τη (μέλλουσα) γυναίκα μου στο HT ..... είμαι σωστός οικογενειάρχης εγώ :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θέλω να δώσω μια συνολική απάντηση γιατί με κατηγορείτε και εσείς άδικα...

1. Δεν παίζω ρουλέτα. Μόνο black-jack!

2. Πήγα μια βόλτα στο Καζίνο την Δευτέρα το βράδυ... για να περάσει η ώρα μου... Οι υπάλληλοι εκεί κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες επί 2,5 ώρες και τελικά κατάφεραν να μου πάρουν 10 Ευρώ!!! Πάντως το περιβάλλον εκεί δεν έλεγε και πολλά... Δεν χάνετε τίποτα αν δεν το επισκευθείτε ποτέ...

3. Όσον αφορά στο Δικαστήριο αθωώθηκα πανηγυρικά από το τριμελές Πρωτοδικείο Σύρου! Και ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή μου αλλά και οι 3 Δικαστίνες αποφάσισαν την αθώωσή μου!!! :D :D :D :D

4. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα "παντόφλας"! Εγώ δεν είμαι σαν κάποιους άλλους που απλά λένε και μάλλον είναι μοναχοφάιδες!!! :shock: :shock: :shock:

5. Έχω φίλους σε όλη την Ελλάδα και στην Σύρο που φροντίζουν ώστε η διαμονή μου να είναι πάντα ευχάριστη... :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ. Αποδεικνύεται και στην πράξη ότι εμένα γυναίκα δεν με καταδικάζει ποτέ!!!

:D :D :D :D :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με δίκασαν για ένα τροχαίο που έγινε τον Ιούνιο του 2000 στην Μύκονο.

Ο τύπος ήταν πεζός και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό μου σε μία ανηφόρα. Είχε ανοικτή την πόρτα του συνοδηγού στο πουλμανάκι του, πίσω από την οποία ήταν, και όταν πέρναγα δίπλα του άρχισε ξαφνικά να κάνει βήματα προς τα πίσω και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο (που ήταν νοικιασμένο).

Ο τύπος αυτός δεν ζήτησε τίποτα από την ασφάλεια και με πήγε στο ποινικό βέβαιος ότι θα καταδικαστώ (επειδή ήταν πεζός και άρα δεν μπορεί να φταίει όπως είπε...) και μετά να ζητήσει όσα θέλει από το αστικό.

Ο κουτοπόνηρος όμως αυτός τύπος δεν ήξερε ή δεν του είχαν πει οι σύμβουλοί του ότι πια αυτά δεν ισχύουν...

Το δικαστήριο έκρινε ότι αυτός φταίει, και μάλιστα η κατάθεσή του μαζί με του μάρτυρά του προκάλεσαν απίστευτο γέλιο. Όπως γέλιο προκάλεσε και ο δικηγόρος του. Ισχυρίστηκε ότι τα 15 χιλ/ώρα που πήγαινα ήταν πολλά! Έπρεπε να πηγαίνω με 5!!! Η πρόεδρος τους είπε ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ αυτοκίνητο σε πορεία απαγορεύεται να πηγαίνει κάτω από 30 χιλ/ώρα!!!. Φάνηκε καθαρά ότι έλεγαν ψέματα!!!

Πήγαν για μαλί και βγήκαν κουρεμένοι!!!

Reaction score
5
Πάντως υπεύθυνοι του μαγαζιού ...... με τελείως "πατρική" ειλικρίνεια , με ενημέρωσαν ότι το Κ μετά το Ανδρέας είναι Καλόγουστος....... :lol:

Την επόμενη φορά θα είμαι και εγώ εκεί ....... και μην πεις όχι Ανδρέα διότι θα φας (τε) τσάμπα :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι ρε Στέλιο, μην του λές τέτοια και θα το πάρει πάνω του και θα μας πρήξει το συκώτι!

Χαλάλι σου ρε Καφάτε φάε και για εμάς!! :lol:

Reaction score
49
Λέω να επισκευθώ και εγώ το μαγαζί αυτό...

Άλλωστε είναι στην γειτονιά μου!
Και εσύ στο........μπλε τρενάκι Γενικέ????? :shock: :shock: :shock:
Χμμμμ............................
Γι αυτό πήρες και μπλε το Focus??
Για να στο θυμίζει καθημερινά και να έρχονται οι "γλυκιές" αναμνήσεις στο μυαλό??

Το κάνατε εδώ μέσα.........(δείτε τον τίτλο....)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ο Ανδρεάδης ΔΕΝ απάντησε ακόμα και.....ανησυχώ! :roll: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στελιοοοοο, που ησουν βρε προδοτη?
Οχι τιποτα αλλο, την αλλη φορα θα αναγκαστω να παρω τον Αρβανιτακη μαζι μου και τα κοριτσια θα γινουν...μπουχος. :lol:

Οσο για τον Γενικο ειτε του ειπα πως θα βγω με ωραιες υπαρξεις ειτε του ελεγα πως θα πηγαινα...για τσολιαδες στο Ζαππειο το ιδιο και το αυτο.
Eκεί που ήταν να πάει μαζί με τον Στέλιο και τελικά πήγε χωρίς τον Στέλιο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos